Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari


Evet canım ya midem resmen kazınıyo yaaa yarın 28 i adetimin bakalım ne olacak verdiğin cevap için teşekkürler
 

öyle sanırım canım şaşkınım biraz çok sevinçliyim ayrıca dün birlikte olduk gülüm yarına artık inşaallah geç klmayız hayırlısı bende 4 günü değerlendirmeyi düşünüyorum.teşekkürler iyi dileklerin için bitanem.inşaallah bu ay ben ve bütün isteyen arkadaşlarımın hayırlı haberlerini alırımmm.
 
canım özelden henüz yazamıyorum da burdan yazayım benim geçen ay öyle olmuştu ertesi gün hasta olmuştum canım yaa yine de belli olmaz. Bu ay da 2 side silik çıktı ya

canım kötü şeyler düşünme inşaallah hayırlı haber olur bizide çok mutlu edersin.sabah 10 da okuldayım ama meraktan fırsat bulup açmam lazım çatlarım yoksa.bebiş geliyorrrr inşaallahhhhhhhh.
 
slm arkadaşlar rabbim bebelerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş.
benim yaş 28 bir kızım var 3 yaşında ikinciyi düşünüyorum uzun zamandır ama rabbim nasip etmedi bir boşgebelik yaşadiğım için kürtaj oldum 6 ay geçti kürtaj sonrası ama gebe kalamadım doktorada gitmedim sizlere sorum olacaktı folik asit kullanıyorum başka ilave ilaç varmı ve reglden kaç gün sonra ilişki yapılmalı
Teşekkürler
 
Son düzenleme:

makbuleciğim çok çok teşekkürler sizin desteğiniz ve bu güzel dilekleriniz ağlattı beni inşaallah hepimizin allahım bu ay kucaklarını doldursun ve listemiz hamiş listesi olsunnnnnn.sizin kadar güzel arkadaşlağı allahım nasip ettiya bana şükürler olsun.sizleri seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
 

cevap içeride mevcutmuş :)
 
kadriyecim malesef regl oldum bu ay olmadı allahım nasip ederse artık öbür aya inşallah :2:

sedacığım üzülme bitanem inşaallah martın sonu oluyor sanırım regl tarihin yeni aya yeni umutlarla inşaallah.bebişler martta gelsinlerrrrrrrrrrrrrrrrr.
 

cnm 2.çizgi silikte olsa belirginleştiyse hamilesindir. :)
 

canım bu hafta kesin çatlar bence 1 hafta geçmiş üstünden sen bu haftayı sakın kaçırmaaa
 
gebelik testinde silik çizgi görüpte hamile olan arkadaşlar varsa yazabilirlermi çok ihtiyacım varrr arkadaşlar

cnm ben geçen ay silik çizgiyi 2 kez görmüştüm ama malesef bebişim tutunamadı ve adetle birlikte düştü Labratuardaki kız silikte olsa görürseniz gebelik vardır demişti. Sağlıklı olup olmadığıda zamanla anlaşılıyor... İnşallah hamişsindir ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın cnm benım :)
 

bizde seni seviyoruz canım benim
 

Hayırlısı olsun canım. benim geçen ay adetime 3 gün kala yaptığım 2 idrar gebelik testim silik çizgiydi, ama adet oldum en güzeli adetin 1 gün geciktiktn sonra yapmak. ben bu ay onu başarmaya çalışıcam.
gebelik testlerine çok itibar etmemek lazım.özelikle adetten önce yapmışsan..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…