Canım bu kadar erken belirti aramamak lazım.. ama inşallah Rabbim mucizesini sana göndermiştir ve o yerleşiyordur. Sen yine de çok ümitlenmeden, belirti aramadan gününü bekle, hatta geçsin (inşallah)..
Kansızlığın filan varmı canım.. tansiyonun düşmüştür belki.. Bende demir eksikliği anemisi var.. benim hemen hergün içim bulanır, ani kalkışta başım döner..:26:
günaydın
kızlar ya benim ateşim düştü 0,2 derece ve kasıklarım ağrıyor.. hasta olacağım sanırımya daha erken değilmi? sat 28 marttı. eskiden geç oluyordum şimdi birde erken olma düzensizliğimi yaşayacağım.. niye böyle oluyor ya.:84:
Canım sen o dususlere aldanma arada oyle dalgalanmalar olur batinaa 1-2 gun kala olan dususler cok muhim obur dususleri yerlesme dususu olarakta goren var ama elimizde yumurtlama oncesi ates değerlerinde olmali tam yorumlamak icin bozma moralini batina daha cooooooook var
canım kasıklarım ağrımasa bende öyle çok takmazdım düşüşe. zaten yeni başladım ne zaman ne oluyor bilmiyorum ama kasık ağrısı var. gece ağrıdan uyanıp durdum. dizlerim ve belimde ağrıyor. hasta olacak gibiyim. ama gerçekten çok var daha.
off ya bugün zaten sinirim çok bozuk bide hasta olursam bugünü tarihe kötü gün yazacağım
Moralini bozma canım benim belki gec yumurtlaman oluyordur. Yumurtlamadada ates once duser sonra biraz yukselise gecer kendini strese sokmadan devam et sen yine olcmeye. Stres de etken biliyorsun adet duzensizligine
ya kizlar simdi ben 32 günde bir regl oluyorum ya
yumurtlamam yine 14. günü mü olucak yani nette hesapladim da tam yine 14. gününe geliyor ?
Kizlarrrr, listede durumu guncellensin isteyen varsa soylesin...:126::126::126:
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan|
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz??? Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan|
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan|
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? screamaway | 28 | 15 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
azra3434| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
muhasebe75| 35 | 19 Nisan| bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan| bekliyoruz karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi?
tirilaylom | 28 | 21 Nisan| bekliyoruz blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan|
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
feryal_efe | 26 | 24 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz
parrhisia | 25 | 26 Nisan| bekliyoruz
hatunice | 24 | 28 Nisan| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan| bekliyoruz
renewal | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 27 | 3 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
esiiin| 32 | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
damlalar| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
62sinem | 23 | 19 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
aborjinos | 27 | ??
| | |
ya kızlar bnmde adetime tahminibi hafta kaldı ama bi haftadır göğüslerim acıo kasıklarımda batma var ve özellikle şu bi haftadr aşırı agresifim :/ herşeye sinirleniorum ama işyerindekiler bile noldu sana fln diolar... hamilelikte agresiflik die bişi varmı
adet öncesi göğüslerde şişlik olurdu ama bi ahfta öncesinde başlardı bu sefer geçen adetim zaten bu ayın 3ünde bitmişti ayın 10 undan beri göğüslerim acıo yani biraz fazla erken acımaya başladı gerçi hamile olduğumuda sanmıorum çünkü bu ay yumurtlama dönemini boş geçirdik ama kısmet tabi:26: bu agresiflik nie onu anlamadım
ya kızlar bnmde adetime tahminibi hafta kaldı ama bi haftadır göğüslerim acıo kasıklarımda batma var ve özellikle şu bi haftadr aşırı agresifim :/ herşeye sinirleniorum ama işyerindekiler bile noldu sana fln diolar... hamilelikte agresiflik die bişi varmı
evet oyle canim insallah rabbim bagislasin bi oglum var ikinciyi cok istiyorum insallah...nedemek canim yaaa hepimiz biriz.... insallah inaniyorum ben hem guzelim senin yasin benden de kucukmus lutfentatlim anne olcagin gunleryakin insaallah..
pek yokmuş yani sizde gencecik anne olabilirsiniz ve 30 nisanı beklicem olmazsınız inşallah
canım benim yaa evet hepimiz biriz destekler insanı daha rahatlatıyo elhamdülillah:))
iste buna hayat diyoruz biz canim... boyle bir duzen uzerine kurulu bitaraftan yok oluyor bi taraftan cogaliyoruz... rabbimin gucu.......Günaydınn...
Rabbim öyle büyük ki... Bi tarafı ağlatırken bi taraf gülebiliyor...
Komşu amcamız vefat etti, bugün toprağa verileceköyle üzgünüm ki...
Diğer taraftan diğer topiğimizdeki bi arkadaşım için umut dolu bi gün.. ikinci çizgiyi silikte olsa gördü.. hemde nelere rağmen.. Rabbim'den umut hiçbir zaman kesilmez.
Dün bu 2 haberi almamın arası sadece yarım saatti..
ALLAH'IM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA VERSİN iNŞALLAH.
bencede kizlar yaaa klise olcak ama eskiden yumurtalikhesaplama veya testler mi varmmis.......... kaderAllah32-14=18. güne denk gelmesi lazim hesaplamaya bakarsak tatli. Aslina bakarsan hicde belli olmuyor bu yumurtlama gunleri. Teoriye gore 18. gün senin yumurtlaman canım
uzman tv de izledigim doktor Ruh değisiklikleri olur demisti tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?