Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

YAAAA ARKADAŞLAR ÇOK HEVESLİYİM DİYORDUM SİZEEEEE!!!!AMA MAALESEF EŞİM SEYAHATE ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII yaaaaaa

canim hosgledn aramiza belkim hamilesindir yumurtalama gününde 2 kez yaptiysaniz tutmustur belki hic belli olmaz

Hee bu arada yasım 29 kızlarrr

ekledim canim senide hosgeldin aramiza

kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler.şimdi doktordan geldim 3 yumurta varmış 3üde 18 mm miş.hayırlısı bakalım daha çatlamamış çatlama iğneside vermedi gerek yok diye.ay çok heyecenlıyım hemen gelip sile paylaşayım dedim.inşaallah bu ay rabbim bize ve hepinize güzel güzel bebişler nasip ederrrrrrrrrrr.

yumurtaların baya güzel olmuşşşş bide çatlasa tam olucakk... Dr iğneye gerek duymadığına göre hersey yolunda canımmm bgn yarın çatlarrr hadı bakalım hayırlısı ınsallah :)

canım benim ya çok sevindim inşallah Allahım kavuşturur bebeğine en kısa zamanda
Bu mart ayı inşallah bizim ayımız olur kızlar çok dua ediyorum inşallah kavuşturur Rabbim bizi bebişlerimize

isim ---------------------------- yaşımız ------------------ beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ---------------------- ??? -------------------- 23 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

maonyaaa ----------------------- ??? ---------------- 28 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

tubaerkan ---------------------- 26 ----------------- 28 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

cimeka ------------------------- 27 -------------------- 1 Mart

umutdeniz ---------------------- 24 ------------------- 2 Mart

seme --------------------------- 26 -------------------- 3 Mart

neşelikız ------------------------ 25------------------- 4 Mart

hasretimsana ----------------- ??? ------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ---------------- ??? ----------------- 5 Mart

nefsim ------------------------ ??? ------------------- 5 Mart

pembiq -------------------------- ??? ------------------ 7 Mart

ravzanur ---------------------- 29 ------------------------ 7 Mart

atlanta ---------------------- 26 ------------------------ 7 Mart

gul1182 -------------------------- ???------------------ 7 Mart

kekula --------------------------- ???------------------ 7 Mart

aborjinos ----------------------- 27 ------------------ 9 Mart

gida_pinar ----------------------- 25 ---------------- 9 Mart

bikere_sevdim ----------------- 23 ----------------- 9 Mart

canbebekds ----------------- 26 -------------------- 10 Mart

happylife ------------------------ 27 ------------------ 12 Mart

derya78_40 --------------------- 29 ---------------- 12 Mart

62sinem ----------------------23 --------------------- 12 Mart

ceza83 -------------------------- ???----------------- 12 Mart

minikyaramaz ------------------- ???---------------- 12 Mart

alevdeniz----------------------- ???------------------- 12 Mart

sefst --------------------------- ???------------------- 13 Mart

Arzuum_79 ---------------------- ???------------------- 13 Mart

elaezel ------------------------ 24 ------------------- 13 Mart

pourqua ----------------------- ???------------------- 14 Mart

mrv091010 --------------------- ???----------------- 14 Mart

tuubaaoz --------------------- 25-------------------- 15 Mart

kalbimin ------------------------ 28 ------------------ 15 Mart

kayyum ----------------------- ???---------------------17 Mart

birtanem --------------------- 26 ---------------------- 17 Mart

mpb --------------------------- 27 -------------------- 18 Mart

KuPPe-------------------------- ???------------------- 19 Mart

Lachesis ---------------------- 27 ------------------- 20 Mart

xtuqcex -------------------------24 ------------------ 20 Mart

wifeofdemon ------------------ 29 ------------------- 21 Mart

kokohantes ---------------------- 25 ----------------22 Mart

tirilaylom --------------------------------------------------- 26 Mart

ayyildizim --------------------- 27 ------------------ 26 Mart

yumurtaların baya güzel olmuşşşş bide çatlasa tam olucakk... Dr iğneye gerek duymadığına göre hersey yolunda canımmm bgn yarın çatlarrr hadı bakalım hayırlısı ınsallah :)

inşaallah bitanem inşaallah rabbim hepimize bebeklerini kavuştursun.öyle kıpır kıpır ki içim.hemen paylaşmak istedim.

canım benim ya çok sevindim inşallah Allahım kavuşturur bebeğine en kısa zamanda
Bu mart ayı inşallah bizim ayımız olur kızlar çok dua ediyorum inşallah kavuşturur Rabbim bizi bebişlerimize

aminnnn birtanem aminnnn sizin desteğiniz beni öyle umutlandırıyorki iyiki varsınız.bitanem sarırım bugün yarın çatlar tam bilmiyorum ama şu yumurtlama akıntısını sabah gördüm.gördükten sonra ne zaman çatlıyor acaba?çok heyecanlıyım.hepimize bu ay inşaallah hayırlı gelir ve hepimiz kavuşuruz bebişlerimizeeeeeeeeeeeeeee.listemizede maşallah.

Kahverengi akıntım geldi. Başladı sanırım. Ama sanki sökülemiyo bi türlü. Ağrım hala devam ediyo feciiii...

Aborijinos sanmıyorum cnm ya. Ztn iltihabım var geçmedi bi türlü. Bir de kistim vardı. Ztn bu sebeplerden ilişkide acı duyduğum için fazla deneyememiştik:84:Tutması çok zor yani..Soğan suyu içmiştim bi kaç gün. Acaba o mu bişiler yaptı içerilerde İşten çıkmama 1,5 saat var kıvranıyorummm

tatlım bende yumurtlama takibini ilk kez bu ay yaptım canım inan çok fazla bilgim yok yumurta akı kıvamında iki parmak arası uzayan akıntımı takip ettim birde cumartesi günü bende şiddetli kasık ağrısı başladı arkadaşlar belki yumurtan çatlamıştır dedi bizde değerlendirdik bakalım tedbir bizden takdir ALLAHTAN canım benim ya inşallah güzel haberlerini alırız çok duyguluyum bugün kimin hamilelik haberini okusam ağlıyorum inşallah mart ayındada kendi hamileliklerimizin sevinci için ağlarız bitanem

Çok sevindim canım benim,inşallah bu ay senden güzel haberler alırız :80:

bende ilk yaptırıyorum canım yumurta takibini bende kasık ağrısı 1-2 gün önce olmuştu canım ama yumurtalar daha çatlamamış belkide çok yumurta olduğu için öyle oldu bilmiyorumki.eşimin gözü korktu bu ay ilişkiden üçüz olursa diye.aman ne güldüm yaaa esprisi rabbim bir tane nur topu gibi bebiş nasip etsinde hayırlısıyla bana ve arkadaşlarımızın hepsineee dualarım sizinle inanın.mart listemiz hepimiz için hayırlı olsun inşaallahhhhhhhhhhhhhhh.

merhaba kızlar benıde lısteye eklermısınız yasım 23 bat 16 mart benım bır kızım var 4 yasında ıkıncı cocuk ıcın ugrasıyorum 3 ay oldu korunmayı bırakalı kısmet bakalım ne zaman

öyle canım benim bizde dünü değerlendirdik doktorum adete kadar günaşırı ilşki dedi.hayırlısı rabbimden benimki korktu üçüz olursa diyeaman ne güldüm.hepimize allahım bu ay nasip etsin bebişlerimizi inşaallah listemiz uğurlu gelsin.

iyi yapmışsn tabiii :) Bizimde iyi haberler almaya ihtiyacımız varrr inş en kısa zamanda hamılele haberlerimizide alırız :)

allahım hepimizde güzel haberler almayı nasip etsin birtanem ve ay sonu hepimiz hamile oluruz inşaallah.dualarım sizlerle.

hayırlısı bitanem Allah gönlünüze göre versin inşallah bakalım martta neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…