Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Canım ben zaten bebek fikrinden vazgeçmiştim bu ay pek evde de değildim yani olması mucize.Eğer o kadar takibe rağmen olmayıp bu ay hiç üstüne bile düşmediğim halde olursa yuh yani:)

Ben de şimdi biraz araştırdım kan şekeri düşünce de bulantı fln oluyomuş belki de ondan oldu .Ümitlenmiyorum sadece durup duurken ilk kez böle bişey oldu .Haber veririm artık varsa bişey.
Ama bu işler biraz şans meselesi galiba ben 2 denem yaptım bu 3. ayım olmadı,bi arkadaşım aradı dün ilk denemede hamile kalmış

Canım sen o dususlere aldanma arada oyle dalgalanmalar olur batinaa 1-2 gun kala olan dususler cok muhim obur dususleri yerlesme dususu olarakta goren var ama elimizde yumurtlama oncesi ates değerlerinde olmali tam yorumlamak icin bozma moralini batina daha cooooooook var

Sentezcim sende çok görmüşsündür aklından bebek fikrini atınca hamile kalanları.. Bakarsın sende öyle olursun.. Hadi hayırlısı bakalım..Allah yardımcımız olsun hepimizin

canım kasıklarım ağrımasa bende öyle çok takmazdım düşüşe. zaten yeni başladım ne zaman ne oluyor bilmiyorum ama kasık ağrısı var. gece ağrıdan uyanıp durdum. dizlerim ve belimde ağrıyor. hasta olacak gibiyim. ama gerçekten çok var daha.

off ya bugün zaten sinirim çok bozuk bide hasta olursam bugünü tarihe kötü gün yazacağım

Moralini bozma canım benim belki gec yumurtlaman oluyordur. Yumurtlamadada ates once duser sonra biraz yukselise gecer kendini strese sokmadan devam et sen yine olcmeye. Stres de etken biliyorsun adet duzensizligine

ya kizlar simdi ben 32 günde bir regl oluyorum ya

yumurtlamam yine 14. günü mü olucak yani nette hesapladim da tam yine 14. gününe geliyor ?

Moralini bozma canım benim belki gec yumurtlaman oluyordur. Yumurtlamadada ates once duser sonra biraz yukselise gecer kendini strese sokmadan devam et sen yine olcmeye. Stres de etken biliyorsun adet duzensizligine

canım destek verdiğin için çok teşekkürler. görecez bakalım ne olacak:97:

Screamaway,
Cnm bir önceki reglim 1gün erken geldiği için bu ayki günüm 20 nisan'a kaymıştı. Listede 21 yazıyo..
Dün gelmedi. Bugün henüz yok. Ama oldu olacak gibi hissediyorum onun için adetimi bekliyorum:)
Hiç şaşmazdı aslında. Erken gelirdi de geç gelmezdi. Senede belki 1 gün en fazla 2 gün gecikir. Bu sefer de belki öyle olur diye bekliyorum..Hayırlısı bakalım..

ya kizlar simdi ben 32 günde bir regl oluyorum ya

yumurtlamam yine 14. günü mü olucak yani nette hesapladim da tam yine 14. gününe geliyor ?

32-14=18. güne denk gelmesi lazim hesaplamaya bakarsak tatli. Aslina bakarsan hicde belli olmuyor bu yumurtlama gunleri. Teoriye gore 18. gün senin yumurtlaman canım

slm screaway beni de ekleyebilirsiniz en son ki adet tarihim 23 marttı

günaydın kızlar :80:

bat yaklaştıkça kendimde belirti mi arar oldum nedir bilmiyorum ama benim bel ağrım devam etmekte çok şiddetli olmasa da :97:

karın bölgemde ve kasıklarımda ara ara hafif batmalar var

bata kaldı azami : 7 gün

beklemedeyimmmmm

ya kızlar bnmde adetime tahminibi hafta kaldı ama bi haftadır göğüslerim acıo kasıklarımda batma var ve özellikle şu bi haftadr aşırı agresifim :/ herşeye sinirleniorum ama işyerindekiler bile noldu sana fln diolar... hamilelikte agresiflik die bişi varmı

adet öncesi de kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet durumun olur muydu canım.. çünkü aksi halde bunlar gebeliği getiriyor akla :44: hayırlısıyla tutunmuştur inşallah bebişlerimiz

benim de kasıklarda batma ve bel ağrım var ama göğüslerde yine tık yok :97:

adet öncesi göğüslerde şişlik olurdu ama bi ahfta öncesinde başlardı bu sefer geçen adetim zaten bu ayın 3ünde bitmişti ayın 10 undan beri göğüslerim acıo yani biraz fazla erken acımaya başladı gerçi hamile olduğumuda sanmıorum çünkü bu ay yumurtlama dönemini boş geçirdik ama kısmet tabi:26: bu agresiflik nie onu anlamadım

hayırlısıyla gönlündeki gibi olsun inşallah sonuç
ne yazık ki beklemekten başka yolumuz yok işte :97:
keşke hamile kaldığın an gösteren bir yöntem olsaymış :85:

uzman tv de izledigim doktor Ruh değisiklikleri olur demisti tatlim

slm kızlar ... hepimiz icin hayırlısı olsun benim bat 23.04 gün yaklastıkca ben bi tuaflasıorum ya insallah busefer olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…