Hayırlısı olsun canım. benim geçen ay adetime 3 gün kala yaptığım 2 idrar gebelik testim silik çizgiydi, ama adet oldumen güzeli adetin 1 gün geciktiktn sonra yapmak. ben bu ay onu başarmaya çalışıcam.
gebelik testlerine çok itibar etmemek lazım.özelikle adetten önce yapmışsan..
selam kizlar ya
benden kahve rengi bir lekelenme oldu ama cok az
BAT :12.Mart ????[/QUOT inşallah yerleşme kanamasıdır canım bu aralar hareketlerine dikkat et yükseklere uzanma ağır kaldırma yani ben öyle yapıyorum.Bide ikimizin batımı aynı senin yumurtlama günlerin geçtimi benimkini ona göre hesahlayacağım:26:
selam kizlar ya
BAT :12.Mart ????[/QUOT inşallah yerleşme kanamasıdır canım bu aralar hareketlerine dikkat et yükseklere uzanma ağır kaldırma yani ben öyle yapıyorum.Bide ikimizin batımı aynı senin yumurtlama günlerin geçtimi benimkini ona göre hesahlayacağım:26:
Evet canim benim gecti 14. gündü ovulasyon testine göre.
Evet canim benim gecti 14. gündü ovulasyon testine göre.
Ben bir yıldır uğraşıyorum artık test almaktan ilaç kullanmaktan doktora gitmekten ve de hesap yapmaktan bıktım.Bu ay eşimle bi karar aldık ne zaman müsait olursak ve canımız isterse yapacaz ve bebekten bahsetmeyeceğiz ama ben bu fikri aklımdan atamadığm için sizlerle bari konuşayımda biraz rahatlayayım diyorum inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alırız
interte de hep yerlesme kanamasi yaziyor
Bilmiyrum ki ya gecen ay adetime 2 gün kalada aynisi oldu test yaptim ve negatif cikti
Simdi daha 13 gün var reglm. Dogm Kontrl. hapini birakali tam 3 ay 10 gün oldu. ondan olabilir mi acaba ???:93::93:
test için erken, tet yapıp boşuna moralini bozma biliyosun moralimizi yüksek tutmamız lazım
Ben bir yıldır uğraşıyorum artık test almaktan ilaç kullanmaktan doktora gitmekten ve de hesap yapmaktan bıktım.Bu ay eşimle bi karar aldık ne zaman müsait olursak ve canımız isterse yapacaz ve bebekten bahsetmeyeceğiz ama ben bu fikri aklımdan atamadığm için sizlerle bari konuşayımda biraz rahatlayayım diyorum inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alırız
beklemek gerçekten çok zor allah hepimize nasip eder inş. bu ay
evet haklisin cok erken ben kan testi istiyorum
cuma günü yaptiralim diyorum esime yok diyor 21. gün kanda cikiyormus. ( adetten 21. gün yani. )
inşallah canım sen ne kadardır uğraşıyorsunbeklemek gerçekten çok zor allah hepimize nasip eder inş. bu ay
inşallah canım sen ne kadardır uğraşıyorsun
11 ayda hamile kaldım 8 haftalıkken düştü. Düşüğün üzerinden 7 ay geçti bekliyoruz. Gelsin artık bebişlerimiz...
selam kizlar ya
BAT :12.Mart ????
makbuleciğim çok çok teşekkürler sizin desteğiniz ve bu güzel dilekleriniz ağlattı beni inşaallah hepimizin allahım bu ay kucaklarını doldursun ve listemiz hamiş listesi olsunnnnnn.sizin kadar güzel arkadaşlağı allahım nasip ettiya bana şükürler olsun.sizleri seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
canım bu hafta kesin çatlar bence 1 hafta geçmiş üstünden sen bu haftayı sakın kaçırmaaa
evet haklisin cok erken ben kan testi istiyorum
cuma günü yaptiralim diyorum esime yok diyor 21. gün kanda cikiyormus. ( adetten 21. gün yani. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?