oyle canimmm...:81::81: biraz bakip, etrafi toparlamaya kalkcaktim... kalabaligi gorunce oturdum kaldim...
Tatlim saat 22:19... tr'den 2 saat geriyiz...
ayyy bende valla kaldım ama ii oluyo ya ben burda çok rahatlıyorum neden se acaba sanırım birbirimizi çok iyi anlıyoruz dimi ama:))
Ohhh ne güzel ne güzel... etrafı toparlayacaktım dedinya o yüzden sordum..
selamm
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ?
nedemek canim yaaa hepimiz biriz.... insallah inaniyorum ben hem guzelim senin yasin benden de kucukmus lutfentatlim anne olcagin gunleryakin insaallah..evet ya haklısın elbet ama ben küçükten beri diyomuşum benim bebeğim olursa ilk önce babama vercem diye onun için çok duygulandım başkası dese hadi neyse de ben 3 yıllık evliyim benim 2 düşük oldu 2. düşükten sonra 1 sene kendime gelemedim cesaret edemedim 2 aydır korunmuyoruz cevabın inan çok hoşuma gitti diğer arkadaşında yazdığı acaip oldum çok saolun :106: innnşallaha hep beraber müjdeleniriz bu ayyyy innşallah
oyle oluyor yaaa masallaha seviyoz birbirimizi...oyle canimmm...:81::81: biraz bakip, etrafi toparlamaya kalkcaktim... kalabaligi gorunce oturdum kaldim...
klasik durum bendede oyle sabah beri burdayim ayolllll.................oyle canimmmm, burdaki yazilari okuyunca rahatliyorum bende... iyice aliskanlik oldu..
bendede ole sabah kalkar kalkmaz aciyorum...
tahmin ettim polyannacimmmm... isten geldim, yemek filan derken anca bu saate kaliyor...ya birde cumaya misafirim gelcek kalmaya.. ne yemek var, ne etrafi temizledim... topigimiz saolsun... bilgisayarin basina oturunca kalkasim gelmiyor....
slm canim iilik hamis yok epeydir sagdan soldan lafliyoz iste koyu sohbettselamm
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ?
tatlim hadi sen isine bakyoksa zorlancan calisiyonda zaten...hosgeldin sinemcimmmm.....
kizlar ben kaciyorummmm, biraz is yapimmmm...
yarin gorusuruz....
nedemek canim yaaa hepimiz biriz.... insallah inaniyorum ben hem guzelim senin yasin benden de kucukmus lutfentatlim anne olcagin gunleryakin insaallah..
pek yokmuş yani sizde gencecik anne olabilirsiniz ve 30 nisanı beklicem olmazsınız inşallah
canım benim yaa evet hepimiz biriz destekler insanı daha rahatlatıyo elhamdülillah:))
ay ne güzel haber. Allah uzun ömür versin teyzesi/halası.. bzim içinde kokla miniciği emi..
benimde 2 tane prensesim var.çok güzel birşey teyze olmak. Allah herkeze nasip etsin
aynen canım benimkide olebazen benide gulduruyo ama cogunlukta kızdırıyo. bizi baska gezegenden sanıyolar
bize de ne deseler yapıcaz valla..ateş kök kür soğan moğan derken..bir de karbonat çıkmış..işiyosun sonra cosluyo..eee tabi gülünür bunlara
kizlarr bgn esime dedimki eger hamile kalirsam ilk 3 ay iliski tehlikeli olabiliyomus yani 3 ay senelik izine cikmamiz gerekebilir dedim saolsun kocacigimda bana 3 ayda bende anca toparlanirim zaten dedi yaaa :)))
kızlar herkese iyi gecelr üzgünüm bu ay negatif....yeni bat 18 mayıs olarak değiştirebilirsiniz...
Günaydın kızlar,
ben 2 deneme yaptım ama bebek olmadı zaten snradan da vazgeçtim ama korunmamıştık bu ay.Bu sabah baş dönmesi ve mide bulantısıyla uyandım ama yok böle bişey çok fenaydı.BAT 1 mayıs ,bu kadar erken belirti olur mu sizce ?araştırdım BAT gelmeden olanlar var ama daha 10 gun var reglime .Ama ne hastayım ne midemi üşüttüm ne başka bişey,hadi midemi üşütsem başım neden dönsün?
Var mı etrafında böyle olan ,gören duyan bilen :26:
Günaydın kızlar,
ben 2 deneme yaptım ama bebek olmadı zaten snradan da vazgeçtim ama korunmamıştık bu ay.Bu sabah baş dönmesi ve mide bulantısıyla uyandım ama yok böle bişey çok fenaydı.BAT 1 mayıs ,bu kadar erken belirti olur mu sizce ?araştırdım BAT gelmeden olanlar var ama daha 10 gun var reglime .Ama ne hastayım ne midemi üşüttüm ne başka bişey,hadi midemi üşütsem başım neden dönsün?
Var mı etrafında böyle olan ,gören duyan bilen :26:
sizede çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi benimde yavrum olur siz hamilesiniz galiba sırasını bekliyo dediniz ya sırada heralde rabbim tamamını erdirsin kucağınıza mis kokusuyka gelsin yaa ben o yaşanmamış günlerimi çok özlüyorum cevabınız için yürekten teşekkür ettim saolun:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?