evet canim fransadan konyaya gelin geldim guzelim gurbet zor is allah sevdiklerimize kavustursun ama ben istedigimde gidebiliyorum cifte vatandasim cunku hakkimi oldurmedim
oyle canim....:81::81::81:
Canim, doktora mutlaka soyle ama, hamile olabilirim diye... Ona gore kontrol etsin...
aslında daha güzel senin ki iki tane ülkeye sahipsin istediğin zaman bir baska ülkedesin canım
sen ingilterede.......... fransada olan da vardi die hatirliyorum.. ayy ingiltere demisken ingilizceyede calisiyoruz bu arada esimle fransizcadan ama......ilerletiriz insallah.. seyehatlarde ve bicok seyde esime is kousunda falan lazim oluyor... aslinda dundaya fransizcaylada idare ediliyo ama tabikiingilize sart... seninki bayagi iyidir tatlimmm.. calisirken takildigim yer oliursa sorarimmm
ben bu ay incir kürü yapıyorum kızlar bakalım ise yarayacak mı 18 gün oldu 3 gün sonra ara vermem gerek bir 21 gün daha beni bekliyor insallah gerek kalmadan hamis olurum
evet 6 yasimda gittim 21 yasimda dondum onun icin orda okudum orda calistim hepsinde once orda yasadim paris baskendeydim ama en son ramazan bayraminda gittim kurbanda dondum 2 ay kaldim su an ablam hamile gitme ihtimalim var canim
gel seninle iki fransizca patlatalim ozamannn..... aa nuguzeloldu yaa kafamiz dagildi psikolajimizmi duzeliyor mu ne??? zaten taytimi giymis spora baslayacaktim 1 saattir gidemedim hala...
zaten 3 yillik doktorum ya sorardir mutlaka ilaci biraktinmi falan die 3 ayim bu deneme derim... turk doktorum okonuda sansim var ... yabanci olsada olur ama bunda kendimi daha rahat hissediorum...
ne güzel olur kafanı dağıtırsın insallah sen de hamile kalirsin da ablanla birlikte geçirirsiniz hamilelik dönemini canım
insallah canim bende dusunuyom bakalim sonucu bildirirsin bize...ben bu ay incir kürü yapıyorum kızlar bakalım ise yarayacak mı 18 gün oldu 3 gün sonra ara vermem gerek bir 21 gün daha beni bekliyor insallah gerek kalmadan hamis olurum
ablanda saglikla hayirla dogum yapsin canim insallah... gecen yaz ispanyaya tatile gittik fransa turu da yaptik.. paris ... hayalleri sehrii....... ama keske hayallerimdeki gibi kalsaydi.... bi avrupa baskenti olarak cok bakimli bulmadim.. gerci tum avrupa bassehri gibi orasida muthis cosmopolit ama.... orda daha bi fazlaa...........neyse gebelik formunda konuya bak costum bende......... iyi gelio ama kafa dagitmakkevet 6 yasimda gittim 21 yasimda dondum onun icin orda okudum orda calistim hepsinde once orda yasadim paris baskendeydim ama en son ramazan bayraminda gittim kurbanda dondum 2 ay kaldim su an ablam hamile gitme ihtimalim var canim
sor canim, yardimci olurum tabiki...
insallah guzel sen nasil uyguluyon bu arada ben yarin baslamayi dusunuyom ha bu arada 7 gun ara vermen gerkiyormus canim allah melegini kavusmayi nasip etsin tum kardeslerimize
sagol canım iyi düsüncelerin için 3 gün kaldı ara vermeye yarım litre suyu kaynatıyorum içine ikiye böldüğüm 8veya 9 tane kuru incirleri atıyorum 20 dakika daha kayniyor sonra kapagi acik sekilde sogutuyorum yoksa incirler suyu emiyor sonra sabah aç karnına yarisini gece yatarken de yarisini içiyorum
tskler canim insallah faydasini gorursun meleklerimizi nasip etsin
Canim, nasil oluyor yani anlamadim.. Su aile hekimi mantigi mi var orda da?
Burda saglik ocaklari var... Hastaneye onlar yonlendiriyorlar.. Her seferinde kime denk gelirse ona giriyorum... Tek bir doktor yok yani.. Gecen gripken gittigimde, ben bebek deniyorum demistim.. Onu kaydetmisler hemen sistemlerine, sonradan yine gittigimde sen bebek istiyormussun diyip ilac vermediler..
gecen yaz ispanyaya tatile gittik fransa turu da yaptik.. paris ... hayalleri sehrii....... ama keske hayallerimdeki gibi kalsaydi.... bi avrupa baskenti olarak cok bakimli bulmadim.. gerci tum avrupa bassehri gibi orasida muthis cosmopolit ama.... orda daha bi fazlaa...........neyse gebelik formunda konuya bak costum bende......... iyi gelio ama kafa dagitmakk
tadina bayildim ama ben.......... yapmak isteyenlere duyrulur super tadi var sogana benzemiyorrrrsagol canım iyi düsüncelerin için 3 gün kaldı ara vermeye yarım litre suyu kaynatıyorum içine ikiye böldüğüm 8veya 9 tane kuru incirleri atıyorum 20 dakika daha kayniyor sonra kapagi acik sekilde sogutuyorum yoksa incirler suyu emiyor sonra sabah aç karnına yarisini gece yatarken de yarisini içiyorum
selam kızlar
muhabbet koyu bakıyorumda,maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?