Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ben bu ay incir kürü yapıyorum kızlar bakalım ise yarayacak mı 18 gün oldu 3 gün sonra ara vermem gerek bir 21 gün daha beni bekliyor insallah gerek kalmadan hamis olurum

aslında daha güzel senin ki iki tane ülkeye sahipsin istediğin zaman bir baska ülkedesin canım

evet 6 yasimda gittim 21 yasimda dondum onun icin orda okudum orda calistim hepsinde once orda yasadim paris baskendeydim ama en son ramazan bayraminda gittim kurbanda dondum 2 ay kaldim su an ablam hamile gitme ihtimalim var canim

sor canim, yardimci olurum tabiki...

ben bu ay incir kürü yapıyorum kızlar bakalım ise yarayacak mı 18 gün oldu 3 gün sonra ara vermem gerek bir 21 gün daha beni bekliyor insallah gerek kalmadan hamis olurum

insallah guzel sen nasil uyguluyon bu arada ben yarin baslamayi dusunuyom ha bu arada 7 gun ara vermen gerkiyormus canim allah melegini kavusmayi nasip etsin tum kardeslerimize

evet 6 yasimda gittim 21 yasimda dondum onun icin orda okudum orda calistim hepsinde once orda yasadim paris baskendeydim ama en son ramazan bayraminda gittim kurbanda dondum 2 ay kaldim su an ablam hamile gitme ihtimalim var canim

ne güzel olur kafanı dağıtırsın insallah sen de hamile kalirsin da ablanla birlikte geçirirsiniz hamilelik dönemini canım

zaten 3 yillik doktorum ya sorardir mutlaka ilaci biraktinmi falan die 3 ayim bu deneme derim... turk doktorum okonuda sansim var ... yabanci olsada olur ama bunda kendimi daha rahat hissediorum...

Canim, nasil oluyor yani anlamadim.. Su aile hekimi mantigi mi var orda da?

Burda saglik ocaklari var... Hastaneye onlar yonlendiriyorlar.. Her seferinde kime denk gelirse ona giriyorum... Tek bir doktor yok yani.. Gecen gripken gittigimde, ben bebek deniyorum demistim.. Onu kaydetmisler hemen sistemlerine, sonradan yine gittigimde sen bebek istiyormussun diyip ilac vermediler..

insallah canim bende dusunuyom bakalim sonucu bildirirsin bize...

ablanda saglikla hayirla dogum yapsin canim insallah... gecen yaz ispanyaya tatile gittik fransa turu da yaptik.. paris ... hayalleri sehrii....... ama keske hayallerimdeki gibi kalsaydi.... bi avrupa baskenti olarak cok bakimli bulmadim.. gerci tum avrupa bassehri gibi orasida muthis cosmopolit ama.... orda daha bi fazlaa...........neyse gebelik formunda konuya bak costum bende......... iyi gelio ama kafa dagitmakk

sor canim, yardimci olurum tabiki...

merci sekerimmm........ agritirim kafani

insallah guzel sen nasil uyguluyon bu arada ben yarin baslamayi dusunuyom ha bu arada 7 gun ara vermen gerkiyormus canim allah melegini kavusmayi nasip etsin tum kardeslerimize

sagol canım iyi düsüncelerin için 3 gün kaldı ara vermeye yarım litre suyu kaynatıyorum içine ikiye böldüğüm 8veya 9 tane kuru incirleri atıyorum 20 dakika daha kayniyor sonra kapagi acik sekilde sogutuyorum yoksa incirler suyu emiyor sonra sabah aç karnına yarisini gece yatarken de yarisini içiyorum

tskler canim insallah faydasini gorursun meleklerimizi nasip etsin

burda da hep tek doktor canim.... turkiye mantigi ile dusunursek ozel muayenhane... burda mesela ozel hastaneye gidip muane olayim gibi bi durum yok bende onu istiom... iste bende gecen ay hastalandim.. generalist dr ye gittim.. eger doktor ultrason emar vs bu gibi seyler isterse hastaneye sevk ediyor.. ordan da rapor ona gidior..jinekologun ultrasyonu var canim tabi bu mantik..

ayyy, konuyu dagitmana eslik edeyim bende silacimmm,
parisi ben cok da temiz bulmamistim... Senin bakimli diyerek kastettigin bu sanirim...:26: Fransada Monte Carloya gitmistik, orayi begenmistim...

Bu arada sen Belcikada nerdesin? Bruksel biraz kucuk bulmustum ben, ama guzeldi...

tadina bayildim ama ben.......... yapmak isteyenlere duyrulur super tadi var sogana benzemiyorrrr
selam kızlar

muhabbet koyu bakıyorumda,maşallah maşallah

evet canim acildik bu aksam herdaldan konusuyozz.... donup dolasip gelcemiz yer isteeee
bu gece 1100 sayfayi bumuruz diom.. ben ara vercem biraz simdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…