hayırlısı insallah hamis hberini alıriz canım
ay öyle deme canım ya inş sesszi sedasız bi bebektir:) inş güzel haberlerin olur.hayırlı olan olsun tabi öncelikle de bebiş hayrlı olsun lütfen allahım :) rabbim gönlüne göre versin inş.Günaydın,
Bugün gecikmenin 2.günü...Hala regl olmayı bekliyorum. Tek bir gebelik belirtim yok çünkü:))
ay öyle deme canım ya inş sesszi sedasız bi bebektir:) inş güzel haberlerin olur.hayırlı olan olsun tabi öncelikle de bebiş hayrlı olsun lütfen allahım :) rabbim gönlüne göre versin inş.
Günaydın,
Bugün gecikmenin 2.günü...Hala regl olmayı bekliyorum. Tek bir gebelik belirtim yok çünkü:))
Günaydın,
bende belirti yaşayıp ta hamile olmayanlardanım sanırım:85:
bat 26 nisan(ama 28 diyorum her ihtimale karşı)
1 haftadır fazla şiddetli olmasa da ara ara bel ağrım tutuyor
karın bölgemde ve kasıklarımda batmalar var
sol bacağımın bitim yerinde özellikle ağrılar oluyor çekilme gibi
acayip bir şişkinliğim var zayıf ve göbüşlü biri oldum bir kaç haftadır( gaz da mevcut)
ara ara midem ekşiyor hafif bir bulantı oluyor anlık ve geçiyor bir kaç dakikaya
üşüttüm galiba diyorum ben de :97: yerleşme kanaması görmeden hamile olduğumu düşünmemeliyim sanırım :85:
bende belirti yaşayıp ta hamile olmayanlardanım sanırım:85:
bat 26 nisan(ama 28 diyorum her ihtimale karşı)
1 haftadır fazla şiddetli olmasa da ara ara bel ağrım tutuyor
karın bölgemde ve kasıklarımda batmalar var
sol bacağımın bitim yerinde özellikle ağrılar oluyor çekilme gibi
acayip bir şişkinliğim var zayıf ve göbüşlü biri oldum bir kaç haftadır( gaz da mevcut)
ara ara midem ekşiyor hafif bir bulantı oluyor anlık ve geçiyor bir kaç dakikaya
üşüttüm galiba diyorum ben de :97: yerleşme kanaması görmeden hamile olduğumu düşünmemeliyim sanırım :85:
hatunicecim su yazdiklarin varya hepsi bende mevcut ama test yaptim negatif cikti:44: Psikolojik benimkiler demekki
Rabbim cuma günü hürmetine ,Habibinin doğumu hürmetine bu ay boş çevirmesin bizi inş.
ister gürültülü ister sessiz gelsinler huyları sağlıkları güzel olsun inş:)
gelsinler yuvamızı şenlendirsinler inş...
aslında birazcık sanırsam bende sendenim tirilaylom.bat 19 du.dün 19 20 akıntım çoğaldı dün 21 öğlende azıcık kanama geldi sonrası hep şeffaf beyaz akıntıya dönüştü.hep adet olucakmışım gibide karnımın ortası ağrıyor .
böyle uluncada uçurumun kenarı gibi biraz ümitli biraz korkak oluyor insan :18::18:
bakalım hayırlısı ...Rabbim hayrlı güzel kuzucuklar versin bizlerede tez zamanda inş bizde göbişimizi gere gere gezelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?