bu arad senin düzensizliğin nedenmiş. benimde hep düzensizdi ondan oldum zaten pco. önceden düzensiz yapan yumurtalıklarımdı. biri büyüktü o yüzden düzensiz oluyordum. sonra tabi olamaya olamaya kist yaptı.
kizlar yeni sayilirsiniz daha............ insallah olur yani hersey bitmis gibi dusunmeyelim.. bende temmuz2006 evlendim agustos2008 yavru dogdu insallah simdi ikinciiiiiiiiiiiiii............
bu arada bende soganciyimmm......... ama alistim tadina ilk basta geri cikiyoduuuu
bende alıştım alışmasına , son 4 gün bitiyor zaten. ama yinede usandım yani o kokuyu çekmekten ki sevmem soğanı. eşşeğin sevmediği ot misali buda benim burnumda bitti.
kızlar bi cevap bekliyorum ama sizden :) bu karın alt bölgesi neresi oluo göbekmi yoksa kasıklarla göbek arasımı
bence kasıklarla göbek arasıdır
kızlar bi cevap bekliyorum ama sizden :) bu karın alt bölgesi neresi oluo göbekmi yoksa kasıklarla göbek arasımı
slm canim oncelikle gecmis olsun allah herkeze annelik dugusunu tatmayi nasip etsin bende ^polikistik over sendromu var bende 1 bucuk senedir cocukl istiyoz 3 ay tedavi oldum ve doktor ara vermemizi istedi bende psikolojim bozuldu biktim doktora gitmekten peki neler yapmayi dusunuyorsun canim bu arada ben boyum 1 58 kilom 61 benimde yaklasik 5 kilo felan versem iyi olucak iyice kilo almisim popodan gobekten bu arada sogan kuru yadan incir kurunu duydun mu canim insallah birlikte yenelim bu hastaligi canim bu arada adim aysegul :)
o bölge balon gibi gergin ve şişte onun için merak ettim bat 24 nisan buarada.belirti aramak istemiyorum ama duramıyorum
screamaway, hayirlisi sen ovulasyonu kafana pek takmadan yapabildigin kadar yap calismayi uzman tv de doktordan duydum spermler 3- 4 gun icerde canli kaliyormus sen iceriye istifle onlari.. ayy ok mu detay oldu utandimm:26::26::18::18:
hadi bakalım hayırlısı az kalmis bat a biraz daha sabır canım
sabretmeye çalışıyorum canım hatta 1 hafta geçerse ancak test yapıcam kendime söz verdim geçen ay kendime
bende aynı düsüncedeyim hatta bu ay hiç test yapmayı düsünmüyorum sıkıldım artık tek çizgileri görmekten
kizlar Allahim hepimizin dilegini versin insallah hakkimizda hayirlisi......... yoruldum canlarim beyefendi henuz gelmedi gelsin kulagindan tutup dogruuuuuuuuuuu.... biraz enerji toplayimmm ...ALLAh a emanet kalin.. bu ayi 5hamis var sanirim simdiye kadar.. biraz bereketi yakalayamadik beraberiz insallah... yaralarimizi acilarimizi svinclerimizi paylasip asacaz bu gunleri...
seviyorum sizi kizlar :95:gorusuruz pc hala acik okurum sizi arada baska seyle mesgul olcam........
iyi geceler canlarım.
eşimde bende telfnlarımzı kaybettk şansa bak.simdi mecbur onu kaldırmak için sabaha kadr oturcam
zaten ölüorum mide bulantssndan..eğer hamileysem bu bi mucize olur bnm için.tedaviye baslıcz diye hc üstne düşmemştk..bn galiba üşüttüm midei:26::26:
kaç günün geciyor ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?