Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

öyle tabi canım siz ne zamandır istiyorsunuz ne güzel adetlerin de düzenliymis yumurtlama günlerini hesaplayabilirsin

Canım ben planladığım 2.ayda hamile kaldım ama 5 haftalıkken düştü,kimyasal gebelikmiş,şimdi bu ay korunuyorum(çok da korunmuyorum ama) ,mayıs ayında başlıycam çalışmalara))) :78:

Canım ben planladığım 2.ayda hamile kaldım ama 5 haftalıkken düştü,kimyasal gebelikmiş,şimdi bu ay korunuyorum(çok da korunmuyorum ama) ,mayıs ayında başlıycam çalışmalara))) :78:

insallah yine istediğin ayda hamile kalırsın zaten kendiliginden oluyormus hadi bakalım mayıs ayında hamis haberini alırız ins canım

Görmedim canım,mayıs başı gibi bekliyorum adet olmayı...

inşallah canım. olsanda sonra yoluna baksan sende,muallakta olmak çok kötü olsa gerek.

kızlar benim ateşim 0,1 yükseliyor hergün. acaba diyorum bende..:44: üff ya çok kötü beklemek. bir gelseydi hayırlısıyla. adet olsamda üzülmeyecem bu ay,hiç umudum yok çünkü. ama ne olacaksa çabuk olsun,günler geçmiyor

bnm bu ayki olmayan ümitlerim söndğü gibi artık yumurtlama mumurtlama hak getire... geçen ay 35. günde bu ay 26. günde adet oldum ilk defa düzensizlik başladı adetimde 2 aydır hayırlısı bakalım.... zaten karnımde çok ağrıoo eve gidip battaniyeye sarılıp yatmak istiorum

sükür oldum bitti benim adettim simdi de yumurtlama gününü bekliyorum bugün 9. günüm. ama nette yaziyor 10. günden sonra iliski spremler 2 ve 3 gün canli kala biliyormus yaonun icin bilginiz olsun...

eee var mi güzel haberler ben 3 gündür giremedim nette

Hatunice sen nasılsın canım,neler yaptın bakalım hafta sonu???Ben yazdım

iyiyim canım teşekkürler
kırmızılardan haber bekliyoruz işte bu hafta bakalım kısmet :97:
hafta sonu eşimle beraber önce genel temizlik yaptık evde ( saolsun yardım etti canım yaa )
snra da akrabaları gezdik hep
yoğundu doluydu yani

aynen benimde ilk defa düzensizlesti regllerim. daha benimde hep erken olurdum 2 - 3 gün ama gec olmazdim

eltimde hamilelikten önce adetler düzenleşio dedi die eşimde sevinio garibim bak ne güzel adetlerin düzensizleşti yakında olcak demekki die :)

kızlar bir başlık okumuştum bu forumda
adet düzensizliğinden sonra hamile kalanlar diye

yani vücut kendini hamileliğe hazırladığı için de adet düzensizliği olabilirmiş bir kaç ay
inşallah bu bizim için de geçerlidir
zira geçen ay 5. gecikme günümde gördüm kırmızıyı :97:

inşallah canım. olsanda sonra yoluna baksan sende,muallakta olmak çok kötü olsa gerek.

Evet canım ya olsamda yoluma baksam hakikaten,beklemek zor ve sıkıcı,gerçi ben bu ay hamilelik düşünmediğim için daha rahat geçiyor günlerim,geçen ayı düşünüyorumda bata yaklaştığım günlerde her gece hamile miyim acaba diye yatıp her sabah da hamile miyim acaba diye kalkıyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…