Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım ne kadarlık evlisin peki?

d3edim ama sonradan fark ettim imzanı 1 sene 8 ay :)

evet canım 1 yıl 8 ay oldu.ocak ayına kadar aslında bebek düşüncemiz yoktu ama fazla ertelemeye gerek yok dedik çalışmalara başladık.3. ayımızda hayırlı sağlıklıı sıhhatli bi evlat nasip eder inşallah Rabbim

bugün adetim bitti.incir kürüne de başladım 2gün önce ovulasyon testide aldım laboquick :)eh bi de çalışmalara başladık mı bugünden itibaren hayırlısı bakalım artık :)

regliyken incir kürü olmuyor mu ya ben direk başladım günde kaç defa uyguluyrsun ?

Son düzenleme:
kızlaaaaar bata daha 2 gün var ama kasıklarım sabahtan beri az az sancıyo sürekli.noluyo bana böyle geçen ay böyle bişey olmamıştı:18:

slm kizlar sormayin bugun eltimin cocugu 23 nisan gosterisi vardi ben onu izlerken birden gozlerim dolmus yani benim cocugum gosteri yapmis gibi sip sip goz yazlarim dustu cok kotu oldum ne biliyim bu cocuk olayi iyice bozdu beni ben cok neseli biriydim nasil kurtulcam bu olaydan yardim edin lutfen

Canimmm, sen ara verdin, bari ara vermisken bu dusuncelerden uzaklastir kendini... Rahat tut...Bu kadar uzulursen kendini kotu yonde etkilersin... Bak herkes rahatken umursamiyorken hamile kaliyor...

regliyken incir kürü olmuyor mu ya ben direk başladım günde kaç defa uyguluyrsun ?

Canim hatirladigim kadariyla herkes sabah aksam iciyordu... Gunde iki kez yani...

kızlaaaaar bata daha 2 gün var ama kasıklarım sabahtan beri az az sancıyo sürekli.noluyo bana böyle geçen ay böyle bişey olmamıştı:18:

Feryalllcimmm, insallah hamilesindirrrr... Merakla bekliyorum senin sonucu....

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan|
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz??? Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan|
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan|
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? screamaway | 28 | 15 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
azra3434| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan| bekliyoruz karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi?
tirilaylom | 28 | 21 Nisan| bekliyoruz blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan|
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
feryal_efe | 26 | 24 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz
parrhisia | 25 | 26 Nisan| bekliyoruz
hatunice | 24 | 28 Nisan| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan| bekliyoruz
renewal | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 27 | 3 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
esiiin| 32 | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
damlalar| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 19 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
aborjinos | 27 | ??
|||

Canimmm, sen ara verdin, bari ara vermisken bu dusuncelerden uzaklastir kendini... Rahat tut...Bu kadar uzulursen kendini kotu yonde etkilersin... Bak herkes rahatken umursamiyorken hamile kaliyor...

galiba benim hic olmicakmis gibi geliyor yada bir vesvese ama inan biktim ben iyice kendimi toparlamam lazim bakalim insallah olur ama hic umudum yok(((

iyi geceler kızlar..yarın 23 nisan.. çocuk bayramı ve biz gene mi çocuksuzuz bakim..4 nisandan sonra hamile yok ya topicte..neyse bakalım sona doğru dolar inşallah..ben hiç hayal etmiyorum kendimi..günüm yaklaştı çok az kaldı..ay hamilemiyim düşüncesi gelince kovuyorum onu..saçmalama parhişş ne hamilesi ya diye..gene olmadı unut diyorum..napalım umut etmek yorucu oldu artık..olacağına bıraktım.6 aydır ha oldu ha olcak derken sabırda tükendi..ama gene çalışırım sadece umut etmiyorum..

hayırlısı olsun herkes için..inşallah herkes sırası gelince birer birer hamile kalır..sizi çok seviyorum canlarım.

herkese iyi geceler..:97:

benide uyku tutmadı kocişim geldi ama ben hastayım pffff50::44:

günaydın kızlarr :80:

gündüzleri pek sakin artık topiğimiz :97:
uzun zamandır da hamile haberi çde yok
sanırım herkes kümesinde çalışmaya çekildi

hadi kızlar boş kalmak yok gıt gıt gıt

slm hatunlar...dun ugrayamadim aklim hep burdaydi.. iyisiniz insallah..

ayy screamaway in misafirleri icin kaygilanirken bugun benim misafirim geliyor pazartesine kadar...; fransadan arkadasim geliyor dun aldim haberi malum apor topar hazirliklar.. esimde yogun calisiyor valla Allah yardimcim olsun.. aklim sizde olacak guzellikler hadi bakalim bereketli hafta sonlari insallah... iyi calismalar.....

hadi bakalim yaa insallah seninle acariz yolu bi acilamadik gitti bu ay.. hayirli haberlerini bkliyoruz insallah...

ahh be guzelim neden yapiyorsun bunu kendine.. emin ol daha yolun basindayiz.. bu derece kendini uzer hersey bitmis gibi kahrolursan inan bebegini uzaklastirirsinyo.. poziif dusunelim olur mu?? biliyorum ve gercekten anliyorum yasadiklarini hissettiklerini .... ama yavrunu kucakladiginda goreceksin.. tatlim bi de suna inanki herseyin bir zamani var biz nekadar cirpnirsak cirpinalim rabbim hayirlisini versin kisa zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…