Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım geçmiş olsun.kisti olanlarda soğan suyu yapabiliyor böyle şeyler bildiğim kdarıyla kisti eritiyormuş sanırım ama başka bişeyde olabilir.bence bir doktora görün bitanem.

mrb arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum beni de aranıza alıırsanız çok sevinirim. bat ım 1 mart fakat ben dün sabah ve bugün sabah da gebelşk testi yaptım ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı yorumlar mısınız? :30

hoşgeldin bitanem valla dediğine göre hamilesin ama hayal kırıklığına uğramaman açısından hemen kan testi yaptırmanı tavsiye ederim.bazen idrar testine güven olmuyor.

hoşgeldin bitanem valla dediğine göre hamilesin ama hayal kırıklığına uğramaman açısından hemen kan testi yaptırmanı tavsiye ederim.bazen idrar testine güven olmuyor.

hoşbulduk canımm kan tahlili yaptırdım yarın alıcam 10 gibi. ya bende heveslenmek istemiyorum ama belirtiler var ve daha önce ki aylardada aynı şekilde gebelik testi yapmışştım birinde çıktı birinde çıkmamıştı bunda ikisinde de silik çizgiyi gördüm inş vardır çok sıkıtılı bu beklemek yaa:18::18::18:

ayy, inşallah hamilesindir canım, iki testin ikisnde de silik çıktıysa ihtimal yüksektir. Hadi hayırlısı, iyi haberlerini bekleyeceğiz yarın 10dan sonra.

cnm yaaa ne güzel dua ediyosunnn.

allah kabul eder insallah guzelimmmm

canim hosgledn aramiza be

hosbulduk canim ewet bende sizlerlee beraber paylasimlarda bulunacagim insalah guzel paylasimlar olurrr

ekledim canim senide hosgeldin aramiza

tesekuurlerr sevindimm

ohh ohhmasllahh masllahh benim bildigimm bu buyukluk cok cok iyi ve senin bu aksam yarin degilde bir sonraki gunu aksami beraber olmaya calis yani su 4 gunu bir gun ol bir gun olma canimm

oncelikle hosgelidinn ama biraz hizli geldin ayagini surtte bizide pesinden goturrrr baksana ikinci cizgiyi gormusun mart ayinin ilk hamisi sen olacaksin canim insallahh
yarin 10 da burada olalim kizlar haberi aldiktan sonra soylee bir guzel halayy cekelimmm

bu ne güzel bu ne sıcak karşılama tşk ederim inş ilk haberi sizlere vericem olumlu yada olumsuz. inşallah olumludur... bi dolu müjdeler alırız bu ay inş

hadi inşallaaaaaah! ALLAHIM yarın güzel haberler duymamıza vesile ol! Sonra da sırayla tüm kızlarımızın tek tek hamişlik haberlerini duyalım inşallah!

Çok memnun oldum canım benim ismim de Makbule.Ya haklısın hesap yapmadan olunca daha kolay oluyor.
Ben zaten yumurtlama günümü falan anlamıyorum şu akıntı bana hiç denk gelmedi ben mi farketmiyorum acaba.
Bugünler yumurtlama günlerim doktorun dediğine göre ama yok bi belirti sadece hafif batmalar oluyor o kadar.

Çok sevindim tatlım ya.Çatlatma iğnesine gerek yok dediyse her şey yolunda demekki.
İnşallah güzel haberini alıcaz bu ay.

Akıntıyı gördüysen bugün yarın çatlar herhalde.Dün ilişki olduysa yarın geciktirmeden ilişki olsun bitanem.
Ben bu ay çok umutluyum senden. İnş şu sıra şüphesi olan, silik çıkan herkesten güzel haberler alırız.
Çalışmalara devam kızlar.

bu ne güzel bu ne sıcak karşılama tşk ederim inş ilk haberi sizlere vericem olumlu yada olumsuz. inşallah olumludur... bi dolu müjdeler alırız bu ay inş

eeeee K.K
farkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibiz hep sicagiz boyleeeee

hadi inşallaaaaaah! ALLAHIM yarın güzel haberler duymamıza vesile ol! Sonra da sırayla tüm kızlarımızın tek tek hamişlik haberlerini duyalım inşallah!
AMINNNN AMINNNNNNNNNNN AMINN INSALLAHHHHHH

amiiiinnnn inşş

Kızlar o yumurtlama akıntısı gelmiyor ya
Akıntı var ama az ve uzamıyo hiç.
Cumartesiye kadar yumurtlamam lazım eşim şehir dışına çıkıcak 1 hafta yok
Bu yumurta kaç günde büyüyo yaGeçen hafta salı günü 11mmdi doktoır büyüyecek bu dedi büyümüyo körolası şey

Canlarım size bişey dicem cevaplandırın lütfen şoktayım yaaa....iki gündür yediklerimizi bi bilseniz yuhhh dersinizzzresmen yarım saatte bir yemek yiyorum ne bu yaa...Ayrıca bi akıntıdırki gidiyor ne bunlar yaaaa offfff:26::26:

Senin adet gününe az vardı dimi bi de testte yok çıkmıştı dimi dönüp okuyamadım hatırladığım kadarıyla yorum yapayım.
Tatlım psikolojik de olabilir. Miden kazınıyo gibi mi oluyor eger öyleyse hamilelik belirtilerinde bunu da duymuştum.
Bir an önce geçsin şu günün ya

Hoşgeldin canım aramıza:80: :80: Yarın sabah haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…