İnş mutluluktan ağlayacağımız günler de gelecek canım.Listemiz yavaş yavaş hamilelerle dolsun ne partiler yapıcaz burda.
KEndi adıma söyleyeyim ben de seviyorum senibiraz aşk dolu bi smile oldu ama
Bu hafta gün aşırı zaten canım kaçırmıyoruz ama cumartesi son inş o zamana kadar çatlar ve tutar
gebelik testinde silik çizgi görüpte hamile olan arkadaşlar varsa yazabilirlermi çok ihtiyacım varrr arkadaşlar
cnm bende senin gibi testte silik olarak ikinci çizgiyi gördüm ve dr gittim. orda test yaptırdım. hamile lduğumu öğrendim ve sonrasında bir kaç gün sonra mide bulantısı, halsizlik , uyku hali falan başladı. sağlıklı bir hamilelikti ama 11 haftalıkken kaybettim. kalbi durdu.
Çok memnun oldum canım benim ismim de Makbule.Ya haklısın hesap yapmadan olunca daha kolay oluyor.
Ben zaten yumurtlama günümü falan anlamıyorum şu akıntı bana hiç denk gelmedi ben mi farketmiyorum acaba.
Bugünler yumurtlama günlerim doktorun dediğine göre ama yok bi belirti sadece hafif batmalar oluyor o kadar.
Ben de memnun oldum Makbulecim, sen de hespa yapmadan günaşırı devam et, gerisini ALLAHA bırak, inşallah sağlıklı hamilelik ve doğum nasip eder!
arkadaşlar akşam 5 dk içinde vajinamda 2-3 saniyelik süren kasılmamı diyim krapmı diyim ağrı diyim artık anlamadım öyle bişi oldu kusura bakmayın birazda karışık oldu
canım ben bu tarz şeyleri hamilelik belirtisi olarak yaşadım ve sürekli dışarı çıkma isteği kasıklarımda agrı vajinama doğru bir sızlama oluyordu çok şükür ki hamileydim tarifini anladım ben inşallah hamilesindir canım :79:arkadaşlar akşam 5 dk içinde vajinamda 2-3 saniyelik süren kasılmamı diyim krapmı diyim ağrı diyim artık anlamadım öyle bişi oldu kusura bakmayın birazda karışık oldu
nihalcimmmm :79::79::79:
canım ben bu tarz şeyleri hamilelik belirtisi olarak yaşadım ve sürekli dışarı çıkma isteği kasıklarımda agrı vajinama doğru bir sızlama oluyordu çok şükür ki hamileydim tarifini anladım ben inşallah hamilesindir canım :79:
regl olucaksan da eğer bu üşüttüğünü gösterir idrar yollarını üşütünce olur iki seçenek var ama inşallah hamilesindir diğer belirtiler var mı peki iştahta açıklık,vajinaya baskı,gögüslerde hassasiyet özellikle damarlarda belirginlik,bol uyuma isteği .
Kadriyecim, tatlım, kasılmalar iyi değil, ne açıdan iyi değil, eğer hamileysen, stres rahimde kasılmalara sebep olur ve düşükle sonuçlanır, sen belki de bu konuyu çok düşünüyorsun, yada dün gece kafana takdığıın konulara rahim kasılarak cevap veriyor, Kızlaaaaaar, stres yok, kötü düşünmek yok, hamiş kalırsak sevineceğiz, kalmazsak üzülmeyeceğiz ve azimle denemelere devam edicez. Stres yapmak çok fazla düşünmek size ve bebeğinize ancak zarar verir. Beni teyze olmaktan mahrum edemezsiniz!!!Bu ara klasik müzik seviyorsanız klasik müzik dinleyin, ben bir kaç gündür bir ilahi albümüne takıldım, o kadar güzel ki. dinle dinle doyamıyor insan, İstersen adını vereyim, sen de indir dinle, bayılacaksın. Zejd Soto - Kalbe ziyaret albümü. Sami Yusuf'u seviyorsan buna bayılacaksın. Stres atmana çok yardımcı olacak, eminim.
gebelik testinde silik çizgi görüpte hamile olan arkadaşlar varsa yazabilirlermi çok ihtiyacım varrr arkadaşlar
bana yerleşme kanaması gibi geliyor.. hadi hayırlısı diyelim :)))
eveeeeeeeeeeeet beklenen mart ayı geldi.. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...sonu güzel olacaksa hepimiz hamiş olalım bu ay...
bugün adet günüm.. bugün gelene kadar hiç belirtilere takılmadım.. ama bugün bakarım artık belirtilere.
her zamanki adet belirtim olan tatlı krizim geldi ve ara ara devam ediyor.. göğüslerim de adet olacakmışım gibi şiş ve ağrılı fakat farklı olarak mavimsi yeşilmsi kalın kalın damarlar var.. karnım adet belirtisindeki gibi şiş.. ayrıca kasığıma hafif hafif vuran bir sancı var..sık tuvalete gitmek gibi bir belirtim yok.. yani içtiğim suya çaya göre değişiyor..
kızlar bilmeyenler için tekrar edeyim beklenen adetinizden 14 gün önceye gidip 3 4 gün öncesinden 4 5 gün sonrasına kadar olan günlerde gün aşırı ilişklere daha çok dikkat edelim..ilişkiden sonra belinizin kalçanızın altına yastık koyup 1 saat yatmayı unutmayın...eşiniz ilişkiden önce sıcak suyla duş almasın.. siz de ilişkiden hemen sonra yıkanmayın,hele ki sıcak suyla aslaaaaaaaa:)bu yumurtlama olaylarından sonra da fazla ağır hareketler yapmayın size tutunmaya çalışan bir bebek olabilir içinzde..düşüğe sebep olduğunu öğrendiğm maydanoz nane ve özellikle adaçayı ve yeşil çay olmak üzere bitki çaylarından biraz uzak durun..ilaç alma konusunda biraz daha dikkat edelim...
mart ayı hepimize uğur getirsin...
Canım inş yerleşme kanamasıdır ama biraz daha bekle eşini dinle bence.
Şimdi varsa bile çıkmayabilir.Boşuna moralin bozulmasın
İnş mutluluktan ağlayacağımız günler de gelecek canım.Listemiz yavaş yavaş hamilelerle dolsun ne partiler yapıcaz burda.
KEndi adıma söyleyeyim ben de seviyorum senibiraz aşk dolu bi smile oldu ama
Bu hafta gün aşırı zaten canım kaçırmıyoruz ama cumartesi son inş o zamana kadar çatlar ve tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?