Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Evet canım galiba adet öncesi yapılan idrar testlerine çok güvenmiceksin,ben başıma geleni hiç anlayamadım,hadi önce negatif sonra pozitif çıksa anlıcam ama neyse testleri düşünmüyorum artık:-(en güzeli adeti beklemek bana göre tabi,ama işte insan dayanamıyo,hele de vakit azaldıkça insan daha da sabırsızlaşıyo :18: :18: :18:

Bugün de bütün gün sık sık aralıklarla adet sancıları yaşadım,belim de ağrıyooo,of galiba adet olucam daha erken,öyle hissetmeye başladım,umudum azaldı.

interte de hep yerlesme kanamasi yaziyor

Bilmiyrum ki ya gecen ay adetime 2 gün kalada aynisi oldu test yaptim ve negatif cikti

Simdi daha 13 gün var reglm. Dogm Kontrl. hapini birakali tam 3 ay 10 gün oldu. ondan olabilir mi acaba ??? :93::93:

test için erken, tet yapıp boşuna moralini bozma biliyosun moralimizi yüksek tutmamız lazım

Ya iste napim merak ediyorum benim lekelenme az az ama oluyor yine yani

anlamiyorum ki ??? ahh keske Dr. olsaydim ben :))

evet haklisin cok erken ben kan testi istiyorum

cuma günü yaptiralim diyorum esime yok diyor 21. gün kanda cikiyormus. ( adetten 21. gün yani. )

evet ama biraz daha bekle eğr negatif çıkarsa içinde hala bi ümitle bekliyorsun vekırmızı kartı görene kadar için içini yiyor biliyorum merale beklemek zor ama diğer türlü beklemek daha zor emin ol.Hem geç döllenme olabilir o zaman kanda çıkmaz sen işini garantiyi bal bence bekle yani

11 ayda hamile kaldım 8 haftalıkken düştü. Düşüğün üzerinden 7 ay geçti bekliyoruz. Gelsin artık bebişlerimiz...

inşallah canım bende 31 ekimde kimyasal gebelik yaşadım.Önce sevinip sonra üzülmek çok zor biliyorum umarım hayırlısı ile bebişlerimiz bu ay göbişlerimize konar teyzesi

İnş mutluluktan ağlayacağımız günler de gelecek canım.Listemiz yavaş yavaş hamilelerle dolsun ne partiler yapıcaz burda.
KEndi adıma söyleyeyim ben de seviyorum seni biraz aşk dolu bi smile oldu ama
canım bu hafta kesin çatlar bence 1 hafta geçmiş üstünden sen bu haftayı sakın kaçırmaaa

Bu hafta gün aşırı zaten canım kaçırmıyoruz ama cumartesi son inş o zamana kadar çatlar ve tutar

evet haklisin cok erken ben kan testi istiyorum

cuma günü yaptiralim diyorum esime yok diyor 21. gün kanda cikiyormus. ( adetten 21. gün yani. )

Canım inş yerleşme kanamasıdır ama biraz daha bekle eşini dinle bence.
Şimdi varsa bile çıkmayabilir.Boşuna moralin bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…