Evet canim dogru diyorsun tam tutunmaya calisirken agir kaldirirsak kendimizi zorlariz ve yukari ulasamaz spermler ben ondan da kaybediyor olabilirim. pazar günü de koltugu cektim süpürdüm ama bilmiyorum artik ?
aslında sorun spermin yumurtayı dölleyip döllememesi değil,asıl iş ondan sonra bebek rahme yerleşecek mi aşamasında...
kurabiyemmm haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla hadi saat 10 çatladım ben dünden beri.inşaallah pozitiftir ve bebişin gelmiştirrrrrrrrrr
arkadaşlar veeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş. çok sevindim darısı başımıza...
ayyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum canım yaaaa allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.bizleede dua et.yaşasınnnnn bir bebiş geliyoooorrrrrrrrrrrrrrrr
Kurabiyem canım benim tebrik ederim,çok sevindim,hayırlısıyla kucağına al inşallah
Evet kızlar mart ayı topiğimizin ilk bebiş haberi geldiiiiiii :79: :79:
canım ya çok tşk ederim hepinize destekleriniz ve ilginiz için çok şükür rabbim yüzümü güldürdü sizlerinde yüzünü güldürür inş bebişim benimleymiş daha çok küçük değerim 100 çıktı ne kadarlık diye sormayı unutmuşum şaşkınlıktan
canım tebrikler herzaman yanındayızzzz.bebişimizzzzzzzzzzzzzzz geliyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooorrrrrrrrrrrrrrr
evettttttttt listemizin uğuru geldi devamıda gelir inşaallah.listemize kocaman bir maaaaşallllllah demek lazım.
tşk canım mart ayının ilk bebişi benmiyim :) hadi o zaman arkamdan bekliyorum güzel haberlerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?