Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

çok canım sıkkındı ama bugün biraz daha iyiyim heray yeni bir umut sonra hüzün akşa sinirden beynime ağrı girdi valla..... regl günlerim hep düzenli neden olmadığını bende anlamadım doktora gitmeye karar verdim bakalım nolcak

hoşgeldinnnn sonunda yaaa

valla hamiş olma ihtimaliniz olmasa yerlerde sürüye sürüye getirirdim ama
bebiş filan vardır belki diye çok sarsamıyorum

kusura bakma yaa işyerinden girdiim için devamlı bakamıorum ya ben hafta sonu ata binicem kızlar kısmetse hayatımda ilk defa hamileysem bi zararı olurmu acaba

kusura bakma yaa işyerinden girdiim için devamlı bakamıorum ya ben hafta sonu ata binicem kızlar kısmetse hayatımda ilk defa hamileysem bi zararı olurmu acaba

ilk aylar riskli diye biliyorum ama :44: ayy bilemedim ki şimdi
aman yaaa nedir bizim çektiğimiz :85:
var mı yok mu onu bile bilmediğimiz bücürler yüzünden hayattaki tüm aktiviteleri kısmış durumdayız

gebeliği ilk 3 gün içinde tespit edebileceğimiz bir yöntem istiyorummm !!

ewt yaa bende .... hayatımı ona göre düzenlemek istemiorum çünkü yoksa boşu boşuna yapıcaklarımızdan geri kalıoruz ... gerçi ben sigarayı fln hala bırakmadım en büyük derdim o zaten nasıl bırakıcam die ama öğrendiimde bırakırım inş

kızlar herkese iyi gecelr üzgünüm bu ay negatif....yeni bat 18 mayıs olarak değiştirebilirsiniz...

Canim bu ay baya bir kisi kirmizilari gordu... Sakin uzulme.. Mayisa beraber devam edecegiz insallah...

renewalllcimmm, iyi bakalim bunu da deneyeyimmm ben...

Anladim canimmm, belkide hamilesindirrr..? Insallah hamilesindirrrrr, de seni mayisa almayip, yanina tebrikler yazarim....

slm screaway beni de ekleyebilirsiniz en son ki adet tarihim 23 marttı

Tatlimmm son adet tarihini degil, daha gelmemis olan adet tarihini soylemen gerekiyor...

slm kızlar ... hepimiz icin hayırlısı olsun benim bat 23.04 gün yaklastıkca ben bi tuaflasıorum ya insallah busefer olur...

insallah canim... az kalmis senin de...

ya hatunice tatlim ben de ayni durumdayimmm, ovulasyondan sonra, ya hamileysem diye kafein tuketimini sifirliyorum... Sonra kirmizilari gorup yine basliyorum....
Hamileligi erkenden ogrensek cok iyi olacakk....
14 gun boyunca kendime dikkat etmem gerekmicek...

ayy ata binmek... ben çok seviyorum çok eğlenceli. bence koşturmadığın sürece birşey olmaz canım binebilirsin ama koşturma atı. koşturursanda seni zıplatmasın , dizlerinden destek alıp havada dur o zaman bir zarar gelmez diye düşünüyorum vee çok uzun süre binme. ilk başta 10 dk binmek bile 3 gün bacak ağrısı yapıyor

Son düzenleme:

egzersiz yapıcam bu göbüşüm için ama onu bile yapamıyorum ya göbüş değil de bebişse diye :97:

Azraaacimmm, sabah 8:10 da atesimi olctum... 35.8 cikti (insallah yanlis hatirlamiyorumdur uykulu uykulu...)
ama 20-25 dakika sonra bir daha denedim, 35.2 cikti... :26::26:Yataktan filan kalkmamistim daha....

Azraaacimmm, sabah 8:10 da atesimi olctum... 35.8 cikti (insallah yanlis hatirlamiyorumdur uykulu uykulu...)
ama 20-25 dakika sonra bir daha denedim, 35.2 cikti... :26::26:Yataktan filan kalkmamistim daha....

canım ilk ölçtüğünü baz almalısın sanırım. bende çok bilmiyorum ama öyle söylüyorlar. ayrıca muhtemelen son ölçümünü hafızaya alıyordur ordan rahatlıkla unutursanda bakabilirsin.

slm kızlar,,,misafir wardı gitti ohhh be yoruldum...inanılmaz midem bulanıo bnm gözlermle görmesem ultrasn sonucunu hamileim derdm yinede Allah bilir....

bu ateş ölçme işini bende yapım ddm ama bn ateşli bi hatunum zaten hic bulaşmaım

bide moralim cok bozuk kilo alıorum.patlıcam bu folk asit dışında bna vitamn ve kan ilacıda verdi doktr ama bunlr bni şişirio..göbeim 4 aylık diyo ama testler bildiin yağlı mağlı göbüş diyo...

öyle de çanım adetim düzensiz ki ondan bilmiyorum ne zaman gelecek...

canım ilk ölçtüğünü baz almalısın sanırım. bende çok bilmiyorum ama öyle söylüyorlar. ayrıca muhtemelen son ölçümünü hafızaya alıyordur ordan rahatlıkla unutursanda bakabilirsin.

Kaydetmedim galiba.. Daha tam nasil kullanilacagini bilemiyorum....

öyle de çanım adetim düzensiz ki ondan bilmiyorum ne zaman gelecek...

Anladim tatlim, Sen eger tahmini birsey hesaplayabilirsen haber verirsin...:80::80:

Canım olsun yine sen ilk octugunu baz al. vakit gectikten sonrasi beyin uyanisa geciyo hormonlar aninda devrede bugun regl inin kacinci gunu ayrica onuda belirttigin bi cizelgen olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…