Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

eltimde hamilelikten önce adetler düzenleşio dedi die eşimde sevinio garibim bak ne güzel adetlerin düzensizleşti yakında olcak demekki die :)

alla alla ilk defa duydum böyle bir seyi ben 1 sene hap kullandim biraktim ilk 2 ay düzenli oldum takir takir son 2 aydirda düzensizlesti iste. ayyy ins, bu ay hamile kalirizzz

ooo sonunda biraz şenlenmiş topic sabahtan beri bekliom kimse bişi yazmadı

sabah uyuşukluğu uzun sürmekte bizler de

kızlar ben bu ay bal tarçın çörek otuna başladım.daha önce kullanan varmı acaba?

bilmiyorum canım bunu.. ne için yumurtalar için mi içiyorsun:44:

cANIM NE KADAR KALDI Kİ BATA...
BEN TOTEM YAPTIM 9 MAYISA KADAR TEST MEST YAPMICAM....

bat 26-28 nisan ( gecikmeli oldu geçen ay o yüzden net değil :97:)
bende 1 mayıs pazar sabahı yapıcam diyodum ama birden bi şevk geldi

göğüslerimde ne büyüme var ne de hassasiyet
biliyorum her belirti herkeste olacak diye birşey yok :85: ama
ama işte :97:
olsun istiyorum
emin olayım.. hamiş olayım :85:

( çok duygusal gördüm kendimi.. bu da mı bir belirti acaba sıyırıyoruuuzzz )

selam kızlar..
hatun son günlerimiz sendeki belirtiler bende de var..geçen ay benimde gec,ikmişti 5.gün..hemde hayatımda ilk kez gecikti yani..bilemiyorum hamişmiyim değilmiyim..akıntı maşşallah coştu bende ama adet olmaya yakında oluyordu..yarını da atlatayım da..

hadi Canım İNŞALLAH MAŞALLAH

Gelsin Bebişler artık ama yaaaaa

benim henüz akıntım yok canım ya :85:

10 gün önce filan kasıklarımda karın bölgemde batmalar başladı birde bel ağrım vardı
batmalar 1 hafta kadar sürdü 2-3 gündür pek yok

üst bacak bölgemdeki ağrılar devam ediyor.. kasıklarıma doğru damarlar çekiliyor sanki arada
bel ağrım devam ediyor sürekli belimi incitmişim gibi bir ağrı var bazen azalıyor bazen çoğalıyor 10 gündür

midem ekşiyor sürekli hafif bulantım oluyor ( üşüttüm belki de bilmiyorum )

bekliyorum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.. inşallah bebişlerimiz yerleşmiştir :26:

ooo sende baya belirti var hala belirti arıosun yok göğslerim şişmedi die bnmde nerdeyse bi aydır göğüslerim şişti bak noldu kırmızılar hiçte beklenmedik bi anda geldiler hemde D inş hamilesindir yaaa hadi ümitlendirin bizi

bendeki belirtiler geçen ay da olmuştu valla..göğüs uçlarım çok acıyor hatta..aynı geçen ayda olduğu gibi.o yüzde ıumut vermiycem kendime..sonra üzülüyorum zaten.adetimde uzamaya başladı sanki..önceden 25 günde bir gelen adetim 28 30 a çıktı..hayırdır inşallah diyorum ve bekliyorum..
daha önceden bende burda birinde duydum..adet gecikmesinden hemen sonra hamiş olunurmuş diye..ama tabi düzenliyken öyle oluyordur..ammaaan oofff valla..kime inancam artık bilemedim..anca bebeşi ultrasonda görünce inanırım ben..

hiç umursamıyordum sözde ama bat yaklaştıkça bir de böyle belirti diyebileceğim birkaç şey olunca ne bileyim merak sardı işte :18:

yerleşme kanaması görmedim göğüslerim şişmedi yoktur bebiş filan diye kendimi avutuyorum işte
heveslenmeyeyim diye :97:
ama inşallah bebişlerimiz bekletmeden gelirler

kadına şiddeti destekliyorum ; içinden ,karın bölgesine doğru gelen minicik bir tekmeyse

benim de geçen ay hem gecikmem hem de hayatımda ilk kez yaşadığım belirtiler olmuştu o yüzden bu ay çok ümit edemiyorum :97:
inşallah diyorum sadece

İyi akşamlar hanimlar bu sabah doktora gittim malum kirmizilarin 2. gunu sebebiyle Ama ben yalan soyledimmmmmmm doktora sabirsizligim yuzunden Kotu mu yaptim iyimi yaptim bilmiyorum. 1 senedir korunmuyoruz hic korunmadik dedim. İki aydir deniyorduk oysaki. Ama boyle diyince cok ilgilendi Doktor :26: Neyse ultrasona soktu yumurtaliklar temiz dedi kan testi istedi. Kan verdim. Eşimdende spermiyogram istedi. Ama bunlarin hepsini yaptiktan sonra bir donem sonraki reglinin 1.gunu cagirdi yine püffffff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…