selam kızlar nasılsınız bakalım bende şuanda planladığım son adetimi oluyorum ilk günü daha doğrusu benimde kafamı meşgul eden birşey var bu adete 14 gün kala derken şimdi 26 sında oldum ayın 12 demi yumurtalar çatlıyor ben pek bilmiyorum ama adetin sonrasından 12 e kadar hamile kalma riski çok fazla diye hesaplarda çıktı ya şimdi kafamda birkaç soru var
*ben adetten 3 hafta yani diğer adete 10 gün kala başlasak kalır mıyım hamile bir de kız bebiş için bir çok yerde reglden önce ilişki olursa diyor :26:
*ben aralıkta spiral çıkarttırdım ocak 3 te 1 gün adet olsum sonra 31 ocakta tekrar adet oldum bu sefer 3 gün sürdü yoğun olarak şimdi bu adetim bugün başladı spiralin etkisiyle kısa sürmüştü ilk ay ama yinede sizce normalde kaç gün oluyorsunuz bekarlığımdan hatırladığım kadarıyla ben 4-5 gün yogun 2 gün lekelenme diye hatırlyorum kusura bakmayın ne olur evlendikten sonra ben 1 kere adet olmuştum 3 yıl geçti üstünden normal reglim nasıldı unuttumdan soruyorum spiralden çok oluyordu çok az geliyo bana şimdi.yumurtalarım sizce spiralden zarar görmüşmüdür ki
Günaydın kızlar nasılsınız?
nihalcim,kadriyeciğim ve bütün arkadaşlar günaydınlar hepinize.akşam giremedim ne çok yazılmış.hepsini tek tek okudum şimdide kimse yok neredesiniz kızlarrr.hepinize umutlu günler diliyorum allahım hepimizi bebişlerine kavuştursun.kaybedenlerede allahımdan sabırlar diliyorum.artık geçmişe bakmayıp bu aya bakalım ve üzüntülerimizi mutluluğa dönüştürelim bu ay inşaallah.
Günaydın kızlar nasılsınız?
hanımlar meraba, 2 gündür giremedim hiç. Benim dün regl bitti. Genelde hep olan bişey zaten ama ben sorup öğrenmek istiyorum... Benim regl bitimimde yumurtlama dönemindeki gibi uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntıdan geliyor. Dün ve bugün geldi. Sizde de durum böylemi???
Yumurtlama günüme 5-6 gün var, o zaman yine geliyor yani normal yumurtluyorum
iyiyim canım benim sen nasılsın yeni bir gün yeni umutlarla gelsin hepimizeeeeeeeeeeeee.
Günaydın arkadaşlar,
dün bi soru sormuştum arada kaynadı yaaa(
sorum şuydu;
Valla nasıl olsun be canım kendimizi dinleyerek geçiriyoruz işte günlerimizi yokm çatladı mı yok büyüdü mü
Ben Mart ayından çok umutluyum yani kendimde olmasa da inş burada çok güzel haberler alacağız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Valla canım bilsem yardımcı olucam da ben o akıntıyı kendimde bile zor görüyorum o yüzden adet sonrasıyla ilgili bi bilgim yok.
Ama her ihtimale karşı sen o günlerde gün aşırı devam et sonuçta her kadının aynı olacak diye bir şey yok.
Doktoruna sordun mu?
Günaydın arkadaşlar,
dün bi soru sormuştum arada kaynadı yaaa(
sorum şuydu;
bende öyle bitanem biliyorsunuz ben bu ay klomene başladım biraz ondan ümitliyim yarın öğleden sonra doktora gideceğim.bakalım neler olmuş.inşaallah güzel haberlerle gelirim yumurtalar büyümüştür.hayırlısı gülüm hepimiz için olmasa bile sizlerin haberleri olacak bebişler gelsin inşaallah bu ay.
İnşallah canım inşallah.
Ben bu ay 2 kutu klomen kullandım ilkinde yumurta bile oluşmadı.
2. kutuda adetimin 11.günü 11mmdi.
Şimdi aklıma takılan bir şey var.
Doktorum beni sadece adetin 11.günü çağırıyo yani geri kalan dönemde yumurtamın ne kadar büyüdüğünü ya da büyümediğini bilemiyorum.
ÇAtlıyo mu yoksa yeterli büyüklüğe ulaşıyorsa çatlatma iğnesi verse daha iyi olmaz mı bilemiyorum.
Sizce sürekli takip etmesi gerekiyor mu yoksa 11 günü yeterli mi?
Kızlar ya hani size dün dedimya kafaya taktım sabah yapayım mı diye?Dün almıştık zaten test ama normal testlerden,çünkü eczanede sadece o test varmış,tabikii ben sabah dayanamadım ve yaptım,damlatmalı testlerdendi. Bu sabah damlatır damlatmaz hemen t çizgisi(hamilelik çizgisi) çıktı ama hemen çıktı çok belirgin şekilde,sonra c çizgisi de belirginleşti.Sonra yavaş yavaş t çizgisi silik oldu,o belirginlik gitti.C çizgisi(kontrol çizgisi) belirgin bi şekilde kaldı.Acaba test bozuk muydu ya hemen belirir mi böyle t çizgisi ya?
Malesef öyle canım ama o zaman zaten istenilen büyüklüğe ulaşmıyorki.bitanem öyle yapıyorlar maalesef aslında devamlı kontrol altına alınması gerekiyor benide 12 gün çağırdı.11 gün pazar olduğu için ama çatlama iğnesi verirmi bilmiyorum.kontrol altına alması şart eğer yumurtalar çatlamassa kist yapıyormuş bunu öğrendim ve tedirginim açıkçası.hem veriyorlar hem takip etmiyorlar.kist olursa uğraş dur artıkneyse gidince soracağım iyice birde kistle uğraşmayım.
Kızlar ya hani size dün dedimya kafaya taktım sabah yapayım mı diye?Dün almıştık zaten test ama normal testlerden,çünkü eczanede sadece o test varmış,tabikii ben sabah dayanamadım ve yaptım,damlatmalı testlerdendi. Bu sabah damlatır damlatmaz hemen t çizgisi(hamilelik çizgisi) çıktı ama hemen çıktı çok belirgin şekilde,sonra c çizgisi de belirginleşti.Sonra yavaş yavaş t çizgisi silik oldu,o belirginlik gitti.C çizgisi(kontrol çizgisi) belirgin bi şekilde kaldı.Acaba test bozuk muydu ya hemen belirir mi böyle t çizgisi ya?
Bugün bir test daha alıcam ama bu sefer hassas olanlardan arıycam illaki.Eğer onda da silik te olsa çizgi çıkarsa Pazartesi hemen kan testine gidicem kızlar ayy heyecanlıyım bugün ya...Ya kanda negatif çıkarsa diye çok korkuyorum :18: :18:
canım hala silikte olsa vardır bence ama tamamenmi kayboldu?iki çizgi silikte olsa var anlamına geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?