Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Canım olsun yine sen ilk octugunu baz al. vakit gectikten sonrasi beyin uyanisa geciyo hormonlar aninda devrede bugun regl inin kacinci gunu ayrica onuda belirttigin bi cizelgen olsun

Tamam ben oyle yapimm o zaman... Cizelgeyi olusturmaya baslamadim daha.. Gece bakimm ona...

kaydetmiyosun tatlim o akilnda tutuyo her actiginda bi once olctugunu gosterir ekranda.

Tamam tatlim.. Bakalim ne kadar devam edebilcem...
Bu sabah cok komikti ama... Sabah uyandigim gibi aklima geldi... Kimildamiyorum bir yandan da esime kalk cabuk kalk canim bana termometreyi getir diyorum...

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan|
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz??? Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan|
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan|
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? screamaway | 28 | 15 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
azra3434| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan| bekliyoruz karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi?
tirilaylom | 28 | 21 Nisan| bekliyoruz blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan|
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
feryal_efe | 26 | 24 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz
parrhisia | 25 | 26 Nisan| bekliyoruz
hatunice | 24 | 28 Nisan| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan| bekliyoruz
renewal | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 27 | 3 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
esiiin| 32 | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
damlalar| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 19 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
aborjinos | 27 | ??
|||

ayni bende oyle cok komik oluyor. Artik uyaninca direk bana dereceyi uzatiyo gorevine baya alisti esimde 1 ay oldu

merhaba nasılsınız arkadaslarrrr ben bebek planlarından vazgectım kızlarrr 1 hafta önce polikistik over oldugumu ogrendım ve önce hastalıgı yenmem lazım vede kılo vermem lazım bır kac ay bebegı erteledık 2 ay korunmadık olmadı ve sımdı vermem gereken kılolalarımdan kurtulmam lazım

ayni bende oyle cok komik oluyor. Artik uyaninca direk bana dereceyi uzatiyo gorevine baya alisti esimde 1 ay oldu

bizde ilerde oyle oluruz herhalde... bu sabah ilk defa oldugundan, ilk ben termometre termometre dedigimde bana bakakaldi ne oluyor diye... sonra anladi...

Tamam busracimmm, insallah seni yine goruruz buralarda...

slm canim oncelikle gecmis olsun allah herkeze annelik dugusunu tatmayi nasip etsin bende ^polikistik over sendromu var bende 1 bucuk senedir cocukl istiyoz 3 ay tedavi oldum ve doktor ara vermemizi istedi bende psikolojim bozuldu biktim doktora gitmekten peki neler yapmayi dusunuyorsun canim bu arada ben boyum 1 58 kilom 61 benimde yaklasik 5 kilo felan versem iyi olucak iyice kilo almisim popodan gobekten bu arada sogan kuru yadan incir kurunu duydun mu canim insallah birlikte yenelim bu hastaligi canim bu arada adim aysegul :)

iyiyim canım sen nasılsın bende iki saattir telefonla konusuyordum gurbette olmanın verdiği birsey sanırım bir onu arıyorum bir onu sen nasılsın

oyle guzelim ama insallah bunun meyvesi cok tatli olacak emin ol degecekkkkkkkkkkkk.............

hepsi aynı işte dalga geçsinler başka bi işleri yokk ama sonucu öğrenince üzülürler gıcıklar yaaa

evet yaa bende o dertteyim ..

simdi ovulasyon testinin pozitif oldugunu esime gosterdim direkt "hamilemisin " dedi bana yaaaaaaa yok canim o asamada deiliz henuz dedim.. calisacaz anlamina gelior bu dedim.. bunlarla falan ugrasmayalim oluruna birakalim dedi............. benim kadar heycanlanmadi yanii arkadasim calisinkibebek gelsin demi armut pis agzima dus diolar.. sinirlendiriyolar bizi...... tek basina yapcaz sanki bebisleriii

slm canim nasilsin neler yapiyosun ben iyice pisikolojim iyice bozuldu bende ara verip kilo verip bi daha denemeye caliscam senin bat ne zaman canm

Canim o zaman sen baya ara mi veriyorsun? Ugra buraya ara ara..
Benim bat'a daha cokkk varr.. Mayis ortasi filan olsa gerek.. Ovulasyonu bekliyorum ona gore hesaplicam.. Aman ovulasyonum da gec gelir insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…