bayanlarr bende geldimmmher ay dolasiyom vallahi topik topik bakalim nezamana kismet olacak .allahimm isteyen herse bu guzel duyguyu en yakin zamanda taddirir insallahh
benimde gunumm
7 MART
LISTEYI IM YAPIYORKI BEN DAHA YENI GELDIM BUGUNN
Kızlar bugün regl günüm hala gelmedi.Hamilelik beklentim yok aslında.Yumurtlama döneminde sadece 2 gün deneyebildik.Ama bi kaç gündür acayip bi gazım vardı. Bugün sabahtan beri de karın ağrısı çekiyorum. Normalde reglim hiç sorunsuz gelir, ne ağrım ne sızım olurdu. Üşüttüğümü de sanmıyorum noldu ki böyle
Siz beni mart listesine ekleyin yine de. 26 Mart bir sonraki regl günüm..
Hee bu arada yasım 29 kızlarrr
canim yasinida söylersen iyi olur listede yaslarida ekliyoruz artik
kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler.şimdi doktordan geldim 3 yumurta varmış 3üde 18 mm miş.hayırlısı bakalım daha çatlamamış çatlama iğneside vermedi gerek yok diye.ay çok heyecenlıyım hemen gelip sile paylaşayım dedim.inşaallah bu ay rabbim bize ve hepinize güzel güzel bebişler nasip ederrrrrrrrrrr.
kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler.şimdi doktordan geldim 3 yumurta varmış 3üde 18 mm miş.hayırlısı bakalım daha çatlamamış çatlama iğneside vermedi gerek yok diye.ay çok heyecenlıyım hemen gelip sile paylaşayım dedim.inşaallah bu ay rabbim bize ve hepinize güzel güzel bebişler nasip ederrrrrrrrrrr.
yumurtaların baya güzel olmuşşşş bide çatlasa tam olucakk... Dr iğneye gerek duymadığına göre hersey yolunda canımmm bgn yarın çatlarrr hadı bakalım hayırlısı ınsallah :)
canım benim ya çok sevindim inşallah Allahım kavuşturur bebeğine en kısa zamanda
Bu mart ayı inşallah bizim ayımız olur kızlar çok dua ediyorum inşallah kavuşturur Rabbim bizi bebişlerimize
inşaallah bitanem inşaallah rabbim hepimize bebeklerini kavuştursun.öyle kıpır kıpır ki içim.hemen paylaşmak istedim.
aminnnn birtanem aminnnn sizin desteğiniz beni öyle umutlandırıyorki iyiki varsınız.bitanem sarırım bugün yarın çatlar tam bilmiyorum ama şu yumurtlama akıntısını sabah gördüm.gördükten sonra ne zaman çatlıyor acaba?çok heyecanlıyım.hepimize bu ay inşaallah hayırlı gelir ve hepimiz kavuşuruz bebişlerimizeeeeeeeeeeeeeee.listemizede maşallah.
tatlım bende yumurtlama takibini ilk kez bu ay yaptım canım inan çok fazla bilgim yok yumurta akı kıvamında iki parmak arası uzayan akıntımı takip ettim birde cumartesi günü bende şiddetli kasık ağrısı başladı arkadaşlar belki yumurtan çatlamıştır dedi bizde değerlendirdik bakalım tedbir bizden takdir ALLAHTAN canım benim ya inşallah güzel haberlerini alırız çok duyguluyum bugün kimin hamilelik haberini okusam ağlıyorum inşallah mart ayındada kendi hamileliklerimizin sevinci için ağlarız bitanem
tatlım bende yumurtlama takibini ilk kez bu ay yaptım canım inan çok fazla bilgim yok yumurta akı kıvamında iki parmak arası uzayan akıntımı takip ettim birde cumartesi günü bende şiddetli kasık ağrısı başladı arkadaşlar belki yumurtan çatlamıştır dedi bizde değerlendirdik bakalım tedbir bizden takdir ALLAHTAN canım benim ya inşallah güzel haberlerini alırız çok duyguluyum bugün kimin hamilelik haberini okusam ağlıyorum inşallah mart ayındada kendi hamileliklerimizin sevinci için ağlarız bitanem
Çok sevindim canım benim,inşallah bu ay senden güzel haberler alırız :80:
iyi yapmışsn tabiii :) Bizimde iyi haberler almaya ihtiyacımız varrr inş en kısa zamanda hamılele haberlerimizide alırız :)
öyle canım benim bizde dünü değerlendirdik doktorum adete kadar günaşırı ilşki dedi.hayırlısı rabbimden benimki korktu üçüz olursa diyeaman ne güldüm.hepimize allahım bu ay nasip etsin bebişlerimizi inşaallah listemiz uğurlu gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?