canım yastıgının altına veya yatagının yakınında komidin varsa oraya koyabilirsin
Bende senin gibi oldum canım 25 i şaşmazdım 2 aydır duzensizleşti:44:
aa, yazdin mi.. Benn gormedimmm canim...:26:
Bu ay olmadi benim... Cokkk uzuldum... Ama kismet... Ne yapalim.. demek rahat rahat hamile kalanlardan olamicam...:97::97:
Artik mayisa kaldik... Tabi deneyebilirsemmm... Yok deneyemezsem artik haziranda neselikiza katilirim...
çok yorgunum yaw..hep çalış hep çalış..para için çalış..temizlik için çalış...bebek için çalış..ayyy gına geldi..daha popomu yeni koydum valla..
Canim bizim cogumuz mayisa kaldik, senin bu aralarsa adetin, sen bizden once hamile cikabilirsin...slm kızlar benimde adet olmam gerek ama zaten geç olduğum için önemsemiyorum bakalım en erken kim hamis cikacak
Canim simdi esime "benim her sabah saat 8de atesimi olcmem gerekiyor, yardimci olabilcekmisin" dedim... Kahkaha atti yaaa....
Erkekler anlamiyorlar bu durumlardan ya...
Canim simdi esime "benim her sabah saat 8de atesimi olcmem gerekiyor, yardimci olabilcekmisin" dedim... Kahkaha atti yaaa....
Erkekler anlamiyorlar bu durumlardan ya...
aaa, parhisiacimmm, olur mu oylee... Dinlen biraz.,.. Hem sen son haftaya girmissin.. Neden bu kadar kendini yoruyorsun...
Canim bizim cogumuz mayisa kaldik, senin bu aralarsa adetin, sen bizden once hamile cikabilirsin...
aaa, parhisiacimmm, olur mu oylee... Dinlen biraz.,.. Hem sen son haftaya girmissin.. Neden bu kadar kendini yoruyorsun...
Canim bizim cogumuz mayisa kaldik, senin bu aralarsa adetin, sen bizden once hamile cikabilirsin...
bende dedim kesin görmedi yoksa yazardı dedim...
geç olsun sağlıklı olsun canım hiç sıkma canını... tam gaz çalışamalara devam edin siz
Canim belli olmaz, insallah hamilesindir, istersen ekleyelim seni de listeye...yok ya canım sanmıyorum hep geciyor onun için hiç ümitlenmiyorum
Tatlim senin bu kadar kendini yorman hata zaten... Bebek varsa bu hafta tutunmaya calisiyor olacak....bazı şeyler mecburi işte..zaten hep ağrılarım var..belim melim kopuyor ayakta durmaktan..bugünden sonra dinlenicem artık..
aynen canım benimkide olebazen benide gulduruyo ama cogunlukta kızdırıyo. bizi baska gezegenden sanıyolar
bize de ne deseler yapıcaz valla..ateş kök kür soğan moğan derken..bir de karbonat çıkmış..işiyosun sonra cosluyo..eee tabi gülünür bunlara
Tabikiiii, gorsem cevap verirdim.... Birde benim ismim gecenlere daha cok dikkat ediyorum, cok yazi varsa digerlerini es gecebiliyorum...
Biz daha calismaya baslamadik canim... Bu ay misafirim de olacak... Insallah ovulasyonum gec olurda sonunda calisiriz... Misafirimin oldugu zamana denk gelirse, biz deneyemeden kapatacagiz bu ayi...:97::97:
olsun canım bir kaç kaçamak yapın tutar tutar yani... zaten insan ne zaman bu aralar olmaz derse o zaman kalıor hamile..
ne kadr relax o kadar bebiş :)
kızlar ben yavaştan çıkayım belim çok ağrıdı pc başında oturmaktan gidip yatayım artık..
ii geceleeeeerrrr şekerler...
canim benim guzelimm.... kiyamam sana inanirmisin sen kadar diyeyemem bu sana saygisizlik olur ama hissettiklerini inan ki anladim ve icim ciz etti............. nediyeyim babanin duasi kabuil olurinsallah ve 4.torun senden gelir gulum... tez zamanda hayirla.. lutfen simdi kafana takma ve yeni baliycak surecin insallah mujde getirecegini dusun...
kac yillik evli ve nezamandir deniyosunuz canim...
gecenin bereketi cogaliyoruzzz.... anlatin hanimlarrrrrrrrrrrr
Rabbim babacıgının ve senin yurekten dualarını kabul etsin inş seninde kucagını doldursun. Hıc uzme kendini canım reglmizin ilk donemlerinde cok hassaslasıyoruz. Bizim bebişimizde sırasını bekliyo
Screamawaycım tatlım şimdi sizin orda saat kaaaaççç????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?