Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

oyle canimmm...:81::81: biraz bakip, etrafi toparlamaya kalkcaktim... kalabaligi gorunce oturdum kaldim...

ayyy bende valla kaldım ama ii oluyo ya ben burda çok rahatlıyorum neden se acaba sanırım birbirimizi çok iyi anlıyoruz dimi ama:))

ayyy bende valla kaldım ama ii oluyo ya ben burda çok rahatlıyorum neden se acaba sanırım birbirimizi çok iyi anlıyoruz dimi ama:))

oyle canimmmm, burdaki yazilari okuyunca rahatliyorum bende... iyice aliskanlik oldu..

Ohhh ne güzel ne güzel... etrafı toparlayacaktım dedinya o yüzden sordum..

tahmin ettim polyannacimmmm... isten geldim, yemek filan derken anca bu saate kaliyor... ya birde cumaya misafirim gelcek kalmaya.. ne yemek var, ne etrafi temizledim... topigimiz saolsun... bilgisayarin basina oturunca kalkasim gelmiyor....

nedemek canim yaaa hepimiz biriz.... insallah inaniyorum ben hem guzelim senin yasin benden de kucukmus lutfentatlim anne olcagin gunleryakin insaallah..

oyle canimmm...:81::81: biraz bakip, etrafi toparlamaya kalkcaktim... kalabaligi gorunce oturdum kaldim...
oyle oluyor yaaa masallaha seviyoz birbirimizi...
klasik durum bendede oyle sabah beri burdayim ayolllll.................
selamm

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ?
slm canim iilik hamis yok epeydir sagdan soldan lafliyoz iste koyu sohbett
hosgeldin sinemcimmmm.....

kizlar ben kaciyorummmm, biraz is yapimmmm...
yarin gorusuruz....
tatlim hadi sen isine bakyoksa zorlancan calisiyonda zaten...

ay ne güzel haber. Allah uzun ömür versin teyzesi/halası.. bzim içinde kokla miniciği emi..

benimde 2 tane prensesim var. çok güzel birşey teyze olmak. Allah herkeze nasip etsin

oy siz dedinizya kokla diye çok güzel kokusu zaten bütün bebekler mis kokar miss sizin yeğenlerin cinsiyeti ned,r benim ablamdan bi kız bi oğluş şimdide abimn oldu oğluşu:))

aynen canım benimkide ole bazen benide gulduruyo ama cogunlukta kızdırıyo. bizi baska gezegenden sanıyolar

bize de ne deseler yapıcaz valla..ateş kök kür soğan moğan derken..bir de karbonat çıkmış..işiyosun sonra cosluyo..eee tabi gülünür bunlara

kizlarr bgn esime dedimki eger hamile kalirsam ilk 3 ay iliski tehlikeli olabiliyomus yani 3 ay senelik izine cikmamiz gerekebilir dedim saolsun kocacigimda bana 3 ayda bende anca toparlanirim zaten dedi yaaa :)))

kizlarr bgn esime dedimki eger hamile kalirsam ilk 3 ay iliski tehlikeli olabiliyomus yani 3 ay senelik izine cikmamiz gerekebilir dedim saolsun kocacigimda bana 3 ayda bende anca toparlanirim zaten dedi yaaa :)))

hahaha çok güldüm yahh ya ama benim ki şehir dışına çıko hep o yüzden ben rahatım eğer gebelik olursa

Günaydın kızlar,

ben 2 deneme yaptım ama bebek olmadı zaten snradan da vazgeçtim ama korunmamıştık bu ay.Bu sabah baş dönmesi ve mide bulantısıyla uyandım ama yok böle bişey çok fenaydı.BAT 1 mayıs ,bu kadar erken belirti olur mu sizce ?araştırdım BAT gelmeden olanlar var ama daha 10 gun var reglime .Ama ne hastayım ne midemi üşüttüm ne başka bişey,hadi midemi üşütsem başım neden dönsün?
Var mı etrafında böyle olan ,gören duyan bilen :26:

Günaydınn...

Rabbim öyle büyük ki... Bi tarafı ağlatırken bi taraf gülebiliyor...

Komşu amcamız vefat etti, bugün toprağa verilecek öyle üzgünüm ki...

Diğer taraftan diğer topiğimizdeki bi arkadaşım için umut dolu bi gün.. ikinci çizgiyi silikte olsa gördü.. hemde nelere rağmen.. Rabbim'den umut hiçbir zaman kesilmez.

Dün bu 2 haberi almamın arası sadece yarım saatti..

ALLAH'IM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH.

Canım bu kadar erken belirti aramamak lazım.. ama inşallah Rabbim mucizesini sana göndermiştir ve o yerleşiyordur. Sen yine de çok ümitlenmeden, belirti aramadan gününü bekle, hatta geçsin (inşallah)..

Kansızlığın filan varmı canım.. tansiyonun düşmüştür belki.. Bende demir eksikliği anemisi var.. benim hemen hergün içim bulanır, ani kalkışta başım döner..:26:

ben çok erken bulantı duymadım ama olabilirde belli olmaz... dün akşam en son erken saatlerde yemek yediysen ondan dolayı da olabilir. ama inş hamilesindir biraz hamile haberleri alalım topicimiz şenlensin

bu arada geçen gün bana bir hoca ilişkiye girmeden önce 10 defa El Mütekebbir dememi söyledi.Allahın isimlerinden biri ve çocuk istemek anlamına gelio ,elinde küçük bi kitapçık vardı Esmaül Hüsna ve bütün isimlerin tek tek hangi dualarda kullanıldığı diye ordan buldu gösteri bana :) zor bişi dil hepiniz deneyin sonuçta isteğimiz Allahtan oda dualarımızı geri çevirmez inşallah

günaydın

kızlar ya benim ateşim düştü 0,2 derece ve kasıklarım ağrıyor.. hasta olacağım sanırım ya daha erken değilmi? sat 28 marttı. eskiden geç oluyordum şimdi birde erken olma düzensizliğimi yaşayacağım.. niye böyle oluyor ya.:84:

Yok gülüm nerdeeeeeee göbüşümüze dusme sirasini kastetdim ben Bende bekliyorum hala ayni senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…