İyi akşamlar hanimlar bu sabah doktora gittim malum kirmizilarin 2. gunu sebebiyleAma ben yalan soyledimmmmmmm doktora sabirsizligim yuzunden Kotu mu yaptim iyimi yaptim bilmiyorum. 1 senedir korunmuyoruz hic korunmadik dedim. İki aydir deniyorduk oysaki. Ama boyle diyince cok ilgilendi Doktor :26: Neyse ultrasona soktu yumurtaliklar temiz dedi kan testi istedi. Kan verdim. Eşimdende spermiyogram istedi. Ama bunlarin hepsini yaptiktan sonra bir donem sonraki reglinin 1.gunu cagirdi yine püffffff
bence iyi yapmışsın. doktorlar önemsemiyor yoksa. gerçi yine 1 ay atmış
Evet tatlim ya niye boyle illa 1. gunu gel dedi hic anlamadim. Saniyesinde bakti hemen temiz dedi ne gordude temiz dedi anlamadim onuda hic icime sinmedi off ya
temiz demekki canım kist falan yok yani onu demek istemiş. adetin 1. günü ne yapacakki acaba. hormon testleri 3. günü oluyor. merak ettim. inşallah gerek kalmaz canım o doktora direk gebeliğe geçersin bir sonraki ay
slm canım bende yaptırdım kan testini esimin de değerleri istendi ama aynı gün cıkıyor zaten sanki sallamıs gibi belki değerleri normal görüp ondan da bir ay daha deneme süresi vermis olabilir ama her iki taraf da normal olsa bile yumurtlama hapları veriliyor adetin ortalarına doğru kontrole cagiriliyor yumurtanın durumuna bakıyor ve ona göre karar veriyor
Devlet hastanesine gittim ben cok belli oluyor değilmi
yok canım ya bence özellerde aynı bir defa devlete gittim beğenmedim ama iki defa da özele gittim hiçbir farkı yok sadece muayene tahlil hepsine daha fazla para veriyorsun esiminde benimde degerlerim normal cikinca klomen verdi takibe bile almadı oysa riskli haplar bunlar nedenini sordum oluruna bırakıyoruz 3 ay dedi olmazsa tüp bebek uzmanlarınla görüsecek misim ne sacma degil mi kontrol altına almıyor etmiyor direk tüp bebek diyor yaaa
canlarım iyi akşamlar bende ayın 20 si yazdırmıştım ama hadi dedim 24 ü olsun.en geç 34 günde olmuştumda.bugün 35 gün ve yok 2 kere test yaptım çıkmadı.bilemiyorum valla bana doktor yolu göründü galiba?
topic çok sessiz artık
şu başlığı bir değiştirsek o zaman yeni hamile kalmak isteyenler de katılır aramıza ama
Derya7840 canım senle aynı tarihte düşük yapmıştık galiba,nasıl gidiyor,neler yapıyorsun şimdi?
hayat devam ediyor. çalışıyorum. öğretmenim. raporum bitti işe başladım. aynı zamanda yüksek lisans yapıyorum bunlar biraz kafamı dağıtmamı sağlıyor. ama etrafımda o kadar çok patavatsız insan varki ben unutmaya çalıştıkça bana acımı hatırlatıyorlar. sen nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?