Kahverengi akıntım geldi. Başladı sanırım. Ama sanki sökülemiyo bi türlü. Ağrım hala devam ediyo feciiii...
Aborijinos sanmıyorum cnm ya. Ztn iltihabım var geçmedi bi türlü. Bir de kistim vardı. Ztn bu sebeplerden ilişkide acı duyduğum için fazla deneyememiştik:84:Tutması çok zor yani..Soğan suyu içmiştim bi kaç gün. Acaba o mu bişiler yaptı içerilerdeİşten çıkmama 1,5 saat var kıvranıyorummm
mrb arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum beni de aranıza alıırsanız çok sevinirim. bat ım 1 mart fakat ben dün sabah ve bugün sabah da gebelşk testi yaptım ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı yorumlar mısınız?:30
hoşgeldin bitanem valla dediğine göre hamilesin ama hayal kırıklığına uğramaman açısından hemen kan testi yaptırmanı tavsiye ederim.bazen idrar testine güven olmuyor.
hoşbulduk canımm kan tahlili yaptırdım yarın alıcam 10 gibi. ya bende heveslenmek istemiyorum ama belirtiler var ve daha önce ki aylardada aynı şekilde gebelik testi yapmışştım birinde çıktı birinde çıkmamıştı bunda ikisinde de silik çizgiyi gördüm inş vardır çok sıkıtılı bu beklemek yaa:18::18::18:
ayy, inşallah hamilesindir canım, iki testin ikisnde de silik çıktıysa ihtimal yüksektir. Hadi hayırlısı, iyi haberlerini bekleyeceğiz yarın 10dan sonra.
cnm yaaa ne güzel dua ediyosunnn.
canim hosgledn aramiza be
hosbulduk canimewet bende sizlerlee beraber paylasimlarda bulunacagim insalah guzel paylasimlar olurrr
ekledim canim senide hosgeldin aramiza
kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler.şimdi doktordan geldim 3 yumurta varmış 3üde 18 mm miş.hayırlısı bakalım daha çatlamamış çatlama iğneside vermedi gerek yok diye.ay çok heyecenlıyım hemen gelip sile paylaşayım dedim.inşaallah bu ay rabbim bize ve hepinize güzel güzel bebişler nasip ederrrrrrrrrrr.
mrb arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum beni de aranıza alıırsanız çok sevinirim. bat ım 1 mart fakat ben dün sabah ve bugün sabah da gebelşk testi yaptım ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı yorumlar mısınız?:30
gebelik testinde silik çizgi görüpte hamile olan arkadaşlar varsa yazabilirlermi çok ihtiyacım varrr arkadaşlar
allah kabul eder insallah guzelimmmm
tesekuurlerr sevindimm
ohh ohhmasllahh masllahhbenim bildigimm bu buyukluk cok cok iyi ve senin bu aksam yarin degilde bir sonraki gunu aksami beraber olmaya calis yani su 4 gunu bir gun ol bir gun olma canimm
oncelikle hosgelidinn ama biraz hizli geldin ayagini surtte bizide pesinden goturrrrbaksana ikinci cizgiyi gormusun mart ayinin ilk hamisi sen olacaksin canim insallahh
yarin 10 da burada olalim kizlar haberi aldiktan sonra soylee bir guzel halayy cekelimmm
allah kabul eder insallah guzelimmmm
tesekuurlerr sevindimm
ohh ohhmasllahh masllahhbenim bildigimm bu buyukluk cok cok iyi ve senin bu aksam yarin degilde bir sonraki gunu aksami beraber olmaya calis yani su 4 gunu bir gun ol bir gun olma canimm
oncelikle hosgelidinn ama biraz hizli geldin ayagini surtte bizide pesinden goturrrrbaksana ikinci cizgiyi gormusun mart ayinin ilk hamisi sen olacaksin canim insallahh
yarin 10 da burada olalim kizlar haberi aldiktan sonra soylee bir guzel halayy cekelimmm
Çok memnun oldum canım benim ismim de Makbule.Ya haklısın hesap yapmadan olunca daha kolay oluyor.Kokohantescim, (ismini bilmiyorum tatlım, ondan böyle hitap etmek durumunda kaldım, söylersen mutlu olurum, bu arada ben Nihal) en güzeli nedir biliyormusun, biz ilk ay denememizde adetim biter bitmez başladık diğer adetime kadar günaşırı devam ettik, yani yumurtlama günü hesaplamadım kesinlikle, hangi gün olduğunu biliyordum ama hesaplamadan ve işi şansa bırakmadan günaşırı devam ettik, ve sonuçta hamile kalmayı başarmıştım. Yumurtlamanın gününü hesaplamayın bence kızlar, günaşırı devam edin, bu fazlasıyla yeterli oluyor. Sende zaten doktor söylüyor, rahatsın o konuda, ama doktora gidemeyen kızlarımız aktiviteye full devam diyorum inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz, beni de teyze yapıverirsiniz inşallahyakında
Çok sevindim tatlım ya.Çatlatma iğnesine gerek yok dediyse her şey yolunda demekki.kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler.şimdi doktordan geldim 3 yumurta varmış 3üde 18 mm miş.hayırlısı bakalım daha çatlamamış çatlama iğneside vermedi gerek yok diye.ay çok heyecenlıyım hemen gelip sile paylaşayım dedim.inşaallah bu ay rabbim bize ve hepinize güzel güzel bebişler nasip ederrrrrrrrrrr.
aminnnn birtanem aminnnn sizin desteğiniz beni öyle umutlandırıyorki iyiki varsınız.bitanem sarırım bugün yarın çatlar tam bilmiyorum ama şu yumurtlama akıntısını sabah gördüm.gördükten sonra ne zaman çatlıyor acaba?çok heyecanlıyım.hepimize bu ay inşaallah hayırlı gelir ve hepimiz kavuşuruz bebişlerimizeeeeeeeeeeeeeee.listemizede maşallah.
bu ne güzel bu ne sıcak karşılama tşk ederim inş ilk haberi sizlere vericem olumlu yada olumsuz. inşallah olumludur... bi dolu müjdeler alırız bu ay inş
AMINNNN AMINNNNNNNNNNN AMINN INSALLAHHHHHHhadi inşallaaaaaah! ALLAHIM yarın güzel haberler duymamıza vesile ol! Sonra da sırayla tüm kızlarımızın tek tek hamişlik haberlerini duyalım inşallah!
amiiiinnnn inşşÇok memnun oldum canım benim ismim de Makbule.Ya haklısın hesap yapmadan olunca daha kolay oluyor.
Ben zaten yumurtlama günümü falan anlamıyorum şu akıntı bana hiç denk gelmedi ben mi farketmiyorum acaba.
Bugünler yumurtlama günlerim doktorun dediğine göre ama yok bi belirti sadece hafif batmalar oluyor o kadar.
Çok sevindim tatlım ya.Çatlatma iğnesine gerek yok dediyse her şey yolunda demekki.
İnşallah güzel haberini alıcaz bu ay.
Akıntıyı gördüysen bugün yarın çatlar herhalde.Dün ilişki olduysa yarın geciktirmeden ilişki olsun bitanem.
Ben bu ay çok umutluyum senden. İnş şu sıra şüphesi olan, silik çıkan herkesten güzel haberler alırız.
Çalışmalara devam kızlar.
varrrrrrrrrrrrrr, çoğu kişide erken dönemde silik çıkar tatlım bende de ilkinde silik çıkmıştı.
Canlarım size bişey dicem cevaplandırın lütfen şoktayım yaaa....iki gündür yediklerimizi bi bilseniz yuhhh dersinizzz resmen yarım saatte bir yemek yiyorum ne bu yaa...Ayrıca bi akıntıdırki gidiyor ne bunlar yaaaa offfff:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?