- 17 Ocak 2011
- 313
- 6
- 96
hatunicecim su yazdiklarin varya hepsi bende mevcut ama test yaptim negatif cikti:44: Psikolojik benimkiler demekki
kızlar birşey sormak istiyorum ama çekiniyorum da
şimdi hani çok ihtimal vermesem de korunmadığımızdan gebelik durumu söz konusu olabilir ya
ben ağda yapabilir miyim bu durumda
bir etkisi olur mu ki :44:
Aaamin aamiinnnn
Sende belirti var bak belki o yerleşme kanamasıdır. Bende o da yokAkıntı da çok değil. Başka zamanlar daha çok olur hatta Süt beyaz bi akıntı var sadece. Bi,ıslaklık hissettiğimde bakıyorum kırmızı değil beyaz
olur olu rinş...bu dönemler zor bi ymuk bi doğru ruh haliyle gidiyoruz işte.tabi zihne göre vucutta güzel oynuyo bizimle
rabbim bekletmeden versin inş.göndersin kuzucukları bize:26:
eğer sonucundan korkmuyorsanız ben gibi bi kan testi yaptırında içimiz ferahlasın dimi ama
olur olu rinş...bu dönemler zor bi ymuk bi doğru ruh haliyle gidiyoruz işte.tabi zihne göre vucutta güzel oynuyo bizimle
rabbim bekletmeden versin inş.göndersin kuzucukları bize:26:
eğer sonucundan korkmuyorsanız ben gibi bi kan testi yaptırında içimiz ferahlasın dimi ama
slm kizlar nasilsiniz bende bi bakayim dedim herkeze hayirli cumalar
oy oyyyyyy kopacak bu sol bacağım sanki bitim yerinden çok fena ağrıyor
midem de kötü
psikolojik olarak hastanelik te olur muyum ki böyle :85:
Allah korusun canım benim. inşallah hamilesindirde bosuna bu eziyeti cekmiyorsundur
ben lazere gidiyorum 1.5 yıldır .hamileyim devam etmek istiyorum zararı yok diye biliyorum ama siz ne dersiniz
kızlar batıma hesaplara göre 2 gün kaldı ve az önce sağ göüs ucumda bi değişiklik farkettim sanki rengi açılmış gibiydi ve başı pütür pütür olmuştu ve damarlar daha belirgin hale geldi.normalde adetimden önce böyle bişey olmaz.yinede bu bi kırmızılar geliooo belirtisi olabilir mi?
canım çok klişe olacak belki ama olabilir.evlenmeden önce adet belirtilerim tek ve belliydi.evlendikten sonra bide gebelik isteğiyle değişen hormonlarla inan 2 buçuk senelik evliyim her ay farklı beliritlerim oluyor ve bir öncekini tutmuyor.
gebelik istiyorsan inş bebeğe işarettir diyelim istemiyorsan da inş kırmızı karta
inşallahinşallah inşallah canımmm y arabbim nasip etsin inş.sevgilisi,habibi,rasulu hürmetine O nun doğduğu şu ay hürmetine...
güzel haberlerini bekliyoruz ozaman inş canım sakın habersiz bırakma bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?