Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

hayirli aksamlar.. kac günden beri yazmadim buraya ugramadim.. bende bu ay da olmadi herhalde. Adet günüme daha var ama hissediyorum olmadi.

Can cikmadan ümit kesilmezmis. 8´inci denememiz di.

hayirli aksamlar.. kac günden beri yazmadim buraya ugramadim.. bende bu ay da olmadi herhalde. Adet günüme daha var ama hissediyorum olmadi.

Can cikmadan ümit kesilmezmis. 8´inci denememiz di.

ay of ya bizimde 6.denememizdi..bende aynı duygular içindeyim..olmadı yine olmaz zaten ziyorum kendi kendime..sen doktora gittin mi canım..

trilaylom cnm tebrik ederim Allah sağlıkla kucaana almak nasip etsin inşallah :) kızlar benim batım bugün oldu... 4 gün erken geldi hiç belirti vermeden :\ screamaway tarihimi değiştirebilirsin cnm 24 mayıs :26:

herkes sıkıldı galiba ((

Ben de yoğunlukdan dolayı sadece okuyabiliyorum. Bugün bile işteydim mesai yaptım... Aslında bi bakıma iyi oldu bu ay yoğun geçti...

1 hafta kaldı bat a ama eğer kırmızıları görmezsem 1 hafta da benden

Bu ay kendimi de dinleyemiyorum pek.. Yanlız iki gündür midem boş gibi gurulduyo. sinir ediyo beni yedikçe yemek yiyorum ama hala boş gibi hissediyorum. Bu yaşıma kadar dudaklarım hiç kurumaz ama çok kurumuş şekildeler...

hadi 15 gün çobuk geç.....yoksa

canim insallah hamilesindir ve guzel haber veririisin yoksa yediklerini bebismi yiyor :)))))))

slm arkadaslar nasilsiniz ? ben bugun bi guzel temizlik yapip butun sinirimi oyle atlattim gerci hala gemedi ama neyse sizler neler yaptiniz

ooh bakıyorum topiğin durumu iyi gibi..bir haftadır bomboştu..
bende bugün temizlik yaptım bol bol..her yerim ağrıyr valla..son 2 gün kaldı..ama tabi ben daha çok bekliycem..

ooh bakıyorum topiğin durumu iyi gibi..bir haftadır bomboştu..
bende bugün temizlik yaptım bol bol..her yerim ağrıyr valla..son 2 gün kaldı..ama tabi ben daha çok bekliycem..

Canımmmm inş. bu ay beklemelerimiz boşa çıkmaz inş. Bende inat ettim bekicem ama günleri saydıkça içim kararıyoo... Bat ı beklemek zaten bi dert bide 1 hafta nasıl bekleyeceğim acaba...

Hani maçta totem yapıyorlar yaaa onun gibi totem yaptım valla

hanımlar iyi geceler kırmızılar gecikmelide olsa tesrif ettiler sonunda yeni batı nası neye gore hesaplıycam kafam iyice karıstı. 24 mayıs olmalı.......ne zaman biticek bu yeni bat hesaplama eziyeti

Son düzenleme:
hanımlar iyi geceler kırmızılar gecikmelide olsa tesrif ettiler sonunda yeni batı nası neye gore hesaplıycam kafam iyice karıstı. 24 mayıs olmalı.......ne zaman biticek bu yeni bat hesaplama eziyeti

Canımmm offf valla iyice döngümüz bozuldu. Artık ne zaman yumurtlama ne zaman sat kestiremiyoruz. Galiba en iyisi oluruna bırakmak. Elbet bigün olacak...

ahh canım ya keşke hamile kalsak valla ama nerde..çok ümitli değilim yine aynısı olcak gibi geliyor ya hayırısı napalım..benim son günlerim aklımdan atmaya çalıştıkça geri geliyor düşünceler..batın geçince beklemesi daha kolay olabilir..sen yemin ettin galiba..valla bende yemin edicem yakında kızarsam..
senden hayırlı haber bekliyorum inşallah bu ay bebişin sana tutunmuştur tatlım..dualarım seninle ve diğer hamiş olmak isteyenlere tabi..

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan|
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz??? Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan|
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan|
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? screamaway | 28 | 15 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan| bekliyoruz karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi? tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan|
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan|
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz
parrhisia | 25 | 26 Nisan| bekliyoruz
hatunice | 24 | 28 Nisan| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 27 | 3 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
esiiin| 32 | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
damlalar| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 19 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
aborjinos | 27 | ??
|||

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…