Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Mrb kızlar,
Ben dün kan testine gittim: Hamileymişim:) darısı hepinize inş.

Tebrik ederimm tatlimmmm... Darisi basimiza....

kızlar bugün bat ım ve ben sabah kalktığımda kırmızı kartı yediğimi gördüm.screamaway cim yeni bat 23 mayıs

trilaylom cnm tebrik ederim Allah sağlıkla kucaana almak nasip etsin inşallah :) kızlar benim batım bugün oldu... 4 gün erken geldi hiç belirti vermeden :\ screamaway tarihimi değiştirebilirsin cnm 24 mayıs :26:

hanımlar iyi geceler kırmızılar gecikmelide olsa tesrif ettiler sonunda yeni batı nası neye gore hesaplıycam kafam iyice karıstı. 24 mayıs olmalı.......ne zaman biticek bu yeni bat hesaplama eziyeti

feryalcim, renewal ve azracim... Kizlar uzulmek yok... Nisanda biraz durgun gidiyoruz... Insallah mayisa aciliriz...

Kizlar ben daha tatildeyim, bir bakayim topice diye girdim... Sasirdimmmm.... Topigimiz cokkkk sessizlesmiss...

Insallah daha da hareketlenir topigimiz... Bol bol hamilelerimiz artar...

Burayi da bos birakmayin kizlarrrr.. Havalar guzellesti herkes disarlara dokuldu galiba...

tatlicadicimmmm tesekkur ederim, senden liste icin gerekli bilgileri aldim...

Iyi gecelerrrr herkese...

ben de oluruna bıraktım hep benmi 'acaba ne zaman gelicek dicem' bu seferlikte inşallah o desin anneeee ben geldim göbişine.. ..

Mrb kızlar,
Ben dün kan testine gittim: Hamileymişim:) darısı hepinize inş.

tebrikler canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.........darısı isteyen bütün arkadaşların başına.......bende artık zamana bıraktım eşimle küsüz yumurtalam zamanında çalışamadık.........belki de olmaması hayırlı bilemiyorum belkş de bu evlilik devam etmemli Allah da o yüzden bebiş vermiyor bize...........hayırlısı........

günaydınnn kızlar :80:

benim bahsettiğim kasık ve karın bölgemdeki batmalar azaldı oldukça 1 hafta kadar sürdü ama şimdi yok neredeyse :97:

bacak ağrım yine var belim ara ara çok ağrı yapıyor ama kısa sürüyor
hafif bulantım oluyor arada ama üşüttüm diye oluyor o sanırım

beklemedeyiz bakalım hayırlısı artık :18:

Günaydın kızlar,ben de geldimmm!!
Hafta sonunu çok yoğun geçirdim o yüzden giremedim ama topic çok sessizleşmiş,nasılsınız kızlar??

günaydın canım hosgeldin ben iyiyim sen nasılsın peki neler yaptın haftasonu

Canım ben de iyiyim,bu ay vakit geçirmeye çalışıyorum işte,haftasonu alışveriş merkezine gittim,pazara gittim,düğüne gittim ve dün akşam da akraba ziyaretine gittik canım
Çok yoğundum çok :82:
Sen topicte yenisin galiba değil mi?

günaydın canım insallah hamilelik belirtileridir bende bekliyorum adet olmayı bugün 34. gün saymadan da edemiyorum ama bende ne adet belirtisi var ne de hamilelik sanki adet olacakmısım gibi geliyor

evet seninle hiç yazısmadık galiba bende martta anne olmayı isteyenlerdenim ama kısmet adet olacağım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…