Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

slm canim nasilsin neler yapiyosun ben iyice pisikolojim iyice bozuldu bende ara verip kilo verip bi daha denemeye caliscam senin bat ne zaman canm
hayirlisi canim yaa ama azinsanamayacaak kadar cogunluk ben ara verdim bebege dedigi donemdebgebe kaliyor blki sende ??? insallah ama demeden edemicem rahat olmayaamis dikkatinin yogunlastirmamaya bak Allahin izni ile kavusursun melegine

hayirlisi canim yaa ama azinsanamayacaak kadar cogunluk ben ara verdim bebege dedigi donemdebgebe kaliyor blki sende ??? insallah ama demeden edemicem rahat olmayaamis dikkatinin yogunlastirmamaya bak Allahin izni ile kavusursun melegine

insallah canim ama inan cok umutsuz oldugum icin bi ara vereyim kafami dinlemek istiyorum her ay ay basimi olcam diye dusunmek beni yipratiyor tskler guzel dilegin icin canim allah herkeze nasip etsin insallah

bende yurt disindasin sandim cicekcim neyseki ayni ulkedemissin onada sukur benim ailem fransada hepsi annem babam ablam abilerim yiyenlerim

bu ay benimde iyice psikolojim bozuldu insanı çok yoruyor ya kızlar ins. en kısa zamanda hamis kalırız da kurtuluruz bu psikolojiden

sakarya da canım memleketten 14 saat uzak
aahh ahhh bende sizlele paylasiyorum kizlar iste yalnizligimi iyi bulmusum sizleri selam olsun ozaman gurbetten

secreamway;18822145] 'hamilemisin' dedi demek... supermisss canim yaaa...[/QUOTE]

evet tatlimyaa o anda bendeki imagi hayal edebilmissindir heralde adamin bildigi bi gebelik testi var............ bilseler bi dahaneler neler var........

evet tatlimyaa o anda bendeki imagi hayal edebilmissindir heralde adamin bildigi bi gebelik testi var............ bilseler bi dahaneler neler var........

yaaa yazikk ama, hic anlamiyorlar bunlari...
Bende de benzer birsey oldu sabah... Uyandigim gibi termometre termometreeeyi getir, benim kimildamamam gerek diye bagirmaya basladim... Bir yandan kimildamamaya calisiyorum...
O benim sesimle uyandi, uykulu uykulu bana ne oluyor diye bakakaldi... Sonra anlayip kalkti...

14 saat de yakın değil ki bacımm bir yıl olacak alısamadım daha
haklisn canim oda zor ......... cok fazla zamanda olmamis insallah bi yoldasin yeni bebisin olurda onla gecer gunlerin..

secreamaway;18822371]yaaa yazikk ama, hic anlamiyorlar bunlari...
Bende de benzer birsey oldu sabah... Uyandigim gibi termometre termometreeeyi getir, benim kimildamamam gerek diye bagirmaya basladim... Bir yandan kimildamamaya calisiyorum...
O benim sesimle uyandi, uykulu uykulu bana ne oluyor diye bakakaldi... Sonra anlayip kalkti...[/QUOTE]
o da iyiymis uyanip cagrina tepki vermis ama yaziikk... alisacaklar bu gidisle 3.ayi devirdik dimi...
heleki ben bu ay kirmizilari beklemiom sonuc icin cunku 29 da dr ile randevum var... bakalim heycanlaniorum.....

ama hepimizin istegi aynı canım anne olmak
oyle canim....:81::81::81:

o da iyiymis uyanip cagrina tepki vermis ama yaziikk... alisacaklar bu gidisle 3.ayi devirdik dimi...
heleki ben bu ay kirmizilari beklemiom sonuc icin cunku 29 da dr ile randevum var... bakalim heycanlaniorum.....
Canim, doktora mutlaka soyle ama, hamile olabilirim diye... Ona gore kontrol etsin...

Kizlar herbirimiz farkli ulkelerdeyiz herhalde... Merak ettim...

Sinem Almanyada,
Sila Belcikada...

Baska...?

sen ingilterede.......... fransada olan da vardi die hatirliyorum.. ayy ingiltere demisken ingilizceyede calisiyoruz bu arada esimle fransizcadan ama......ilerletiriz insallah.. seyehatlarde ve bicok seyde esime is kousunda falan lazim oluyor... aslinda dundaya fransizcaylada idare ediliyo ama tabikiingilize sart... seninki bayagi iyidir tatlimmm.. calisirken takildigim yer oliursa sorarimmm

evet canim fransadan konyaya gelin geldim guzelim gurbet zor is allah sevdiklerimize kavustursun ama ben istedigimde gidebiliyorum cifte vatandasim cunku hakkimi oldurmedim

gel seninle iki fransizca patlatalim ozamannn..... aa nuguzeloldu yaa kafamiz dagildi psikolajimizmi duzeliyor mu ne??? zaten taytimi giymis spora baslayacaktim 1 saattir gidemedim hala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…