hiiii bencede... bizimmle paylastigin icin sagol tatlim...
ya hadi hayirlisi bakalim insallah 17 mayista gormezsin... ama masallah boyle gunu gunune adet goren hanimlarin gebeliginin gecikmesini anlayamadim.... cunku adet duzeni onemlibi faktor bu konuda...yani yumurtlamad duzgun olmazsa zaten adet duzgun olmaz off kafam karisti yine sonuc bu islerin kismet meselesi olduguna variyor... sen insallah uzulme tatlim bi cogumuz mayisa kaldik zaten bu ay mart kadar bereketli cikmadi topic imiz icin gerci 1 var daha ama... drden temiz sonuc alirsin insallah bizleride haberdar canimmm............
mayisa patlama yasiycaz hakkaten oyle hissettimm insallahhhh yazi yari gobuslu gecirecez...
aynen canım benimkide olebazen benide gulduruyo ama cogunlukta kızdırıyo. bizi baska gezegenden sanıyolar
32-14=18. güne denk gelmesi lazim hesaplamaya bakarsak tatli. Aslina bakarsan hicde belli olmuyor bu yumurtlama gunleri. Teoriye gore 18. gün senin yumurtlaman canım
ahahah dur çekme saçımı geldim geldim
hoşgeldinnnnsonunda yaaa
valla hamiş olma ihtimaliniz olmasa yerlerde sürüye sürüye getirirdim ama
bebiş filan vardır belki diye çok sarsamıyorum
kusura bakma yaa işyerinden girdiim için devamlı bakamıorumya ben hafta sonu ata binicem kızlar kısmetse hayatımda ilk defa hamileysem bi zararı olurmu acaba
ilk aylar riskli diye biliyorum ama :44: ayy bilemedim ki şimdi
aman yaaa nedir bizim çektiğimiz :85:
var mı yok mu onu bile bilmediğimiz bücürler yüzünden hayattaki tüm aktiviteleri kısmış durumdayız
gebeliği ilk 3 gün içinde tespit edebileceğimiz bir yöntem istiyorummm !!
kızlar herkese iyi gecelr üzgünüm bu ay negatif....yeni bat 18 mayıs olarak değiştirebilirsiniz...
bu arada geçen gün bana bir hoca ilişkiye girmeden önce 10 defa El Mütekebbir dememi söyledi.Allahın isimlerinden biri ve çocuk istemek anlamına gelio ,elinde küçük bi kitapçık vardı Esmaül Hüsna ve bütün isimlerin tek tek hangi dualarda kullanıldığı diye ordan buldu gösteri bana :) zor bişi dil hepiniz deneyin sonuçta isteğimiz Allahtan oda dualarımızı geri çevirmez inşallah
Screamaway,
Cnm bir önceki reglim 1gün erken geldiği için bu ayki günüm 20 nisan'a kaymıştı. Listede 21 yazıyo..
Dün gelmedi. Bugün henüz yok. Ama oldu olacak gibi hissediyorum onun için adetimi bekliyorum:)
Hiç şaşmazdı aslında. Erken gelirdi de geç gelmezdi. Senede belki 1 gün en fazla 2 gün gecikir. Bu sefer de belki öyle olur diye bekliyorum..Hayırlısı bakalım..
slm screaway beni de ekleyebilirsiniz en son ki adet tarihim 23 marttı
slm kızlar ... hepimiz icin hayırlısı olsun benim bat 23.04 gün yaklastıkca ben bi tuaflasıorum ya insallah busefer olur...
ilk aylar riskli diye biliyorum ama :44: ayy bilemedim ki şimdi
aman yaaa nedir bizim çektiğimiz :85:
var mı yok mu onu bile bilmediğimiz bücürler yüzünden hayattaki tüm aktiviteleri kısmış durumdayız
gebeliği ilk 3 gün içinde tespit edebileceğimiz bir yöntem istiyorummm !!
kusura bakma yaa işyerinden girdiim için devamlı bakamıorumya ben hafta sonu ata binicem kızlar kısmetse hayatımda ilk defa hamileysem bi zararı olurmu acaba
ya hatunice tatlim ben de ayni durumdayimmm, ovulasyondan sonra, ya hamileysem diye kafein tuketimini sifirliyorum... Sonra kirmizilari gorup yine basliyorum....
Hamileligi erkenden ogrensek cok iyi olacakk....
14 gun boyunca kendime dikkat etmem gerekmicek...
Azraaacimmm, sabah 8:10 da atesimi olctum... 35.8 cikti (insallah yanlis hatirlamiyorumdur uykulu uykulu...)
ama 20-25 dakika sonra bir daha denedim, 35.2 cikti... :26::26:Yataktan filan kalkmamistim daha....
Canim bu ay baya bir kisi kirmizilari gordu... Sakin uzulme.. Mayisa beraber devam edecegiz insallah...
renewalllcimmm, iyi bakalim bunu da deneyeyimmm ben...
Anladim canimmm, belkide hamilesindirrr..? Insallah hamilesindirrrrr, de seni mayisa almayip, yanina tebrikler yazarim....
Tatlimmm son adet tarihini degil, daha gelmemis olan adet tarihini soylemen gerekiyor...
canım ilk ölçtüğünü baz almalısın sanırım. bende çok bilmiyorum ama öyle söylüyorlar. ayrıca muhtemelen son ölçümünü hafızaya alıyordur ordan rahatlıkla unutursanda bakabilirsin.
öyle de çanım adetim düzensiz ki ondan bilmiyorum ne zaman gelecek...
Azraaacimmm, sabah 8:10 da atesimi olctum... 35.8 cikti (insallah yanlis hatirlamiyorumdur uykulu uykulu...)
ama 20-25 dakika sonra bir daha denedim, 35.2 cikti... :26::26:Yataktan filan kalkmamistim daha....
Kaydetmedim galiba.. Daha tam nasil kullanilacagini bilemiyorum....
Anladim tatlim, Sen eger tahmini birsey hesaplayabilirsen haber verirsin...:80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?