Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

İyi geceler hanımlar.. sohbetiniz bol olsun...
Kızımı uyuttum şimdi ütü yapma zamanı Offf bütün kumaşlar akıllı kumaş olsuuuuuuunnn.. ütü yapma derdi ortadan kalksıııınnnn :84::84::84:

canim senin misafirlerin gelmiolar miydi,? cuma gunu?????

anliorum.. isvicre suisse oluyo dimi bize cok yakin.... gunu birlikte yapabiliriz bakalim.. evet italya konusunda daha oncede ole bi fikrim var ordan gelenler yasadiginiz yere sukredin demislerdi :)))

avrupadan bunaldimaslinda muthis derecede arap ulkeleri hastasiyim... ole planlarimiz vardi maalesef gundem belli.. kismette varsa olur.

canim sen is konusundanmi tatil amaclimi geziyorsun? bizimkiler tatil amacli

ay canım ben ikiz doğursamda bi daha isterim heralde. :97: keşke 4 çocuğum olsa ama yaş yetiştiremem heralde 26 oldum artık zor 4 tane

yok ya canım sende yasın geçmis değil ki iki sene ara ile dogurursan geç kalmis sayılmazsin bende bu günlerin acısını cıkartmalıyız istediğimiz kadar doguralım

ay canım ben ikiz doğursamda bi daha isterim heralde. :97: keşke 4 çocuğum olsa ama yaş yetiştiremem heralde 26 oldum artık zor 4 tane

yok ya canım sende yasın geçmis değil ki iki sene ara ile dogurursan geç kalmis sayılmazsin bence bu günlerin acısını cıkartmalıyız istediğimiz kadar doguralım

Kızımı uyuttum şimdi ütü yapma zamanı Offf bütün kumaşlar akıllı kumaş olsuuuuuuunnn.. ütü yapma derdi ortadan kalksıııınnnn :84::84::84:

iyi geceler canim...bende de bir utu var kafayi yiycem ustelik bidaha kuruyolar simdi onlarda gececek utuden.. kizinada ii uykular benim oglan 7.30-8.30 arasi uyur annecigim rahat cene calsin dieee............

ahh o ütü yokmu ütü,korkulu rüyam. 1 sepet duruyor içerde. her seferinde bir posta başlıyorum sonra yorulup bu sepeti sonraya bırakıyorum. ne sepetmiş yapıştı çamaşırlar içine.

Canimmmmm, evet, misafir geliyorrr yarinnn.. Ben hala internette takiliyorum tabiii, o da ayri hikaye.. :44::44: Onlarla tatile cikcaz zaten beraber... bir sure Ingilterenin baska sehirinde takilcaz, sonra Londraya doncez, bir sure bizde kalcaklar...

Isvicre-> switzerland.. evet size yakin olan... Orda Interlaken diye bir yer var.. oraya gidin..

Benim avupada gittigim yerler tatildi.. is amacli anca beni gondere gondere afrikaya gondermislerdi..
ya canim ben uzak doguya gitmek istiyorum, ama o da zor... cocuk da dusunuyoruz simdi.. herseye paydosss...

ah canım olsa 40tada doğururumda benim zaten pco var 1 tane yapabilirsem öpüp başıma koyacam:97:

hangi tedaviyi oluyorsun canım bende pko yok ama adet düzensizliği var gecen ay serephone diye bir ilac içtim dr yumurta büyümemis dedi moralim çok bozuldu adet olmam lazım ama olmadım beklemedeyim

ayyy orasi benim federer cigimin(tenisci) memleketi... ustelik fransizca konusuyolar..herneyse canim masallah cok yasayan deil cok gezen diyoruz demi.....

misafirlerlede zaten tatil yapacaniz fazla yorulma zaten alismalardasin... pak tatiliya millet geziyor olabilirmi??? bizimkiler de disneyland lar biz kaldik

hangi tedaviyi oluyorsun canım bende pko yok ama adet düzensizliği var gecen ay serephone diye bir ilac içtim dr yumurta büyümemis dedi moralim çok bozuldu adet olmam lazım ama olmadım beklemedeyim

şimdilik hiçbir tedavi. inşallah bu ay bebek gelmezse başlayacağım. kendim tedavi ediyorum kendimi soğan kürü uyguluyorum.

bu arada soğan dedimde ben içmedim akşam. gidim onu yapim.. ıyy şimdi kim içecek o şeyi. Allahım sen gör halimi:97:

Son düzenleme:
olur insallah canım kac yıllık evliydin ki

canim sen kac senedir evlisin ben 21 temmuzda 3 yil olcak alolur canim allah

beniim 6 olacak kizlar yakinda... rekor bende...

kizlar bende ufak ufak cikiyorum sizlere cok guzel sohbetler esim beni bekliyo calismalar icin :)))))))) bye bye

kolay gelsin canim...

valla canim bu ay deneme yok daha... ovulasyonum erken olmaya karar verirse, denemeden ayi kapatacagiz...
son dedigini anlamadim ama.. burda easter tatili bu ara...

bu arad senin düzensizliğin nedenmiş. benimde hep düzensizdi ondan oldum zaten pco. önceden düzensiz yapan yumurtalıklarımdı. biri büyüktü o yüzden düzensiz oluyordum. sonra tabi olamaya olamaya kist yaptı.

screamaway, hayirlisi sen ovulasyonu kafana pek takmadan yapabildigin kadar yap calismayi uzman tv de doktordan duydum spermler 3- 4 gun icerde canli kaliyormus sen iceriye istifle onlari.. ayy ok mu detay oldu utandimm:26::26::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…