Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

bence iyi yapmışsın. doktorlar önemsemiyor yoksa. gerçi yine 1 ay atmış

Evet tatlim ya niye boyle illa 1. gunu gel dedi hic anlamadim. Saniyesinde bakti hemen temiz dedi ne gordude temiz dedi anlamadim onuda hic icime sinmedi off ya

temiz demekki canım kist falan yok yani onu demek istemiş. adetin 1. günü ne yapacakki acaba. hormon testleri 3. günü oluyor. merak ettim. inşallah gerek kalmaz canım o doktora direk gebeliğe geçersin bir sonraki ay

slm canım bende yaptırdım kan testini esimin de değerleri istendi ama aynı gün cıkıyor zaten sanki sallamıs gibi belki değerleri normal görüp ondan da bir ay daha deneme süresi vermis olabilir ama her iki taraf da normal olsa bile yumurtlama hapları veriliyor adetin ortalarına doğru kontrole cagiriliyor yumurtanın durumuna bakıyor ve ona göre karar veriyor

temiz demekki canım kist falan yok yani onu demek istemiş. adetin 1. günü ne yapacakki acaba. hormon testleri 3. günü oluyor. merak ettim. inşallah gerek kalmaz canım o doktora direk gebeliğe geçersin bir sonraki ay

Bilmiyorumki tatlım. Hormon testi icin kan verdim zaten. Saolasin canım benim insallah hepimiz birdahaki ay bebisimiz icin kontrole gideriz.

Devlet hastanesine gittim ben cok belli oluyor değilmi

Devlet hastanesine gittim ben cok belli oluyor değilmi

yok canım ya bence özellerde aynı bir defa devlete gittim beğenmedim ama iki defa da özele gittim hiçbir farkı yok sadece muayene tahlil hepsine daha fazla para veriyorsun esiminde benimde degerlerim normal cikinca klomen verdi takibe bile almadı oysa riskli haplar bunlar nedenini sordum oluruna bırakıyoruz 3 ay dedi olmazsa tüp bebek uzmanlarınla görüsecek misim ne sacma degil mi kontrol altına almıyor etmiyor direk tüp bebek diyor yaaa

Cok haklisin cicekcim. Katiliyorum sana o haplari kullaninca kist yapma riski bile var catlatma ignesi vs bi suru prosudur var saviyorlar baslarindan resmen ya allah dusurmesin bu doktorlarin eline kimseyi

amin canım daha beter benim psikolojimi bozdular baska bir dr a gittim bu dr böyle yapınca o da özel güya kntrole istedi ama yumurtanın boyutu normal olmasına ragmen begenmedi ne bekliyorsa o da aynısını dedi değerler normal ama bir ay daha ilaç verecekmis yoksa tüp bebek uzmanına gitmeliymisim ya nasıl insanların eline kaldık onun için hep diyorum rabbim aratmasın kendi nasip etsin tümmmmmm isteyenlere

azracım

benim ateşim hergün 0,1 yükseliyor ama umutlanimmi anlamadım:26: şuan 35,3den 35,7ye çıktı yine, daha bata 3 gün var (zamanında olursam eğer) üff çok karışık ya:44:

kızlar merhaba kaç gündür giremiyorum çok kötü hastayım evdeym yatıyorum aklıma takıldı acaba bu ay ara mı versem çalışmalara reglim bitti antibiyotik kullanıyorum etkiler mi ki kürlerim yarım kaldı gıcık oldum gıcık sormayın tonsilit olmuşum çok kötü napayım yaa kararsızım

canlarım iyi akşamlar bende ayın 20 si yazdırmıştım ama hadi dedim 24 ü olsun.en geç 34 günde olmuştumda.bugün 35 gün ve yok 2 kere test yaptım çıkmadı.bilemiyorum valla bana doktor yolu göründü galiba?

iyi akşamlar cnm,hadi bakalım senın adına heyecanlandım inşallah hamilesindir erken oldugu için çıkmamıştır testlerde..bence yarın bi kan testi yaptır hemen..merakla bekliyoruz güzel haberlerini:)

benim bu ayda olmadı adetim 6 gün gecikmişti ama 2 gün önce oldum
adet günümde heyecanlanıyorum belki hamileyim adet olmicam diye o streste geçiktirme yapıyo galiba
boşu boşuna ümitleniyorum

Derya7840 canım senle aynı tarihte düşük yapmıştık galiba,nasıl gidiyor,neler yapıyorsun şimdi?

hayat devam ediyor. çalışıyorum. öğretmenim. raporum bitti işe başladım. aynı zamanda yüksek lisans yapıyorum bunlar biraz kafamı dağıtmamı sağlıyor. ama etrafımda o kadar çok patavatsız insan varki ben unutmaya çalıştıkça bana acımı hatırlatıyorlar. sen nasılsın.

Ben de iyi sayılırım canım,ben çalışmadığım için sıkılıyorum baya,ben de gezme alışveriş derken kafa dağıtıyorum.Korunma falan verdi mi doktor sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…