Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Canım beklenmeyen adet günün neydi?Günün geçmiş miydi yani?

hayır geçmemişti ben belirtiler üzerine test yaptım evde normalde bugündü ben dün ve ondan önceki gün test yaptım evde sabahları ikinci çizgi silik çıkmıştı dünde kan tahlili yaptırdım değerler 100 civarı çıktı yarın tekrar vericem kan

merhaba hayırlı olsunnn hamileliğiniz....ben rast gele bu topiği buldum.....yazılanları okuyorum....bende hamile kalma çalışmasındayım....acaba senin belirtiler neydi???

Belirtilerin nasıldı canım?
Bir de yaptığın gebelik testinin markası neydi?

merhaba hayırlı olsunnn hamileliğiniz....ben rast gele bu topiği buldum.....yazılanları okuyorum....bende hamile kalma çalışmasındayım....acaba senin belirtiler neydi???

tşk ederim canım. belirtilerim bat tan bir hafta öncesinden adet sancısı gibi sancılar girmesi ve kasılmalar oluyordu ve göğüslerde aşırı derece ağrı. kalbim çok hızlı çarpıyordu son bir haftadır..

Belirtilerin nasıldı canım?
Bir de yaptığın gebelik testinin markası neydi?

belirtilerim bat tan bir hafta öncesinden adet sancısı gibi sancılar girmesi ve kasılmalar oluyordu devam ediyo halada ve göğüslerde aşırı derece ağrı. kalbim çok hızlı çarpıyordu son bir haftadır..test nova marka bi testti

Teşekkürler canım...Hastanede mi yaptırdın kan testini?

arkadaşlar tekrardan tşk ederim ilginize yanımda olduğunuz için... ben şimdilik müsadenizi istiyorum çok uykusuuzum geceden malum merak görüşürüz inş

arkadaşlar veeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm

Kurabiyem, tatlım, öncelikle tebrik ederim, ALLAH nazarlardan saklasın!
Mart ayı uğurlu başladı sayende. İnşallah devamı da böyle gelir! İnşallah kızlar, sırayla hepiniz hamişlik haberlerinizi duyarız. Tatlım beta HCG değerin kaç? 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırman gerekir, biliyorsundur, hamileliğin saplıklı ilerlediğini öğrenmek için. TEBRİKLERRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!! Şimdi halay zamanı...

arkadaşlar veeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm

ne güzellll mart ayını güzel açtık inşallah devamı iyi olur... canım sat a göre hesaplıyorsun.. eğer bugün adet gününse 4 haftalık bebişin...hayırlı uğurlu olsun.. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..

kızlar ya benim son adet günüm 9 şubattı. ve sonra korunmadık..en erken ne zaman belli olur..9 marttı beklemem şartmı..:))) bugün yapsam varsa bile negatif mi çıkar kiii..

Son düzenleme:
KURABİYEM çok tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşallah. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Bizim içinde dua et peşinden gelelim.. hamilelerin duası kabul olurmuş:))

kızlar ya benim son adet günüm 9 şubattı. ve sonra korunmadık..en erken ne zaman belli olur..9 marttı beklemem şartmı..:))) bugün yapsam negatif mi çıkar kiii..

Canım çok acele edip belkide var olan gebeliğini negatif olarak görmen iyi olmaz. ama bi kaç gün içinde kan testi yaptırırsan çıkabilir. Hayırlısı olsun

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canımm..sabır diyorsun yani..hayırlısı artık..

isim ---------------------------- yaşımız ------------------ beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ---------------------- ??? -------------------- 23 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

maonyaaa ----------------------- ??? ---------------- 28 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

tubaerkan ---------------------- 26 ----------------- 28 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

kurabiyemm canim tebrikler Allah anali babali büyütsün insallah bu listeye ugur getirir bebeginde

cimeka ------------------------- 27 -------------------- 1 Mart

umutdeniz ---------------------- 24 ------------------- 2 Mart

seme --------------------------- 26 -------------------- 3 Mart

neşelikız ------------------------ 25------------------- 4 Mart

hasretimsana ----------------- ??? ------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ---------------- ??? ----------------- 5 Mart

nefsim ------------------------ ??? ------------------- 5 Mart

pembiq -------------------------- ??? ------------------ 7 Mart

ravzanur ---------------------- 29 ------------------------ 7 Mart

atlanta ---------------------- 26 ------------------------ 7 Mart

gul1182 -------------------------- ???------------------ 7 Mart

kekula --------------------------- ???------------------ 7 Mart

aborjinos ----------------------- 27 ------------------ 9 Mart

gida_pinar ----------------------- 25 ---------------- 9 Mart

bikere_sevdim ----------------- 23 ----------------- 9 Mart

canbebekds ----------------- 26 -------------------- 10 Mart

happylife ------------------------ 27 ------------------ 12 Mart

derya78_40 --------------------- 29 ---------------- 12 Mart

62sinem ----------------------23 --------------------- 12 Mart

ceza83 -------------------------- ???----------------- 12 Mart

minikyaramaz ------------------- ???---------------- 12 Mart

alevdeniz----------------------- ???------------------- 12 Mart

elektra01 ------------------------ 31 ------------------- 12 Mart

sefst --------------------------- ???------------------- 13 Mart

Arzuum_79 ---------------------- ???------------------- 13 Mart

elaezel ------------------------ 24 ------------------- 13 Mart

pourqua ----------------------- ???------------------- 14 Mart

mrv091010 --------------------- ???----------------- 14 Mart

tuubaaoz --------------------- 25-------------------- 15 Mart

kalbimin ------------------------ 28 ------------------ 15 Mart

sultang88 ------------------------ 23 ------------------ 16 Mart

kayyum ----------------------- ???---------------------17 Mart

birtanem --------------------- 26 ---------------------- 17 Mart

mpb --------------------------- 27 -------------------- 18 Mart

KuPPe-------------------------- ???------------------- 19 Mart

Lachesis ---------------------- 27 ------------------- 20 Mart

xtuqcex -------------------------24 ------------------ 20 Mart

wifeofdemon ------------------ 29 ------------------- 21 Mart

kokohantes ---------------------- 25 ----------------22 Mart

tirilaylom --------------------------------------------------- 26 Mart

ayyildizim --------------------- 27 ------------------ 26 Mart

kızlar ya benim son adet günüm 9 şubattı. ve sonra korunmadık..en erken ne zaman belli olur..9 marttı beklemem şartmı..:))) bugün yapsam varsa bile negatif mi çıkar kiii..

aynen benimde canim bende bekliyorum 9 marti ama icim icimi yiyor cok stresliyim korkuyorum biraz da heyecan ahh ahhhhh ya simdi kan tahlili yaptirmak lazim ya idrar icin beklemek ben burda kan tahlili yaptiramiyorum ikidebir cok ppahali ondan bekliycem artik 9 marti nasi lbekliceksem artik

nerede oturuyorsun tatlım?

Allah sabrını verir canım yaaa.. Çalışmıyorsan eğer bişeylerle uğraş, örgü dantel neym bişiler ör.. çık gez dolaş, vitrin bak... komşun varsa onlara git gel.. ben geçen ay nasıl bekliycem derken yarı yıl tatilinde bir sürü misafirim geldi ve günler çabuk geçmişti ama negatif çıktı o ayrı(

vallaha mümkün olsa saat başı test yapacağımm:))) ama maalesef ya kan testi yaptıracağız ki bulunduğum yerde öyle bir şansım yok şu anda yada bekleyeceğizz.. galiba ben bugünn örgüye başlayacağımm.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…