Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ohh gezin kızlar gezin. benim yerimede gezin. ben çok seviyorum gezmeyi ama nasip olmadı daha ülke dışı. şimdilik şehirler arası takılabiliyoruz.

vize falan kalksın oralarada gelir sizleri ziyaret ederim

evet guzelim muthis pasakli paris... kusura bakmasinlar....evet M Carlo iyi.. bordeaux. monpelye(yazilisini hatirlayamadim) set, guzel...

tatlim brukseldeyim ben... atomium yakinda evim gormussundur buraya kadar gelip.... zaten belcika istanbul kadar bi ulke... kucuk ... bruksel temiz ekonomide iyi burda... brelcikanin butun sehirlerini gordum hemen hemen ama gordugum 4 avrupa ulkesinden almanya, belcika,fransa, ispanya en guzeli tartismasiz ispanyaa........... hic buralar gibi deil .... sen londra damiydin canim..?? insallah planlarim arasinda italya ve ingiltere var bakalim kismet hangisiii

ohh gezin kızlar gezin. benim yerimede gezin. ben çok seviyorum gezmeyi ama nasip olmadı daha ülke dışı. şimdilik şehirler arası takılabiliyoruz.

insallahhh canim...:81::81::81:

Kizlar, bu arada ben ctesi gunu kisa bir tatile cikiyorummmm.... 4 gunlugune... Ancak geceleri firsat bulabilirsem, ve internet bulursam girerim artik...:96::96: Insallah bisssuru hamilelerimiz olur Nisan sonuna kadar....

hayat guzel be guzelim Allah kafana gore de herif yazdiysa gezmek cook guzel. ama guzel ulkemin yerini tutar mi... turkiyenin 7 bolgesini gormek nasip oldu sukur.. ama su istanbulu tepeden tirnagi bi kesfetmek istiyorum..her 5 belcikalidan 3 turkiyeyi ziyarette bulunmus bana ole denk geldi yani.. onlari duyunca kiskaniorum ulkemi bende gormeliyim......... insallah nasip olur sanada..gelirsinbizlere...

kızlar herkesin ilk hamileliği mi olacak daha önce anne olan var mi
canim agustosta 3 yasina girecek bi oglum var ikinciyi cok istiyorum insallah .. 3. denemeyi devirdikbakalimmm

canım sen şimdi bakamazsın tatilde fazla ben senin yerine listeyi not alırım geldikçe sana söylerim. yani istersen

Tatlim, ben Bruksele geleli cokkk oldu.. 4 sene filan olmustur herhalde... Cok net hatirlamiyorum, ama butun dukkanlarin filan oldugu, dar, ve trafige kapali bir caddesini hatirliyorum.. Biz hemen orda kalmistik.. Cok uzun da kalmadik zaten...

Barcelona harikadir Ispanyada... Hep Barcelona Avrupanin en guzel sehri diye dusunurdum, gecen sene Isvicreyi gordukten sonra orasi birinci siraya yerlesti...
Italya oyle tv'de veya internette abartilan kadar degil... Ben cok cok da begenmemistim Venedigi filan...Cok buyuk seyler umit ederek gitmisim demekki...

Bu arada evet ben Londradayim....

canim agustosta 3 yasina girecek bi oglum var ikinciyi cok istiyorum insallah .. 3. denemeyi devirdikbakalimmm

Sılacım Allah bağışlasın oğlunu. benim kızımda ağustos doğumlu.. Tam bi aslan burcu.. daha şimdiden oyunuculukta üstüne yok maşallah

benimde ilk olacak,olursa tabi
not:bu arada yazarken boş bulunup 2 yazdım başta,sonra durdum ne yazıyorum yahu dedim düzelttim.ikiz gelcek benimkiler

ayyyy alemsinnn canim.. 2 mi yazdin.. Ya Allah soyletti belkide...

Silacimmmm, canimmm sonuna kadar katiliyorummmm bu soylediklerine.... Biz tr'de Avrupayi gozumuzde cokkkk abartiyoruz.. Ben Istanbulda buyudum... Koca Avrupada var mi Istanbulun bogazi gibisi...

canım sen şimdi bakamazsın tatilde fazla ben senin yerine listeyi not alırım geldikçe sana söylerim. yani istersen

Tabiki tatlimmmm, cokkk iyi olur... Ben geceden geceye (o da belki) girerim ctesiden sonra... Tesekkur ederim...

insallah en kisa zamanda tekrar olur en azından simdi onunla zaman geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…