hayirlisi canim yaa ama azinsanamayacaak kadar cogunluk ben ara verdim bebege dedigi donemdebgebe kaliyor blki sende ??? insallah ama demeden edemicem rahat olmayaamis dikkatinin yogunlastirmamaya bak Allahin izni ile kavusursun melegineslm canim nasilsin neler yapiyosun ben iyice pisikolojim iyice bozuldu bende ara verip kilo verip bi daha denemeye caliscam senin bat ne zaman canm
kızlar sanırım bu bebek olayı hepimizin psikolojisini iyi bozmus:26::26::26::26:
sakarya da canım memleketten 14 saat uzak
hayirlisi canim yaa ama azinsanamayacaak kadar cogunluk ben ara verdim bebege dedigi donemdebgebe kaliyor blki sende ??? insallah ama demeden edemicem rahat olmayaamis dikkatinin yogunlastirmamaya bak Allahin izni ile kavusursun melegine
anammmmm bende sandim ki yurtdisindasin
:))))))
aahh ahhh bende sizlele paylasiyorum kizlar iste yalnizligimi iyi bulmusum sizleri selam olsun ozaman gurbettensakarya da canım memleketten 14 saat uzak
anammmmm bende sandim ki yurtdisindasin
:))))))
bende yurt disindasin sandim cicekcim neyseki ayni ulkedemissin onada sukur benim ailem fransada hepsi annem babam ablam abilerim yiyenlerim
bende yurt disindasin sandim cicekcim neyseki ayni ulkedemissin onada sukur benim ailem fransada hepsi annem babam ablam abilerim yiyenlerim
evet tatlimyaa o anda bendeki imagi hayal edebilmissindir heraldeadamin bildigi bi gebelik testi var............ bilseler bi dahaneler neler var........
Kizlar herbirimiz farkli ulkelerdeyiz herhalde...Merak ettim...
Sinem Almanyada,
Sila Belcikada...
Baska...?
haklisn canim oda zor ......... cok fazla zamanda olmamis insallah bi yoldasin yeni bebisin olurda onla gecer gunlerin..14 saat de yakın değil ki bacımm bir yıl olacak alısamadım daha
o daha kötü ama istedigim zaman gidemiyorum onlar da gelemiyor öyle yalniz basımayım
oyle canim....:81::81::81:ama hepimizin istegi aynı canım anne olmak
Canim, doktora mutlaka soyle ama, hamile olabilirim diye... Ona gore kontrol etsin...o da iyiymis uyanip cagrina tepki vermis ama yaziikk... alisacaklar bu gidisle 3.ayi devirdik dimi...
heleki ben bu ay kirmizilari beklemiom sonuc icin cunku 29 da dr ile randevum var... bakalim heycanlaniorum.....
Kizlar herbirimiz farkli ulkelerdeyiz herhalde...Merak ettim...
Sinem Almanyada,
Sila Belcikada...
Baska...?
evet canim fransadan konyaya gelin geldim guzelim gurbet zor is allah sevdiklerimize kavustursun ama ben istedigimde gidebiliyorum cifte vatandasim cunku hakkimi oldurmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?