selam kızlar
muhabbet koyu bakıyorumda,maşallah maşallah
evet tadı güzel ama incirlerin bozuk olmamasina dikkat edin yoksa aci oluyor içilmiyor
kızlar herkesin ilk hamileliği mi olacak daha önce anne olan var mi
ayyy, konuyu dagitmana eslik edeyim bende silacimmm,
parisi ben cok da temiz bulmamistim... Senin bakimli diyerek kastettigin bu sanirim...:26: Fransada Monte Carloya gitmistik, orayi begenmistim...
Bu arada sen Belcikada nerdesin? Bruksel biraz kucuk bulmustum ben, ama guzeldi...
ohh gezin kızlar gezin. benim yerimede gezin. ben çok seviyorum gezmeyi ama nasip olmadı daha ülke dışı. şimdilik şehirler arası takılabiliyoruz.
vize falan kalksın oralarada gelir sizleri ziyaret ederim
Beeeennn:) Allah bağışlarsa bi kızım var 20 aylık:) geçen ay da bi kimyasal düşüğüm varkızlar herkesin ilk hamileliği mi olacak daha önce anne olan var mi
insallahhh canim...:81::81::81:
Kizlar, bu arada ben ctesi gunu kisa bir tatile cikiyorummmm.... 4 gunlugune... Ancak geceleri firsat bulabilirsem, ve internet bulursam girerim artik...:96::96: Insallah bisssuru hamilelerimiz olur Nisan sonuna kadar....
kızlar herkesin ilk hamileliği mi olacak daha önce anne olan var mi
Beeeennn:) Allah bağışlarsa bi kızım var 20 aylık:) geçen ay da bi kimyasal düşüğüm var(
Maşallah kızlar sohbet almış başını gidiyo
hayat guzel be guzelim Allah kafana gore de herif yazdiysa gezmek cook guzel. ama guzel ulkemin yerini tutar mi... turkiyenin 7 bolgesini gormek nasip oldu sukur.. ama su istanbulu tepeden tirnagi bi kesfetmek istiyorum..her 5 belcikalidan 3 turkiyeyi ziyarette bulunmus bana ole denk geldi yani.. onlari duyunca kiskaniorum ulkemi bende gormeliyim......... insallah nasip olur sanada..gelirsinbizlere...ohh gezin kızlar gezin. benim yerimede gezin. ben çok seviyorum gezmeyi ama nasip olmadı daha ülke dışı. şimdilik şehirler arası takılabiliyoruz.
vize falan kalksın oralarada gelir sizleri ziyaret ederim
canim agustosta 3 yasina girecek bi oglum var ikinciyi cok istiyorum insallah .. 3. denemeyi devirdikbakalimmmkızlar herkesin ilk hamileliği mi olacak daha önce anne olan var mi
insallahhh canim...:81::81::81:
Kizlar, bu arada ben ctesi gunu kisa bir tatile cikiyorummmm.... 4 gunlugune... Ancak geceleri firsat bulabilirsem, ve internet bulursam girerim artik...:96::96: Insallah bisssuru hamilelerimiz olur Nisan sonuna kadar....
Beeeennn:) Allah bağışlarsa bi kızım var 20 aylık:) geçen ay da bi kimyasal düşüğüm var(
Maşallah kızlar sohbet almış başını gidiyo
evet guzelim muthis pasakli paris... kusura bakmasinlar....evet M Carlo iyi.. bordeaux. monpelye(yazilisini hatirlayamadim) set, guzel...
tatlim brukseldeyim ben... atomium yakinda evim gormussundur buraya kadar gelip.... zaten belcika istanbul kadar bi ulke... kucuk ... bruksel temiz ekonomide iyi burda... brelcikanin butun sehirlerini gordum hemen hemen ama gordugum 4 avrupa ulkesinden almanya, belcika,fransa, ispanya en guzeli tartismasiz ispanyaa........... hic buralar gibi deil .... sen londra damiydin canim..?? insallah planlarim arasinda italya ve ingiltere var bakalim kismet hangisiii
canim agustosta 3 yasina girecek bi oglum var ikinciyi cok istiyorum insallah .. 3. denemeyi devirdikbakalimmm
benimde ilk olacak,olursa tabi
not:bu arada yazarken boş bulunup 2 yazdım başta,sonra durdum ne yazıyorum yahu dedim düzelttim.ikiz gelcek benimkiler
benimde ilk olacak,olursa tabi
not:bu arada yazarken boş bulunup 2 yazdım başta,sonra durdum ne yazıyorum yahu dedim düzelttim.ikiz gelcek benimkiler
hayat guzel be guzelim Allah kafana gore de herif yazdiysa gezmek cook guzel. ama guzel ulkemin yerini tutar mi... turkiyenin 7 bolgesini gormek nasip oldu sukur.. ama su istanbulu tepeden tirnagi bi kesfetmek istiyorum..her 5 belcikalidan 3 turkiyeyi ziyarette bulunmus bana ole denk geldi yani.. onlari duyunca kiskaniorum ulkemi bende gormeliyim......... insallah nasip olur sanada..gelirsinbizlere...
canım sen şimdi bakamazsın tatilde fazla ben senin yerine listeyi not alırım geldikçe sana söylerim. yani istersen
hayat guzel be guzelim Allah kafana gore de herif yazdiysa gezmek cook guzel. ama guzel ulkemin yerini tutar mi... turkiyenin 7 bolgesini gormek nasip oldu sukur.. ama su istanbulu tepeden tirnagi bi kesfetmek istiyorum..her 5 belcikalidan 3 turkiyeyi ziyarette bulunmus bana ole denk geldi yani.. onlari duyunca kiskaniorum ulkemi bende gormeliyim......... insallah nasip olur sanada..gelirsinbizlere...
canim agustosta 3 yasina girecek bi oglum var ikinciyi cok istiyorum insallah .. 3. denemeyi devirdikbakalimmm
insallah ikisini birden dogurursun bir anda kurtulursun canım ikinci ne zaman olacak diye düsünmektense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?