aaaaa bugün evleneli 2,5 yıl olmuş... hahahaa cetvel de olasa görmicem
test yapasım geldi birden :26:
ama çook erken :85:
eltimde hamilelikten önce adetler düzenleşio dedi die eşimde sevinio garibim bak ne güzel adetlerin düzensizleşti yakında olcak demekki die :)
ooo sonunda biraz şenlenmiş topic sabahtan beri bekliom kimse bişi yazmadı
kızlar ben bu ay bal tarçın çörek otuna başladım.daha önce kullanan varmı acaba?
cANIM NE KADAR KALDI Kİ BATA...
BEN TOTEM YAPTIM 9 MAYISA KADAR TEST MEST YAPMICAM....
kızlar ben bu ay bal tarçın çörek otuna başladım.daha önce kullanan varmı acaba?
ben bir ay denemiştim tarihimden önce adet olmuştum bir daha da denemedim...
çok yorum okudum bende bununla ilgili bu ay denemek istiyorum sonra 1 ay ara vericem mecburen eşim yanımda olmayacakta
selam kızlar..
hatun son günlerimiz sendeki belirtiler bende de var..geçen ay benimde gec,ikmişti 5.gün..hemde hayatımda ilk kez gecikti yani..bilemiyorum hamişmiyim değilmiyim..akıntı maşşallah coştu bende ama adet olmaya yakında oluyordu..yarını da atlatayım da..
benim henüz akıntım yok canım ya :85:
10 gün önce filan kasıklarımda karın bölgemde batmalar başladı birde bel ağrım vardı
batmalar 1 hafta kadar sürdü 2-3 gündür pek yok
üst bacak bölgemdeki ağrılar devam ediyor.. kasıklarıma doğru damarlar çekiliyor sanki arada
bel ağrım devam ediyor sürekli belimi incitmişim gibi bir ağrı var bazen azalıyor bazen çoğalıyor 10 gündür
midem ekşiyor sürekli hafif bulantım oluyor ( üşüttüm belki de bilmiyorum )
bekliyorum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.. inşallah bebişlerimiz yerleşmiştir :26:
benim henüz akıntım yok canım ya :85:
10 gün önce filan kasıklarımda karın bölgemde batmalar başladı birde bel ağrım vardı
batmalar 1 hafta kadar sürdü 2-3 gündür pek yok
üst bacak bölgemdeki ağrılar devam ediyor.. kasıklarıma doğru damarlar çekiliyor sanki arada
bel ağrım devam ediyor sürekli belimi incitmişim gibi bir ağrı var bazen azalıyor bazen çoğalıyor 10 gündür
midem ekşiyor sürekli hafif bulantım oluyor ( üşüttüm belki de bilmiyorum )
bekliyorum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.. inşallah bebişlerimiz yerleşmiştir :26:
ooo sende baya belirti var hala belirti arıosun yok göğslerim şişmedi diebnmde nerdeyse bi aydır göğüslerim şişti bak noldu kırmızılar hiçte beklenmedik bi anda geldiler hemde D inş hamilesindir yaaa hadi ümitlendirin bizi
bendeki belirtiler geçen ay da olmuştu valla..göğüs uçlarım çok acıyor hatta..aynı geçen ayda olduğu gibi.o yüzde ıumut vermiycem kendime..sonra üzülüyorum zaten.adetimde uzamaya başladı sanki..önceden 25 günde bir gelen adetim 28 30 a çıktı..hayırdır inşallah diyorum ve bekliyorum..
daha önceden bende burda birinde duydum..adet gecikmesinden hemen sonra hamiş olunurmuş diye..ama tabi düzenliyken öyle oluyordur..ammaaan oofff valla..kime inancam artık bilemedim..anca bebeşi ultrasonda görünce inanırım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?