Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım spiralle ilgili hiçççç bir bilgim yok..yardımcı olamayacağım.. ama yumurtlaman düzenliyse(adet demiyorum) beklenen adetten 14 gün önce yumurta çatlar.. sen adetinin 2.haftasının sonundan son bir hafta kalaya kadar gün aşırı ilişki yaşarsan şansın artar.. adetin 30 martsa yumurtlaman düzenliyse 14 15 mart gib başlayıp 20 sine kadar günaşırı (1 gün arayla) yaşarsan ilişki iyi olur.. hesaplama böyle.. adetine 10 gün kala başlarsan büyük ihtimal kaçırırsın.. çatlayan yumurta 24 saat canlı kalıyor..

nihalcim,kadriyeciğim ve bütün arkadaşlar günaydınlar hepinize.akşam giremedim ne çok yazılmış.hepsini tek tek okudum şimdide kimse yok neredesiniz kızlarrr.hepinize umutlu günler diliyorum allahım hepimizi bebişlerine kavuştursun.kaybedenlerede allahımdan sabırlar diliyorum.artık geçmişe bakmayıp bu aya bakalım ve üzüntülerimizi mutluluğa dönüştürelim bu ay inşaallah.

amin canım inşallahhhhhh

Günaydın arkadaşlar,

dün bi soru sormuştum arada kaynadı yaaa(

sorum şuydu;

iyiyim canım benim sen nasılsın yeni bir gün yeni umutlarla gelsin hepimizeeeeeeeeeeeee.

Valla nasıl olsun be canım kendimizi dinleyerek geçiriyoruz işte günlerimizi yokm çatladı mı yok büyüdü mü
Ben Mart ayından çok umutluyum yani kendimde olmasa da inş burada çok güzel haberler alacağız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Günaydın arkadaşlar,

sorum şuydu;

Valla canım bilsem yardımcı olucam da ben o akıntıyı kendimde bile zor görüyorum o yüzden adet sonrasıyla ilgili bi bilgim yok.
Ama her ihtimale karşı sen o günlerde gün aşırı devam et sonuçta her kadının aynı olacak diye bir şey yok.
Doktoruna sordun mu?

bende öyle bitanem biliyorsunuz ben bu ay klomene başladım biraz ondan ümitliyim yarın öğleden sonra doktora gideceğim.bakalım neler olmuş.inşaallah güzel haberlerle gelirim yumurtalar büyümüştür.hayırlısı gülüm hepimiz için olmasa bile sizlerin haberleri olacak bebişler gelsin inşaallah bu ay.

Günaydın arkadaşlar,

sorum şuydu;

canım ben bu ay daha görmedim ama o bildiğim kadarıyla yumurtanın çatladığı anlamına geliyor belkide erken çatlamıştır.bu günleri boş geçirmemeye çalış gülüm sen yinede.

İnşallah canım inşallah.
Ben bu ay 2 kutu klomen kullandım ilkinde yumurta bile oluşmadı.
2. kutuda adetimin 11.günü 11mmdi.
Şimdi aklıma takılan bir şey var.
Doktorum beni sadece adetin 11.günü çağırıyo yani geri kalan dönemde yumurtamın ne kadar büyüdüğünü ya da büyümediğini bilemiyorum.
ÇAtlıyo mu yoksa yeterli büyüklüğe ulaşıyorsa çatlatma iğnesi verse daha iyi olmaz mı bilemiyorum.
Sizce sürekli takip etmesi gerekiyor mu yoksa 11 günü yeterli mi?

Son düzenleme:

bitanem öyle yapıyorlar maalesef aslında devamlı kontrol altına alınması gerekiyor benide 12 gün çağırdı.11 gün pazar olduğu için ama çatlama iğnesi verirmi bilmiyorum.kontrol altına alması şart eğer yumurtalar çatlamassa kist yapıyormuş bunu öğrendim ve tedirginim açıkçası.hem veriyorlar hem takip etmiyorlar.kist olursa uğraş dur artıkneyse gidince soracağım iyice birde kistle uğraşmayım.

Kızlar ya hani size dün dedimya kafaya taktım sabah yapayım mı diye?Dün almıştık zaten test ama normal testlerden,çünkü eczanede sadece o test varmış,tabikii ben sabah dayanamadım ve yaptım,damlatmalı testlerdendi. Bu sabah damlatır damlatmaz hemen t çizgisi(hamilelik çizgisi) çıktı ama hemen çıktı çok belirgin şekilde,sonra c çizgisi de belirginleşti.Sonra yavaş yavaş t çizgisi silik oldu,o belirginlik gitti.C çizgisi(kontrol çizgisi) belirgin bi şekilde kaldı.Acaba test bozuk muydu ya hemen belirir mi böyle t çizgisi ya?

canım hala silikte olsa vardır bence ama tamamenmi kayboldu?iki çizgi silikte olsa var anlamına geliyor.

Bugün bir test daha alıcam ama bu sefer hassas olanlardan arıycam illaki.Eğer onda da silik te olsa çizgi çıkarsa Pazartesi hemen kan testine gidicem kızlar ayy heyecanlıyım bugün ya...Ya kanda negatif çıkarsa diye çok korkuyorum :18: :18:

Malesef öyle canım ama o zaman zaten istenilen büyüklüğe ulaşmıyorki.
Karambole bekliyoruz ne çıkarsa bahtımıza.
Doktor değiştirsem mi diye bile düşünüyorum. offf

Beklemek çok zor oluyo di mi canım.
Bence madem test yaptın, test bozuk m değil mi bilemem ama yarın sabah git kan testi yaptır.
Emin ol iyice. Varsa zaten çıkar. İdrarda bileçıktığına göre.
Umarım test bozuk değildir ve ilk hamile haverimizi alırız inş.

bencede öyle yap bitanem hakkında hayırlısı olsun inşaallah vardır.merakla bekliyorum hemen haber ver gülüm.

canım hala silikte olsa vardır bence ama tamamenmi kayboldu?iki çizgi silikte olsa var anlamına geliyor.

Yok canım tamamen kaybolmadı,yani o hamilelik çizgisi hemen çok belirgin bir şekilde çıktı ama sonra yavaş yavaş o belirginlik gitti silik bir çizgi oldu??Yani testte en son "c" bölümü belirgin bir çizgi "t" bölümü silik bir çizgi vardı.Toplam 2 çizgi vardı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…