aborjin aslıda biraz uzak kalsan bu konulardan gerçi sürekli pc başındayssanız biraz zor oluyor .psikolojik olarak kendini çok baskı altına almışsın canım .rabbim hayırlısıyla verir inşallah ama doğan bebeğin doğacağı gün şaşmazmış rabbim nasip ederse hiç ummadığn zamanda bile oluverir.çok kendini dinleme .kafanı dağıtıcak şeyler yapsan vücuduna çok kendini vermişsin gibi geldi yoksa yanlışmı analiz ettim .
Yas 28..........
canım tebrik ederimm..çooookk sevindim senin adına..sağ salim kucağına al inşallah bebeğini...ve bizim için dua etmeyi unutmaaa..
bırak herkesi ve herşeyi hayatın başka güzelliklerine adapte ol .çok şükür bak sağlığın yerinde herşey güzel gidiyor tek birşey varsa o da psikolojik olarak kendini buhranlara sürüklemen.belki bende evlendiğimde hemen hamile kalmasaydım benimde geç olurdu ya da olmazdı bende senin gibi yapabilirdim o açıdan sende haklısın benim oğlum 3 yaşında bak 10 tane kelime söylüyordu bende hep bundan yakınıyordum herkes kızdı bana allah sağlık sıhhat versin gelişir dili çözülür dediler insanoğlu kafama bir sorun taktımı giidyor işte.kreşe başladı 2 ay oldu hemen söktü tekrarlar yapıyo henüz yeni cümleler kuruyor ama şükrediyorum he zaman ve kendime kızıyorum neden bunca zaman kendimize zehretmişiz saplantı haline getirmişiz çok şükür bak dili çözüldü ya oğlumun sağlığında bir sorun olsaydı diye düşündüm hep ve şükrettim.Kesinlikle haklisin canim aslinda o yüzden cok girmiyorum buralara ama aklimdan cikmiyo bide hayattaki hersey o kadar degisik gidiyoki herseyde karsima bebek mevzusu cikiyo benim disimda ondan bi kendime gelemedim bekliycez az kaldi zaten 8 martta idrar testi yaparim negatif cikarsa nasip degilmis dicez artik herseyin hayirlisi sonucta
bırak herkesi ve herşeyi hayatın başka güzelliklerine adapte ol .çok şükür bak sağlığın yerinde herşey güzel gidiyor tek birşey varsa o da psikolojik olarak kendini buhranlara sürüklemen.belki bende evlendiğimde hemen hamile kalmasaydım benimde geç olurdu ya da olmazdı bende senin gibi yapabilirdim o açıdan sende haklısın benim oğlum 3 yaşında bak 10 tane kelime söylüyordu bende hep bundan yakınıyordum herkes kızdı bana allah sağlık sıhhat versin gelişir dili çözülür dediler insanoğlu kafama bir sorun taktımı giidyor işte.kreşe başladı 2 ay oldu hemen söktü tekrarlar yapıyo henüz yeni cümleler kuruyor ama şükrediyorum he zaman ve kendime kızıyorum neden bunca zaman kendimize zehretmişiz saplantı haline getirmişiz çok şükür bak dili çözüldü ya oğlumun sağlığında bir sorun olsaydı diye düşündüm hep ve şükrettim.
sende atlatıcaksın ve bu günleri niye yapmışım diyeceksen rahatlaman için anlattığım bu şükrü kafanın rahatlaması için kendini farklı şekillerde düşün.elin ayağın sağlam en nihayetinde rabbim nasip ederse olur soranlarada düşünmüyorum şuanda dersin.yeterki senin psikolojin düzgün olsun .gerisi rabbim tarafından gelir inşalah gülüşüm
arkadaşlar veeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
arkadaşlar veeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
Kurabiyem, tatlım, öncelikle tebrik ederim, ALLAH nazarlardan saklasın!
Mart ayı uğurlu başladı sayende. İnşallah devamı da böyle gelir! İnşallah kızlar, sırayla hepiniz hamişlik haberlerinizi duyarız. Tatlım beta HCG değerin kaç? 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırman gerekir, biliyorsundur, hamileliğin saplıklı ilerlediğini öğrenmek için. TEBRİKLERRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!! Şimdi halay zamanı...
ne güzellll mart ayını güzel açtık inşallah devamı iyi olur... canım sat a göre hesaplıyorsun.. eğer bugün adet gününse 4 haftalık bebişin...hayırlı uğurlu olsun.. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..
tşk ederim canım dualarım sizlerleKURABİYEM çok tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşallah. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Bizim içinde dua et peşinden gelelim.. hamilelerin duası kabul olurmuş:))
Canım çok acele edip belkide var olan gebeliğini negatif olarak görmen iyi olmaz. ama bi kaç gün içinde kan testi yaptırırsan çıkabilir. Hayırlısı olsun
isim ---------------------------- yaşımız ------------------ beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc
_pinkk_ ---------------------- ??? -------------------- 23 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???
maonyaaa ----------------------- ??? ---------------- 28 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???
tubaerkan ---------------------- 26 ----------------- 28 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???
kurabiyemm canim tebrikler Allah anali babali büyütsün insallah bu listeye ugur getirir bebeginde
cimeka ------------------------- 27 -------------------- 1 Mart
umutdeniz ---------------------- 24 ------------------- 2 Mart
seme --------------------------- 26 -------------------- 3 Mart
neşelikız ------------------------ 25------------------- 4 Mart
hasretimsana ----------------- ??? ------------------- 5 Mart
hayalim3kelime ---------------- ??? ----------------- 5 Mart
nefsim ------------------------ ??? ------------------- 5 Mart
pembiq -------------------------- ??? ------------------ 7 Mart
ravzanur ---------------------- 29 ------------------------ 7 Mart
atlanta ---------------------- 26 ------------------------ 7 Mart
gul1182 -------------------------- ???------------------ 7 Mart
kekula --------------------------- ???------------------ 7 Mart
aborjinos ----------------------- 27 ------------------ 9 Mart
gida_pinar ----------------------- 25 ---------------- 9 Mart
bikere_sevdim ----------------- 23 ----------------- 9 Mart
canbebekds ----------------- 26 -------------------- 10 Mart
happylife ------------------------ 27 ------------------ 12 Mart
derya78_40 --------------------- 29 ---------------- 12 Mart
62sinem ----------------------23 --------------------- 12 Mart
ceza83 -------------------------- ???----------------- 12 Mart
minikyaramaz ------------------- ???---------------- 12 Mart
alevdeniz----------------------- ???------------------- 12 Mart
elektra01 ------------------------ 31 ------------------- 12 Mart
sefst --------------------------- ???------------------- 13 Mart
Arzuum_79 ---------------------- ???------------------- 13 Mart
elaezel ------------------------ 24 ------------------- 13 Mart
pourqua ----------------------- ???------------------- 14 Mart
mrv091010 --------------------- ???----------------- 14 Mart
tuubaaoz --------------------- 25-------------------- 15 Mart
kalbimin ------------------------ 28 ------------------ 15 Mart
sultang88 ------------------------ 23 ------------------ 16 Mart
kayyum ----------------------- ???---------------------17 Mart
birtanem --------------------- 26 ---------------------- 17 Mart
mpb --------------------------- 27 -------------------- 18 Mart
KuPPe-------------------------- ???------------------- 19 Mart
Lachesis ---------------------- 27 ------------------- 20 Mart
xtuqcex -------------------------24 ------------------ 20 Mart
wifeofdemon ------------------ 29 ------------------- 21 Mart
kokohantes ---------------------- 25 ----------------22 Mart
tirilaylom --------------------------------------------------- 26 Mart
ayyildizim --------------------- 27 ------------------ 26 Mart
heyyytt beeeeeeeebekledigime degdii dogrusu -allahim tamamina erdirsin saglikla versin insallahh canimm duaa et bizlere beraber yol alalimm bu guzell yoldaa
tşk ederim canım.....inşallahcanım hayırlı uğurlu olsun inşallah.sağlıklı şekilde güzel bir hamilelik geçirmeni temenni ediyorum.
bu arada ben hamilelik testimi adetimden 3 gün önce yapmıştım ve çok koyu iki çizgi olmuştu.
adetten sonra yapılınca demiş arkadaş galiba onun için belirtmek istedim.
canım benim ordaki hamileyim yazısını görünce çok duygulandım rabbim sana sağlıklı bir hamilelik yaşatsın inşallah bebişini sağlıkla al kucağına bizlerede dua et canım inşallah hepimiz sırayla hamile kalırız
Canim yaa Cok sevindim tebrik ederim...
Allah saglicakla dogmasini nasip etsin ins.
allah sahibine bagislasin insallah darisi bizim basimiza cok sevindim senin icin ayet el kursi okuyacam 2 tane cok sevindim bu ay ugurlu gelir insallah
çok sevindim canım açılışı süper yaptık gerisi gelir inşallah darısı bizim başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?