Canım beklenmeyen adet günün neydi?Günün geçmiş miydi yani?
hayır geçmemişti ben belirtiler üzerine test yaptım evde normalde bugündü ben dün ve ondan önceki gün test yaptım evde sabahları ikinci çizgi silik çıkmıştı dünde kan tahlili yaptırdım değerler 100 civarı çıktı yarın tekrar vericem kan
hayır geçmemişti ben belirtiler üzerine test yaptım evde normalde bugündü ben dün ve ondan önceki gün test yaptım evde sabahları ikinci çizgi silik çıkmıştı dünde kan tahlili yaptırdım değerler 100 civarı çıktı yarın tekrar vericem kan
arkadaşlar veeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
merhaba hayırlı olsunnn hamileliğiniz....ben rast gele bu topiği buldum.....yazılanları okuyorum....bende hamile kalma çalışmasındayım....acaba senin belirtiler neydi???
Belirtilerin nasıldı canım?
Bir de yaptığın gebelik testinin markası neydi?
canım tebrik ederimm..çooookk sevindim senin adına..sağ salim kucağına al inşallah bebeğini...ve bizim için dua etmeyi unutmaaa..
belirtilerim bat tan bir hafta öncesinden adet sancısı gibi sancılar girmesi ve kasılmalar oluyordu devam ediyo halada ve göğüslerde aşırı derece ağrı. kalbim çok hızlı çarpıyordu son bir haftadır..test nova marka bi testti
Teşekkürler canım...Hastanede mi yaptırdın kan testini?
kızlar ya benim son adet günüm 9 şubattı. ve sonra korunmadık..en erken ne zaman belli olur..9 marttı beklemem şartmı..:))) bugün yapsam negatif mi çıkar kiii..
KURABİYEM çok tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşallah. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Bizim içinde dua et peşinden gelelim.. hamilelerin duası kabul olurmuş:))
Canım çok acele edip belkide var olan gebeliğini negatif olarak görmen iyi olmaz. ama bi kaç gün içinde kan testi yaptırırsan çıkabilir. Hayırlısı olsun
kızlar ya benim son adet günüm 9 şubattı. ve sonra korunmadık..en erken ne zaman belli olur..9 marttı beklemem şartmı..:))) bugün yapsam varsa bile negatif mi çıkar kiii..
aynen benimde canim bende bekliyorum 9 marti ama icim icimi yiyor cok stresliyim korkuyorum biraz da heyecan ahh ahhhhh ya simdi kan tahlili yaptirmak lazim ya idrar icin beklemek ben burda kan tahlili yaptiramiyorum ikidebir cok ppahali ondan bekliycem artik 9 marti nasi lbekliceksem artik
aynen benimde canim bende bekliyorum 9 marti ama icim icimi yiyor cok stresliyim korkuyorum biraz da heyecan ahh ahhhhh ya simdi kan tahlili yaptirmak lazim ya idrar icin beklemek ben burda kan tahlili yaptiramiyorum ikidebir cok ppahali ondan bekliycem artik 9 marti nasi lbekliceksem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?