Mrb kızlar,
Ben dün kan testine gittim: Hamileymişim:) darısı hepinize inş.
abowwwwwwwwwwwwwwhayırlı olsun canım Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallahh :92::92::92:
sonunda kırdık şeytanın kaburgalarınıayy nasıl iyi geldi bu haber şu sessiz günlerin ardından
Amin cnm. Allah hepinize nasip etsin inş.
Dün gecikmenin 2.günüydü ama size de anlatmıştım hiç belirtim yoktu. Negatifi göreyim de stresten gelemeyen adet gelsin bari diye gitmiştim. Değerim 1000 çıktı. Sat 25 mart. 4hft oluyo. Fazla mı ki kafama o takılıyo şimdi? Testte bi yanlışlık yoktur inş
Mrb kızlar,
Mrb kızlar,
hadi bakalim yaa insallah seninle acariz yolu bi acilamadik gitti bu ay.. hayirli haberlerini bkliyoruz insallah...
ahh be guzelim neden yapiyorsun bunu kendine.. emin ol daha yolun basindayiz.. bu derece kendini uzer hersey bitmis gibi kahrolursan inan bebegini uzaklastirirsinyo.. poziif dusunelim olur mu?? biliyorum ve gercekten anliyorum yasadiklarini hissettiklerini .... ama yavrunu kucakladiginda goreceksin.. tatlim bi de suna inanki herseyin bir zamani var biz nekadar cirpnirsak cirpinalim rabbim hayirlisini versin kisa zamanda...
bende dün doktora gittim tedavi isteyince doktor serophen verdi adetinin 5. gününden itibaren 5 gün birer tane içeceksin mayısın 2 sinde kontrole gel dedi. İnş. faydası olur tedavinin. Aranızda serophene kullanan var mı?
slm canım bende geçen ay kullandim 5 gün birer tane içtim dr a gittiğimde dr yumurtaların gelismediğini söyledi adetin 12. gününde 14 mm yumurtam olusmustu aslında geç de büyüyebilir mis .Tekrar kontrole istemedi yani bildiğim kadarıyla herkeste farklı oluyor kimilerinin hamile kalmasını saglıyor kimilerine faydası olmuyor insallah sende ise yarar canım
Mrb kızlar,
Mrb kızlar,
inş. işe yarar canım. Sende etkisi olmadı mı?
Mrb kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?