hoşgeldin canım aramıza:80: :80: Yarın sabah haberlerini bekliyoruz.
Senin adet gününe az vardı dimi bi de testte yok çıkmıştı dimi dönüp okuyamadım hatırladığım kadarıyla yorum yapayım.
Tatlım psikolojik de olabilir. Miden kazınıyo gibi mi oluyor eger öyleyse hamilelik belirtilerinde bunu da duymuştum.
Bir an önce geçsin şu günün ya
hoşgeldin canım aramıza:80: :80: Yarın sabah haberlerini bekliyoruz.
allah kabul eder insallah guzelimmmm
tesekuurlerr sevindimm
ohh ohhmasllahh masllahhbenim bildigimm bu buyukluk cok cok iyi ve senin bu aksam yarin degilde bir sonraki gunu aksami beraber olmaya calis yani su 4 gunu bir gun ol bir gun olma canimm
oncelikle hosgelidinn ama biraz hizli geldin ayagini surtte bizide pesinden goturrrrbaksana ikinci cizgiyi gormusun mart ayinin ilk hamisi sen olacaksin canim insallahh
yarin 10 da burada olalim kizlar haberi aldiktan sonra soylee bir guzel halayy cekelimmm
canım özelden henüz yazamıyorum da burdan yazayım benim geçen ay öyle olmuştu ertesi gün hasta olmuştum canım yaa yine de belli olmaz. Bu ay da 2 side silik çıktı ya
canım kötü şeyler düşünme inşaallah hayırlı haber olur bizide çok mutlu edersin.sabah 10 da okuldayım ama meraktan fırsat bulup açmam lazım çatlarım yoksa.bebiş geliyorrrr inşaallahhhhhhhh.
sedacım bende memnun oldum tanıştığmıza adım kadriye
ne durumdasın canım
Çok memnun oldum canım benim ismim de Makbule.Ya haklısın hesap yapmadan olunca daha kolay oluyor.
Ben zaten yumurtlama günümü falan anlamıyorum şu akıntı bana hiç denk gelmedi ben mi farketmiyorum acaba.
Bugünler yumurtlama günlerim doktorun dediğine göre ama yok bi belirti sadece hafif batmalar oluyor o kadar.
Çok sevindim tatlım ya.Çatlatma iğnesine gerek yok dediyse her şey yolunda demekki.
İnşallah güzel haberini alıcaz bu ay.
Akıntıyı gördüysen bugün yarın çatlar herhalde.Dün ilişki olduysa yarın geciktirmeden ilişki olsun bitanem.
Ben bu ay çok umutluyum senden. İnş şu sıra şüphesi olan, silik çıkan herkesten güzel haberler alırız.
Çalışmalara devam kızlar.
Tatlım, eşin iş seyahatine falan çıkıyormu? yoksa her akşam evdemidir? evdeyse bu hesaplara gerek yok, adet bitsin, günaşırı ilişkide bulunun, yok fırsat olmuyor dersen, tahmini yumurtlama dönemin dediğin gibi 12 mart, diğer zamanlar fırsat balamasanız bile 9 mart- 15 mart arasında (özellikle de 9-11-13 mart günlerinde) mutlaka ilişkide bulunun. Hayırlısı olsun bitanem! ALLAH en kısa zamanda bebişine kavuştursun tüm isteyenleri!
kadriyecim malesef regl oldum bu ay olmadıallahım nasip ederse artık öbür aya inşallah :2:
mrb arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum beni de aranıza alıırsanız çok sevinirim. bat ım 1 mart fakat ben dün sabah ve bugün sabah da gebelşk testi yaptım ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı yorumlar mısınız?:30
Kızlar o yumurtlama akıntısı gelmiyor ya
Akıntı var ama az ve uzamıyo hiç.
Cumartesiye kadar yumurtlamam lazım eşim şehir dışına çıkıcak 1 hafta yok
Bu yumurta kaç günde büyüyo yaGeçen hafta salı günü 11mmdi doktoır büyüyecek bu dedi büyümüyo körolası şey
kadriyecim malesef regl oldum bu ay olmadıallahım nasip ederse artık öbür aya inşallah :2:
gebelik testinde silik çizgi görüpte hamile olan arkadaşlar varsa yazabilirlermi çok ihtiyacım varrr arkadaşlar
makbuleciğim çok çok teşekkürler sizin desteğiniz ve bu güzel dilekleriniz ağlattı beni inşaallah hepimizin allahım bu ay kucaklarını doldursun ve listemiz hamiş listesi olsunnnnnn.sizin kadar güzel arkadaşlağı allahım nasip ettiya bana şükürler olsun.sizleri seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
cnm 2.çizgi silikte olsa belirginleştiyse hamilesindir. :)
ewet ikinci çizgi pembemsi bi renkteydi eşim de gördü hatta inşallah bebişim vardır ya çok merak ediyorum yarın alıcam sonucu
Ay kızlar ben bu işten hiç bir şey anlamadım ve çok sıkıldım,bu sabah yine test yaptım aynı test ama bu sefer negatif çıktım.Bu sefer sadece c çizgisi çıktı t de hiç bir şey yooookFazla taktığımın ve abarttığımın farkındayım ama neyse işte.Dün aynı testi yaptım hemencecik iki çizgiydi,bugün yaptım ikinci çizgi yok.Neyse hayırlısı,en güzel adeti beklemek.Bugün de çift çizgi çıksaydı kan için gidicektim ama yok artık kendi kendime ve sizlere söz veriyorum bekliycem.Umudum da azaldı kızlar ya,aynı adet sancıları gibi belim kasıklarım çok ağrıyor bugün de.
En iyisi adetim olduktan sonra doktora gidip bi kontrol yaptırmak ve şu adet öncesi çok kasıklarım belim ağrıdı 10 gün önceden demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?