Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım benim inşallah hepimizi bu ay çok güzel haberlerle burda olacaz mutluluktan ağlayacağız güleceğiz inşallah

arkadaşlar akşam 5 dk içinde vajinamda 2-3 saniyelik süren kasılmamı diyim krapmı diyim ağrı diyim artık anlamadım öyle bişi oldu kusura bakmayın birazda karışık oldu

gebelik testinde silik çizgi görüpte hamile olan arkadaşlar varsa yazabilirlermi çok ihtiyacım varrr arkadaşlar

cnm bende senin gibi testte silik olarak ikinci çizgiyi gördüm ve dr gittim. orda test yaptırdım. hamile lduğumu öğrendim ve sonrasında bir kaç gün sonra mide bulantısı, halsizlik , uyku hali falan başladı. sağlıklı bir hamilelikti ama 11 haftalıkken kaybettim. kalbi durdu.

canım ya çok üzüldüm rabbim bidaha yaşatmasın inşallah. bende çok ümitlenmek istemiyorum ama el,mde de değil ki sabahtan beri bütün topiklerden benim durumumda olupta hamile kalanları okudukça hevesleniyorum mutlu oluyorum tam hamileyim diyorum ama az sonra tam tersini okuyorum yıkılıyorum ama geneli yani hemen hemen çoğu hamile olduğunu öğreniyo bakalım hayırlısı ya artık inş bebişim vardır diyorum

Ben de memnun oldum Makbulecim, sen de hespa yapmadan günaşırı devam et, gerisini ALLAHA bırak, inşallah sağlıklı hamilelik ve doğum nasip eder!

arkadaşlar akşam 5 dk içinde vajinamda 2-3 saniyelik süren kasılmamı diyim krapmı diyim ağrı diyim artık anlamadım öyle bişi oldu kusura bakmayın birazda karışık oldu

Kadriyecim, tatlım, kasılmalar iyi değil, ne açıdan iyi değil, eğer hamileysen, stres rahimde kasılmalara sebep olur ve düşükle sonuçlanır, sen belki de bu konuyu çok düşünüyorsun, yada dün gece kafana takdığıın konulara rahim kasılarak cevap veriyor, Kızlaaaaaar, stres yok, kötü düşünmek yok, hamiş kalırsak sevineceğiz, kalmazsak üzülmeyeceğiz ve azimle denemelere devam edicez. Stres yapmak çok fazla düşünmek size ve bebeğinize ancak zarar verir. Beni teyze olmaktan mahrum edemezsiniz!!! Bu ara klasik müzik seviyorsanız klasik müzik dinleyin, ben bir kaç gündür bir ilahi albümüne takıldım, o kadar güzel ki. dinle dinle doyamıyor insan, İstersen adını vereyim, sen de indir dinle, bayılacaksın. Zejd Soto - Kalbe ziyaret albümü. Sami Yusuf'u seviyorsan buna bayılacaksın. Stres atmana çok yardımcı olacak, eminim.

canım ben bu tarz şeyleri hamilelik belirtisi olarak yaşadım ve sürekli dışarı çıkma isteği kasıklarımda agrı vajinama doğru bir sızlama oluyordu çok şükür ki hamileydim tarifini anladım ben inşallah hamilesindir canım :79:
regl olucaksan da eğer bu üşüttüğünü gösterir idrar yollarını üşütünce olur iki seçenek var ama inşallah hamilesindir diğer belirtiler var mı peki iştahta açıklık,vajinaya baskı,gögüslerde hassasiyet özellikle damarlarda belirginlik,bol uyuma isteği .

kızlar ben 26 sında regl olmuştum daha öncede sormuştum hatta 3. ay önce spirali çıkarttırmıştırdım çıkartıldıktan sonraki ay 1 gün adet olmuştum aslında doktor normal olmayanlarda var demişti sonraki ay 3 gün oldum sonra sadece wc de lekelendim şimdi 3. ayımı oluyordum 2 gün güzel oldu inşallah dedim hani düzene girmiştir bugün oldu benim lekelenmeye başladım acaba bittimi falan derken duş aldım sıcak suyla bekliyorum ya bu spirali çıkardıktan sonra yumurtalıklarımın kalitesiyle alakalı bir düşüş olur mu gerçi hap olsa evet derdim bende ama kafamda soru işareti olarak kalyor yarın doktorumuda arıyacağım arkardaşlar diyoki kansızlık varsa ve kafaya taktıysan kısa sürmüştür diyor dün gece burdaki konuları okudum ve düşünüp yatmıştım hani adetim kısa kesilmesin falan diye başıma geldi şimdi.demir ilacı ve folik asit kullanıyorum adeti bunlar keser miki sizce? yoğurt vs hiç almıyorum ki adetim bitmesin tam olsun düzene girsin diye hatta maydanoz falanda yiyordum.
:-( ya haftasonu ben dişciye randevum kontrollerimi olup ayın 9 unda başlıcaktık çalışmalara şimdi kafam takılıyo hepten

canım adetime 9 gün var kasıklarım zaten üç gündür ağrıyor bazen şiddetli bazen hafif vallahi lahana gibi giyiniyorum eskiden ten çoraptan başkasını giymezdim şimdi kat kat çorap giyiyorum inşallah enfeksiyon deildir vajinamda kasılma gibi deilde saniyelik vuran bi ağrı gibi bişey var canım iştahımda açık valla ayıptır söylemesi canım dün gece pasta istedi muzlu eşim gitti aldı göğsümde bir şişme yada hassasiyet yok ama damalar belirgin duruyor canım ne bilim ya çok fazlada umutlanmak istemiyorum inşallah hamileyimdir okadar çok istiyorumki dua edelim birbirimize

canım bide onların dışında başımda felaket bi ağırlık var sanki taşıyamıyorum

Son düzenleme:

tatlım ne kadar kafama taktığımı az buçuk sende biliyosun inşallah öyle deildir canım ya şurda kladı 9 gün bakalım ne olacak Rabbim ne eylerse güzel eyler :)
ben canım ilahiye bayılırım özellikle zikirli olanları seviyorum ordaki ALLAH demeleri beni rahatlatıyo sami yusufu hiç dinlememiştim inşallah yarın dinlerim tatlım saol bitanem

gebelik testinde silik çizgi görüpte hamile olan arkadaşlar varsa yazabilirlermi çok ihtiyacım varrr arkadaşlar

silik çizgi hamilelik anlamına gelir ama kesinleşmesi için kan testi şarttır.. kan testi 2 gün sonra tekrarlanır katlamışsa sağlıklı bir gebeliktir..

eveeeeeeeeeeeet beklenen mart ayı geldi.. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...sonu güzel olacaksa hepimiz hamiş olalım bu ay...

bugün adet günüm.. bugün gelene kadar hiç belirtilere takılmadım.. ama bugün bakarım artık belirtilere.
her zamanki adet belirtim olan tatlı krizim geldi ve ara ara devam ediyor.. göğüslerim de adet olacakmışım gibi şiş ve ağrılı fakat farklı olarak mavimsi yeşilmsi kalın kalın damarlar var.. karnım adet belirtisindeki gibi şiş.. ayrıca kasığıma hafif hafif vuran bir sancı var..sık tuvalete gitmek gibi bir belirtim yok.. yani içtiğim suya çaya göre değişiyor..

kızlar bilmeyenler için tekrar edeyim beklenen adetinizden 14 gün önceye gidip 3 4 gün öncesinden 4 5 gün sonrasına kadar olan günlerde gün aşırı ilişklere daha çok dikkat edelim..ilişkiden sonra belinizin kalçanızın altına yastık koyup 1 saat yatmayı unutmayın...eşiniz ilişkiden önce sıcak suyla duş almasın.. siz de ilişkiden hemen sonra yıkanmayın,hele ki sıcak suyla aslaaaaaaaa:)bu yumurtlama olaylarından sonra da fazla ağır hareketler yapmayın size tutunmaya çalışan bir bebek olabilir içinzde..düşüğe sebep olduğunu öğrendiğm maydanoz nane ve özellikle adaçayı ve yeşil çay olmak üzere bitki çaylarından biraz uzak durun..ilaç alma konusunda biraz daha dikkat edelim...

mart ayı hepimize uğur getirsin...

Evet canim dogru diyorsun tam tutunmaya calisirken agir kaldirirsak kendimizi zorlariz ve yukari ulasamaz spermler ben ondan da kaybediyor olabilirim. pazar günü de koltugu cektim süpürdüm ama bilmiyorum artik ?

makbuleciğim evet parti bizi bekliyor inşaallah bu ay. meraktan açtım neler yazılmış akşam bugünde öğleden sonra girmeye çalışacağım ama misafirlerim var akşama.bu haftanın startını verdik bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsun canım.bebişimize bu ay kavuşalım rabbim bunu hepimize nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…