nerede oturuyorsun tatlım?
vallaha mümkün olsa saat başı test yapacağımm:))) ama maalesef ya kan testi yaptıracağız ki bulunduğum yerde öyle bir şansım yok şu anda yada bekleyeceğizz.. galiba ben bugünn örgüye başlayacağımm.:)))
izmirdeyim canim ama yakinlarda hic saglik ocagi yok özel poliklinik varda onlarda 20-25 istiyolar ee hep yaptir hep yaptir bide negatifi ögren kötü oluyom yaa ondan bekliyim dedim ama naisl beklicem bilmiyom yaa su idrar testini daha duyarli yapsalardiya evde var 5 tane kullanamiyom
Sen bana gönder ben yaparım onlarııı bakalım bugün yarın bat günüm ama gelen giden yokkk
benide aranıza alırmısınız 31 yaşındayım ve beklenmeyen regl 3 mart
izmirdeyim canim ama yakinlarda hic saglik ocagi yok özel poliklinik varda onlarda 20-25 istiyolar ee hep yaptir hep yaptir bide negatifi ögren kötü oluyom yaa ondan bekliyim dedim ama naisl beklicem bilmiyom yaa su idrar testini daha duyarli yapsalardiya evde var 5 tane kullanamiyom
canim benim yollarim tabi bende ovulasyonla almistim hic kullanamadim daha insallahta kullanamadan hamis kalirim insallah hic birimiz kullanmaya gerek olmadan hamis kaliveririz hemencicik yaaa
canim hosgeldin aramiza seninde az kalmis yarin öbürgün bize mutlu haberini verirsin insallah
arkadaşlar veeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.sağlıklı şekilde güzel bir hamilelik geçirmeni temenni ediyorum.arkadaşlar veeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
ben senin yerinde olsam, adetime 5 gün kala gider kan testi yaptırırdım, daha fazla bekleyemezdim. Bizim burda da hastane var yanımızda, 20 tl alıyorlar teste, eğer doktorda kaydın varsa, kayıttan 10 gün geçtimi yeniden kayıt açtırıyorsun 12 tl alıyorlar ona da, kısacası 32 tl ye mal oluyor ama vallaha ben, sabırsızım, duramazdım, ilk hamileliğimde bekleyebilmiştim adet gecikmesi gününe kadar, ama neden biliyormusun? çok fazla belirtim vardı, testsiz felan hamile olduğumdan emindim. Sende belirtiler nasıl?
Kizlar beni de alirmisiniz araniza?
Daha ovulasyonu bekliyorum ama... Beklenmeyen adet tarihim 18/19 mart...
arkadaşlar tekrardan tşk ederim ilginize yanımda olduğunuz için... ben şimdilik müsadenizi istiyorum çok uykusuuzum geceden malum merakgörüşürüz inş
aborjin aslıda biraz uzak kalsan bu konulardan gerçi sürekli pc başındayssanız biraz zor oluyor .psikolojik olarak kendini çok baskı altına almışsın canım .rabbim hayırlısıyla verir inşallah ama doğan bebeğin doğacağı gün şaşmazmış rabbim nasip ederse hiç ummadığn zamanda bile oluverir.çok kendini dinleme .kafanı dağıtıcak şeyler yapsan vücuduna çok kendini vermişsin gibi geldi yoksa yanlışmı analiz ettim .valla pek yok reglime 9 gün var ama regl olcakmisim gibi hafif hafif agrilarim basladi ama normalde regliden 3-4 gün önce hep baslar bu zaten bide gecen hafta cok ince sizi seklinde yumurtaligima igne batmasi oluyodu ama cok ince bir sizi yani normal biri bunu hissetmez bile ben takiyorumya iste ondan heraldeonun disinda ne akinti var nebisey ondan umudum yok ama ama aslinda cokta ümitliyim bu aydan cok belirsizim yani. Cok istiyorum buay ve olmazsam kesin cok aglarim ondan cesaretimde yok gidip kan testi yaptirmaya
tabi canim ekliyorum hemen19 mart yazayim o zaman garanti olsun bu arada yasin kac onuda ekliyim listeye
Kizlar beni de alirmisiniz araniza?
Daha ovulasyonu bekliyorum ama... Beklenmeyen adet tarihim 18/19 mart...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?