canim senin misafirlerin gelmiolar miydi,? cuma gunu?????insallahhh canim...:81::81::81:
Kizlar, bu arada ben ctesi gunu kisa bir tatile cikiyorummmm.... 4 gunlugune... Ancak geceleri firsat bulabilirsem, ve internet bulursam girerim artik...:96::96: Insallah bisssuru hamilelerimiz olur Nisan sonuna kadar....
Tatlim, ben Bruksele geleli cokkk oldu.. 4 sene filan olmustur herhalde...Cok net hatirlamiyorum, ama butun dukkanlarin filan oldugu, dar, ve trafige kapali bir caddesini hatirliyorum.. Biz hemen orda kalmistik.. Cok uzun da kalmadik zaten...
Barcelona harikadir Ispanyada... Hep Barcelona Avrupanin en guzel sehri diye dusunurdum, gecen sene Isvicreyi gordukten sonra orasi birinci siraya yerlesti...
Italya oyle tv'de veya internette abartilan kadar degil... Ben cok cok da begenmemistim Venedigi filan...Cok buyuk seyler umit ederek gitmisim demekki...
Bu arada evet ben Londradayim....
ay canım ben ikiz doğursamda bi daha isterim heralde. :97: keşke 4 çocuğum olsa ama yaş yetiştiremem heralde 26 oldum artık zor 4 tane
ay canım ben ikiz doğursamda bi daha isterim heralde. :97: keşke 4 çocuğum olsa ama yaş yetiştiremem heralde 26 oldum artık zor 4 tane
İyi geceler hanımlar.. sohbetiniz bol olsun...
Kızımı uyuttum şimdi ütü yapma zamanıOfff bütün kumaşlar akıllı kumaş olsuuuuuuunnn.. ütü yapma derdi ortadan kalksıııınnnn :84::84::84:
İyi geceler hanımlar.. sohbetiniz bol olsun...
Kızımı uyuttum şimdi ütü yapma zamanıOfff bütün kumaşlar akıllı kumaş olsuuuuuuunnn.. ütü yapma derdi ortadan kalksıııınnnn :84::84::84:
canim senin misafirlerin gelmiolar miydi,? cuma gunu?????
anliorum.. isvicre suisse oluyo dimi bize cok yakin.... gunu birlikte yapabiliriz bakalim.. evet italya konusunda daha oncede ole bi fikrim var ordan gelenler yasadiginiz yere sukredin demislerdi :)))
avrupadan bunaldimaslinda muthis derecede arap ulkeleri hastasiyim... ole planlarimiz vardi maalesef gundem belli.. kismette varsa olur.
canim sen is konusundanmi tatil amaclimi geziyorsun? bizimkiler tatil amacli
Cicekcimm, benim de ilkkk olacak insallah.. Olursa tabiii... Herhalde topicte en uzun sureli evli olup, cocugu olmayan rekoru bendedir...
yok ya canım sende yasın geçmis değil ki iki sene ara ile dogurursan geç kalmis sayılmazsin bence bu günlerin acısını cıkartmalıyız istediğimiz kadar doguralım
Cicekcimm, benim de ilkkk olacak insallah.. Olursa tabiii... Herhalde topicte en uzun sureli evli olup, cocugu olmayan rekoru bendedir...
ah canım olsa 40tada doğururumda benim zaten pco var 1 tane yapabilirsem öpüp başıma koyacam:97:
ayyy orasi benim federer cigimin(tenisci) memleketi... ustelik fransizca konusuyolar..herneyse canim masallah cok yasayan deil cok gezen diyoruz demi.....Canimmmmm, evet, misafir geliyorrr yarinnn.. Ben hala internette takiliyorum tabiii, o da ayri hikaye.. :44::44:Onlarla tatile cikcaz zaten beraber... bir sure Ingilterenin baska sehirinde takilcaz, sonra Londraya doncez, bir sure bizde kalcaklar...
Isvicre-> switzerland.. evet size yakin olan...Orda Interlaken diye bir yer var.. oraya gidin..
Benim avupada gittigim yerler tatildi.. is amacli anca beni gondere gondere afrikaya gondermislerdi..
ya canim ben uzak doguya gitmek istiyorum, ama o da zor...cocuk da dusunuyoruz simdi.. herseye paydosss...
canim sen kac senedir evlisin ben 21 temmuzda 3 yil olcak alolur canim allah
hangi tedaviyi oluyorsun canım bende pko yok ama adet düzensizliği var gecen ay serephone diye bir ilac içtim dr yumurta büyümemis dedi moralim çok bozuldu adet olmam lazım ama olmadım beklemedeyim
olur insallah canım kac yıllık evliydin ki
canim sen kac senedir evlisin ben 21 temmuzda 3 yil olcak alolur canim allah
kizlar bende ufak ufak cikiyorum sizlere cok guzel sohbetler esim beni bekliyocalismalar icin :)))))))) bye bye
ayyy orasi benim federer cigimin(tenisci) memleketi... ustelik fransizca konusuyolar..herneyse canim masallah cok yasayan deil cok gezen diyoruz demi.....
misafirlerlede zaten tatil yapacaniz fazla yorulma zaten alismalardasin... pak tatiliya millet geziyor olabilirmi??? bizimkiler de disneyland lar biz kaldik
1 yıl olacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?