Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

önce prolaktin hormonum 6 br yüksek cıkmıstı 2.5 ay dostinex içtim sonra düstü geçen ay horman tahlili yaptırdım hersey normalmis rahim ve yumurtalıklarım da normal mis dr hormonlardan düzensiz oluyorsundur dedi bakalım bu ay kacıncı gün gelecek

bende alıştım alışmasına , son 4 gün bitiyor zaten. ama yinede usandım yani o kokuyu çekmekten ki sevmem soğanı. eşşeğin sevmediği ot misali buda benim burnumda bitti.

kızlar bi cevap bekliyorum ama sizden :) bu karın alt bölgesi neresi oluo göbekmi yoksa kasıklarla göbek arasımı

valla bilmiyorum ama sanırım kasıkların üstü olabilir. neden noldu canım.:26: benim sabahtan beri kasıkların oralar ağrıyor. hafif üstü gibi. ben kistlere vurmaya çalışıyorum ama bilmiyorumda tam

ayşegülcüm benim bir oglum var 2 cıyı ıstıyorduk fakat pcosla tanıstım 1 hafta önce malesef benim boyumda 169 kilom 81 5 du fakat dıyetteyım suanda 79 oldume 60 kıloya kadar incem allah nasip ederse doktor bana korunma dedı ama ben kendım korunmak ıstıyorum cunku bılıyorum kı psıkolojım bozulcak ve adetım duzene gırene kadar hamılelık dusunmuyorum ve doktorum bana kılonu ver bu hastalık bıter cunku cok yenı dedı bende azımle yenecem bu hastalıgı inş. bana seker hadı diaformin adında ilaç verdi onu kullanıyorum ve bu ılaclarla sogan suyu yapılmıyormus. pekı senın tedavın nedır sende bu seker haplarından kullanıyormusun???

screamaway, hayirlisi sen ovulasyonu kafana pek takmadan yapabildigin kadar yap calismayi uzman tv de doktordan duydum spermler 3- 4 gun icerde canli kaliyormus sen iceriye istifle onlari.. ayy ok mu detay oldu utandimm:26::26::18::18:

canim hadi ovulasyonu dusunmeyeyim, ama o kadar kosusturma icerisinde zaten cokkk yorgun olcazzz... deneyemeyiz... anca misafirler gittikten sonra... bakalim...

kizlar Allahim hepimizin dilegini versin insallah hakkimizda hayirlisi......... yoruldum canlarim beyefendi henuz gelmedi gelsin kulagindan tutup dogruuuuuuuuuuu.... biraz enerji toplayimmm ...ALLAh a emanet kalin.. bu ayi 5hamis var sanirim simdiye kadar.. biraz bereketi yakalayamadik beraberiz insallah... yaralarimizi acilarimizi svinclerimizi paylasip asacaz bu gunleri...

seviyorum sizi kizlar :95:gorusuruz pc hala acik okurum sizi arada baska seyle mesgul olcam........

aynennnn bende... tatil icin otel ayarliyorum, ara sira burayi guncelliyip okuyorum kizlar....

gelcek gelcek hamilelerimizzz, toplandik mayista hepp beraber insallah.....

iyi geceler canlarım.

eşimde bende telfnlarımzı kaybettk şansa bak.simdi mecbur onu kaldırmak için sabaha kadr oturcam
zaten ölüorum mide bulantssndan..eğer hamileysem bu bi mucize olur bnm için.tedaviye baslıcz diye hc üstne düşmemştk..bn galiba üşüttüm midei:26::26:

kaç günün geciyor ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…