Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Mrb kızlar,
Ben dün kan testine gittim: Hamileymişim:) darısı hepinize inş.

abowwwwwwwwwwwwww hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallahh :92::92::92:

sonunda kırdık şeytanın kaburgalarını ayy nasıl iyi geldi bu haber şu sessiz günlerin ardından

ee anlat bakalım nelerdi belirtilerin öğrenince ne hissettin eşine nasıl söyledin nasıl bir duyguymuş ayy çok heyecn yaptım darısı başımıza inşallah
dua et bizler için de olur mu

Amin cnm. Allah hepinize nasip etsin inş.
Dün gecikmenin 2.günüydü ama size de anlatmıştım hiç belirtim yoktu. Negatifi göreyim de stresten gelemeyen adet gelsin bari diye gitmiştim. Değerim 1000 çıktı. Sat 25 mart. 4hft oluyo. Fazla mı ki kafama o takılıyo şimdi? Testte bi yanlışlık yoktur inş

olur mu öyle şey yoktur tabi bir yanlışlık boşver olumsuz düşünceleri ve göbüşündekiinin keyfini çıkar

Son düzenleme:
Allah tamamına da erdirir inş.
Eşim teste gittiğimi bilmiyodu. Ben ona hep diyodum ki regl olucam geldi gelicek ama gelemiyo. Hiç belirtim yok gebelik yoktur. Hatta yüzümde biri eşşek kadar olmak üzere bikaç sivilcem çıkmıştı. Regl dönemimde bir tane mutlaka çıkar. Kesin olcam diyodum. Demek ki benim belirtim oymuş Fazla sivilce:))

Eşim önce inanamadı. Şaka yapmıyosun di mi diye bikaç kere sordu. Sonra mutluluktan ağladı:) Leyla Leyla geziyo. Ben şimdi baba mı olcam diyip duruyo:)))

Merhaba kızlar,2 gündür ben de yoktum,benim de misafirlerim vardı
Trilaylom canım çok tebrik ederim,sonunda bi hamilelik haberi geldi topicimiz şenlendi

Mrb kızlar,

Ayyy nasıl sevindim anlatamam.. Süper bi haber bu yaaa.. Çocuk Bayramında çocuklar gibi şenlendirdin bizi. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza inşallah.. Değerinde çok güzel maşallah

saol canim moralin icin elimden geleni yapicam yuksek tutmak icin moralimi baska birseylerle ilgileniyorum artik bebek kelimesini cikariyorum beynimdennnn

bende dün doktora gittim tedavi isteyince doktor serophen verdi adetinin 5. gününden itibaren 5 gün birer tane içeceksin mayısın 2 sinde kontrole gel dedi. İnş. faydası olur tedavinin. Aranızda serophene kullanan var mı?

slm canım bende geçen ay kullandim 5 gün birer tane içtim dr a gittiğimde dr yumurtaların gelismediğini söyledi adetin 12. gününde 14 mm yumurtam olusmustu aslında geç de büyüyebilir mis .Tekrar kontrole istemedi yani bildiğim kadarıyla herkeste farklı oluyor kimilerinin hamile kalmasını saglıyor kimilerine faydası olmuyor insallah sende ise yarar canım

inş. işe yarar canım. Sende etkisi olmadı mı?

Mrb kızlar,

Canım tebrik ediyorum.Çoook sevindim.Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.
Yine bir hafta sonu aldık güzel haberi.Umarım daha da artar.
Topicimiz yine bomboş .Havalar güzelleşiyor sonunda bahar güneşi kendini gösterdi.Eee herkes de gezmelere çıktı tabii.O zaman ben de kaçayım tam olsun.
Hepinizi öpüyorum

inş. işe yarar canım. Sende etkisi olmadı mı?

bilmiyodum ki daha adet olmadım doktorun dediğine göre etkisi olmadı aslında arastırdım bu hapı kullananları birinin yumurtası 10 mm olmasına ragmen dr u geç büyüyebilir diye tekrar kontrole çağırmıs dedigi gibi de olmus gec büyümüs belki benim ki de daha büyüyebilirdi sonuçta gec adet oluyorum 12. günde bence iyiydi bile yumurtanın boyutu neyse canım bu arada derdimi dökmüs oldum seni sıkmıyayım ins. sende etkisi olur

Mrb kızlar,

ayy yaşasın :) tbrk edıyorum cnm Allah sağ salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah... Bize tavsıyelerını hemen yazz olurmu :)

Buarada topıgı acarken içime doğdu sankı bı acayım bizim hamiş haberlerı genelde hafta sonu gelıyor dedım doğruda bilmişim valla cok sevındım yaa :) Darısı tüm topıgımızın basınaaaaa

selam kizlar, konu actim
http://www.kadinlarkulubu.com/tatil-sorulariniz/438179-fethiye-calis-6-gunluk-tatil-pogrami.html#post18850627[/URL]

konumla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yazin.. tesekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…