Mrb kızlar,
Ben dün kan testine gittim: Hamileymişim:) darısı hepinize inş.
kızlar bugün bat ım ve ben sabah kalktığımda kırmızı kartı yediğimi gördüm.screamaway cim yeni bat 23 mayıs
trilaylom cnm tebrik ederim Allah sağlıkla kucaana almak nasip etsin inşallah :) kızlar benim batım bugün oldu... 4 gün erken geldi hiç belirti vermeden :\ screamaway tarihimi değiştirebilirsin cnm 24 mayıs :26:
hanımlar iyi geceler kırmızılar gecikmelide olsa tesrif ettiler sonunda yeni batı nası neye gore hesaplıycam kafam iyice karıstı. 24 mayıs olmalı.......ne zaman biticek bu yeni bat hesaplama eziyeti
Mrb kızlar,
Mrb kızlar,
Günaydın kızlar,ben de geldimmm!!
Hafta sonunu çok yoğun geçirdim o yüzden giremedim ama topic çok sessizleşmiş,nasılsınız kızlar??
günaydın canım hosgeldin ben iyiyim sen nasılsın peki neler yaptın haftasonu
günaydınnn kızlar :80:
benim bahsettiğim kasık ve karın bölgemdeki batmalar azaldı oldukça 1 hafta kadar sürdü ama şimdi yok neredeyse :97:
bacak ağrım yine var belim ara ara çok ağrı yapıyor ama kısa sürüyor
hafif bulantım oluyor arada ama üşüttüm diye oluyor o sanırım
beklemedeyiz bakalım hayırlısı artık :18:
Canım ben de iyiyim,bu ay vakit geçirmeye çalışıyorum işte,haftasonu alışveriş merkezine gittim,pazara gittim,düğüne gittim ve dün akşam da akraba ziyaretine gittik canım
Çok yoğundum çok :82:
Sen topicte yenisin galiba değil mi?
evet seninle hiç yazısmadık galiba bende martta anne olmayı isteyenlerdenim ama kısmet adet olacağım gibi geliyor
Canım 34.günün mü bugün?Test yapmayı düşünüyor musun?Benim 34.günüm olsa ben duramazdım valla)
öyle de canım 35 günde bir adet oluyorum en erken ondan hiç umudum yok ki
sabır kızlar sabır
Çiçek2154 canım hayırlısı olsun...Sabırla bekliyoruz hepimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?