hayirli aksamlar.. kac günden beri yazmadim buraya ugramadim.. bende bu ay da olmadi herhalde. Adet günüme daha var ama hissediyorum olmadi.
Can cikmadan ümit kesilmezmis. 8´inci denememiz di.
kızlar bugün bat ım ve ben sabah kalktığımda kırmızı kartı yediğimi gördüm.screamaway cim yeni bat 23 mayıs
üzülme canım benimde saatler kaldı kırmızı kartı yemeye..gene karnım gurul gurul ötüyor..hep böyle gelir kendileri.
üzüntüyü sabah yaşadım da şimdi ayakta duramıyorum.ilk gün için çok kanamam var ve midem bulanıyo:26:
herkes sıkıldı galiba((
Ben de yoğunlukdan dolayı sadece okuyabiliyorum. Bugün bile işteydim mesai yaptım... Aslında bi bakıma iyi oldu bu ay yoğun geçti...
1 hafta kaldı bat a ama eğer kırmızıları görmezsem 1 hafta da benden
Bu ay kendimi de dinleyemiyorum pek.. Yanlız iki gündür midem boş gibi gurulduyo. sinir ediyo beni yedikçe yemek yiyorum ama hala boş gibi hissediyorum. Bu yaşıma kadar dudaklarım hiç kurumaz ama çok kurumuş şekildeler...
hadi 15 gün çobuk geç.....yoksa
ooh bakıyorum topiğin durumu iyi gibi..bir haftadır bomboştu..
bende bugün temizlik yaptım bol bol..her yerim ağrıyr valla..son 2 gün kaldı..ama tabi ben daha çok bekliycem..
canim insallah hamilesindir ve guzel haber veririisin yoksa yediklerini bebismi yiyor :)))))))
hanımlar iyi geceler kırmızılar gecikmelide olsa tesrif ettiler sonunda yeni batı nası neye gore hesaplıycam kafam iyice karıstı. 24 mayıs olmalı.......ne zaman biticek bu yeni bat hesaplama eziyeti
Canımmmm inş. bu ay beklemelerimiz boşa çıkmaz inş. Bende inat ettim bekicem ama günleri saydıkça içim kararıyoo... Bat ı beklemek zaten bi dert bide 1 hafta nasıl bekleyeceğim acaba...
Hani maçta totem yapıyorlar yaaa onun gibi totem yaptım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?