Canım olsun yine sen ilk octugunu baz al. vakit gectikten sonrasi beyin uyanisa geciyo hormonlar aninda devredebugun regl inin kacinci gunu ayrica onuda belirttigin bi cizelgen olsun
kaydetmiyosun tatlim o akilnda tutuyo her actiginda bi once olctugunu gosterir ekranda.
Tamam ben oyle yapimm o zaman...Cizelgeyi olusturmaya baslamadim daha.. Gece bakimm ona...
Tamam tatlim.. Bakalim ne kadar devam edebilcem...
Bu sabah cok komikti ama... Sabah uyandigim gibi aklima geldi... Kimildamiyorum bir yandan da esime kalk cabuk kalk canim bana termometreyi getir diyorum...
ayni bende oyle cok komik oluyor. Artik uyaninca direk bana dereceyi uzatiyo gorevine baya alisti esimde 1 ay oldu
merhaba nasılsınız arkadaslarrrr ben bebek planlarından vazgectım kızlarrr 1 hafta önce polikistik over oldugumu ogrendım ve önce hastalıgı yenmem lazım vede kılo vermem lazım bır kac ay bebegı erteledık 2 ay korunmadık olmadı ve sımdı vermem gereken kılolalarımdan kurtulmam lazım
slm kızlar beni almadınız mı listeye
merhaba nasılsınız arkadaslarrrr ben bebek planlarından vazgectım kızlarrr 1 hafta önce polikistik over oldugumu ogrendım ve önce hastalıgı yenmem lazım vede kılo vermem lazım bır kac ay bebegı erteledık 2 ay korunmadık olmadı ve sımdı vermem gereken kılolalarımdan kurtulmam lazım
kizlarrrr, kalabaligiz ama konusan yok..
Nasilsiniz?
oyle guzelim ama insallah bunun meyvesi cok tatli olacak emin ol degecekkkkkkkkkkkk.............çok canım sıkkındı ama bugün biraz daha iyiyim heray yeni bir umut sonra hüzün akşa sinirden beynime ağrı girdi valla..... regl günlerim hep düzenli neden olmadığını bende anlamadım doktora gitmeye karar verdim bakalım nolcak
hepsi aynı işte dalga geçsinler başka bi işleri yokk ama sonucu öğrenince üzülürler gıcıklar yaaa
slm canim nasilsin neler yapiyosun ben iyice pisikolojim iyice bozuldu bende ara verip kilo verip bi daha denemeye caliscam senin bat ne zaman canm
iyiyim canım sen nasılsın bende iki saattir telefonla konusuyordum gurbette olmanın verdiği birsey sanırım bir onu arıyorum bir onu sen nasılsın
ahh gurbett ahh zalim gurbet
neredesin canim sen ?
ben de gurbetteyim Almanyadayim.
evet yaa bende o dertteyim ..
simdi ovulasyon testinin pozitif oldugunu esime gosterdim direkt "hamilemisin " dedi bana yaaaaaaayok canim o asamada deiliz henuz dedim.. calisacaz anlamina gelior bu dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?