Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Ay aslında ben adetim 1 gün geçince idrar testi yapıcaktım,planım böyleydi ama bir an nedense pazar sabahı yapsam mı diye aklıma takıldı,ay benimde bir huyum var,kafaya takınca illa yapmak isterim,ama bu sefer sizi dinliycemmm:81: :81: :81:

selam kızlar nasılsınız bakalım bende şuanda planladığım son adetimi oluyorum ilk günü daha doğrusu benimde kafamı meşgul eden birşey var bu adete 14 gün kala derken şimdi 26 sında oldum ayın 12 demi yumurtalar çatlıyor ben pek bilmiyorum ama adetin sonrasından 12 e kadar hamile kalma riski çok fazla diye hesaplarda çıktı ya şimdi kafamda birkaç soru var
*ben adetten 3 hafta yani diğer adete 10 gün kala başlasak kalır mıyım hamile bir de kız bebiş için bir çok yerde reglden önce ilişki olursa diyor :26:
*ben aralıkta spiral çıkarttırdım ocak 3 te 1 gün adet olsum sonra 31 ocakta tekrar adet oldum bu sefer 3 gün sürdü yoğun olarak şimdi bu adetim bugün başladı spiralin etkisiyle kısa sürmüştü ilk ay ama yinede sizce normalde kaç gün oluyorsunuz bekarlığımdan hatırladığım kadarıyla ben 4-5 gün yogun 2 gün lekelenme diye hatırlyorum kusura bakmayın ne olur evlendikten sonra ben 1 kere adet olmuştum 3 yıl geçti üstünden normal reglim nasıldı unuttumdan soruyorum spiralden çok oluyordu çok az geliyo bana şimdi.yumurtalarım sizce spiralden zarar görmüşmüdür ki

canım benım ya cok saol hakkımızda hayırlısı ınsallah :)

Ayyıldızım, tatlım, şimdi spiral sonrası düzenin karışmış, normaldır, ama bir sonraki ay tahmini adet tarihinden 14 gün önce (normal şartlarda) yumurtlama gerçekleşir, yani 10 gün kala başladığınız zaman geç kalmış olabilirsin, bence sen 15 gün kala başla. Ve sen spiral çıkarttırdığın için senin bir kaç ay adetin ve yumurtlaman normal zamanlarda olmaya bilir, bu sebeple imkanın varsa bu adetin bittikten hemen sonra başlayın ve günaşırı devam edin, diğer regl tarihine kadar. En uygunu ve tavsiye edileni budur, yok eşim iş seyahatinde olur falan dersen, yine de şunu unutma, tahmini reglden 14-15 gün önce eşini evde yakalamaya çalışman gerek )))Hadi iyi çalışmalar

Ayrıca kız bebiş istiyorsan sık sık yapmanız gerek, yani günaşırı yapmanız tam uygundur, ama sakın her gün yapmaya kalkmayınü sperm kalitesini düşürürsünüz ve bu da hamile kalmanı zorlaştırır. İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun!

Aklına da takıldımı, bitti, bir testi boşa harcamadan rahatlayamıyor insan, seni çok iyi anlıyorum. Ama sabreden derviş muradına ermiş demiş atalarımız, sabretmek gerekir, şu mart bi girse de kızlarımızdan tek tek hamiş haberleri alsak artık! ayyy, inşallah!

Hayırlı gecelerr diliyorum. Duasız kalmamanız dileğiyle. Dua edebilmek de büyük bir nimettir. Sizde isteme duygusu yaratıldığında; biliniz ki istemeyi veren, istediğinizi de verecek demektir
kızlar bu yazıyı çok beğendim hepimiz hep dua edelim lütfen allah büyüktür kabul eder inşallah

Güzelmiş gerçekten inş. kabul olur dualarımız Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder...

Nihal nasılsın:79:

İyiyim tatlım, sen nasılsın? Belirtiler varmıdır? hamişlik belirtileri?

Çok güzel. ALLAH kabul etsin elini açan herkesin dualarını!

yok daha erken canım belirti için 18 martı bekliyorum ben daha yumurtlamadım bile
İnş. bu ay olur ya
sen beklemeye devam mı?

yok daha erken canım belirti için 18 martı bekliyorum ben daha yumurtlamadım bile
İnş. bu ay olur ya
sen beklemeye devam mı?

Evet, maalesef beklemeye devam(((. Ama bugün bir şey duydum, yani okudum burda, kızlarımızdan 2si benim gibi durum yaşamış ve doktorları hemen sonra hamile kalabilirsiniz demiş, anlamıyorum, bana neden öyle dedi ki doktorum?Acaba rahmimi, düşükten dahamı çok etkilenmiş vaziyyette gördü de ondanmı öyle dedi? Ama ben de bir kaç doktora daha sordum, hepsi en az 2 ay bekleyin diyorlar, birisi hatta 3-4 ay bekle dedi, beklemek çok zor, ama napalım, bekliyoruz. Ben de artık kendimden bir süreliğine ümidi kestim, buradaki kızlarımız için dua ediyorum, inşallah bu ay güzel haberler alırız!

canım ben 8 haftalık düşük yaptım kesesi kalbi hepsini görmüştük ama bana 1 ay bekle devam dedi. hoş üzerinden 7 ay geçti gelen yokda. senin kimyasal gebelik iki ay bana da çok geldi ama vardır doktorun bildiği hayırlısı olsun...

Böyle şeyleri duydukça daha çok fena oluyorum, boşu boşunamı bekliyorum acaba? Aslında elimde olsa 1 reglden fazla beklemem de, eşim bekleyelim diyor, doktorun bi bildiği vardır diyor, ben de ısrar etmiyorum, beklemezsem ve hamile kalırsam, ALLAH korusun, bir sorun yaşandığı zaman kendimi suçlarım yoksa. Keşke bekleseydim falan der dururum. En iyisi beklemektir. Hem sınavım var, ona hazırlanıyorum, beni iyi oyalıyor, unutturuyor bebek hevesimi.
6 ay sonrası gebelik gerçekleşmediyse, genelde doktorlar sebebini araştırır. sende araştırıldımı?

2 ay önce gittik bir sorun görünmüyor. Doktor sizin çocuğunuz olur dedi. Bekliyoruz işte ilaç kullanmak istemiyorum o zaman daha çok kafama takıcam hiç olmayacak. Aklımdan silsem olacakta silemiyorum adetim bile düzensiz gelmeye başladı.Hayırlısı zamanı gelmedi her halde daha...

yaaaa benımde aynen öle işte:d sen anlarsın benı olur dedıler 6 ay oldu psıkoloık bılıyorum ama düşünmenen olmuyoo delırıcemmm

yaaaa benımde aynen öle işte:d sen anlarsın benı olur dedıler 6 ay oldu psıkoloık bılıyorum ama düşünmenen olmuyoo delırıcemmm

insanın aklından çıkmıyor ki hiç Allahım tez zamanda kavuştursun inş. yoksa akıl kalmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…