oh oh oh canım hadi bakalım inş fazla bekletmezde gelir kuzucuk
iyi çalışmalar size:92:
canım ne kadarlık evlisin peki?
d3edim ama sonradan fark ettim imzanı 1 sene 8 ay :)
bana musade arkadaşlar..hepinize mutluluklar ve sağlık sıhhat diliyorum.birde bebiş tabi ki
bugün adetim bitti.incir kürüne de başladım 2gün önce ovulasyon testide aldım laboquick :)eh bi de çalışmalara başladık mı bugünden itibaren hayırlısı bakalım artık :)
bana musade arkadaşlar..hepinize mutluluklar ve sağlık sıhhat diliyorum.birde bebiş tabi ki
slm kizlar sormayin bugun eltimin cocugu 23 nisan gosterisi vardi ben onu izlerken birden gozlerim dolmus yani benim cocugum gosteri yapmis gibi sip sip goz yazlarim dustu cok kotu oldum ne biliyim bu cocuk olayi iyice bozdu beni ben cok neseli biriydim nasil kurtulcam bu olaydan yardim edin lutfen
regliyken incir kürü olmuyor mu ya ben direk başladım günde kaç defa uyguluyrsun ?
kızlaaaaar bata daha 2 gün var ama kasıklarım sabahtan beri az az sancıyo sürekli.noluyo bana böyle geçen ay böyle bişey olmamıştı:18:
ben lazere gidiyorum 1.5 yıldır .hamileyim devam etmek istiyorum zararı yok diye biliyorum ama siz ne dersiniz
Canimmm, sen ara verdin, bari ara vermisken bu dusuncelerden uzaklastir kendini... Rahat tut...Bu kadar uzulursen kendini kotu yonde etkilersin... Bak herkes rahatken umursamiyorken hamile kaliyor...
hadi bakalim yaa insallah seninle acariz yolu bi acilamadik gitti bu ay.. hayirli haberlerini bkliyoruz insallah...kızlar batıma hesaplara göre 2 gün kaldı ve az önce sağ göüs ucumda bi değişiklik farkettim sanki rengi açılmış gibiydi ve başı pütür pütür olmuştu ve damarlar daha belirgin hale geldi.normalde adetimden önce böyle bişey olmaz.yinede bu bi kırmızılar geliooo belirtisi olabilir mi?
ahh be guzelim neden yapiyorsun bunu kendine.. emin ol daha yolun basindayiz.. bu derece kendini uzer hersey bitmis gibi kahrolursan inan bebegini uzaklastirirsinyo.. poziif dusunelim olur mu?? biliyorum ve gercekten anliyorum yasadiklarini hissettiklerini .... ama yavrunu kucakladiginda goreceksin.. tatlim bi de suna inanki herseyin bir zamani var biz nekadar cirpnirsak cirpinalim rabbim hayirlisini versin kisa zamanda...slm kizlar sormayin bugun eltimin cocugu 23 nisan gosterisi vardi ben onu izlerken birden gozlerim dolmus yani benim cocugum gosteri yapmis gibi sip sip goz yazlarim dustu cok kotu oldum ne biliyim bu cocuk olayi iyice bozdu beni ben cok neseli biriydim nasil kurtulcam bu olaydan yardim edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?