Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ewet topik gerçekten de çok sıcak herkes birbirine çok yakın ve samimi moralim çok yüksek sizlerin sayesinde hepinize ayrı ayrı tşk etmeye çalıştım unuttuğum atladığım varsa affola tşk ederim

cnmmm benım ne guzel bı msjdı hem bılgılendırıcı hemde heycanlandırıcııı... Okurken ayyy acaba hamılemı dıye düşünmeden edemedim doğrusu :) İnşallah bebişin sana tutunmuştur bu ayy.... :)

inşallah sağlıklı bir hamilelik döneminden sonra sağlıklı bebişini alırsın kucağına! ALLAH topikteki kızlarımızın hepsine nasip etsin inşallah!

Kurabiyemm minik kurabiyen sağlıcakla gelişip kucağına gelsin....Tebrrik ederim cnm benim....Kızlar bu arada bugün çok yoruldum yaaa kocama sürpriz yapacağım bugün yemek yapmadım pasta börek gibi şeyler yaptım bayılacak akşam çok seviyorrrTatlı yapmadım mamaların üstüne tatlı niyetinede bennnn:26::26::26:

umutdeniz çok güldüm yorumuna cnm inşalah bu tatlı çabaların sonu tatlı mı tatlı bi bebiş olarak geri döner hepimize

çok tşk ederimm canım.. sürprizmi hımmm hadi bakalımmm

umutdeniz çok güldüm yorumuna cnm inşalah bu tatlı çabaların sonu tatlı mı tatlı bi bebiş olarak geri döner hepimize

Ayyy canım benim inş. dicem ama yarın bat günüm büyük ihtimalde negatifim yaaa geçen hafta test yapmıştım negatif çıkmıştı inş. belkide olur yaaa

MArt ayı ilk uğuruyla geldi devamı olsun inşallah. Ya bu ağır kaldırma konusunda ben çok sıkıntılıyım.
Evim sobalı işten gelince mecbur kova indirip kaldırıyorum.
Eşim çok geç geliyo zararı olur mu kızlar ya.
Geçen ay da bir iki kez kaldırmıştım.Yumurtam çatlamıştı ama tutmamıştı bunun etkisi var mıdır?

Stres sıkıntı yapma canım sakın.
Hoş ben sana diyorum ama çok gerginim bu hafta. Ama benim bebek olacak mı diye değil.Zaman bulamamaktan.
Eşim gece 10dan önce gelmiyor. Sabah 7de kalkıyorum işe gitmek için.10da gelmesi sorun değil de kayınvalidem hep bize geliyor ve 11den önce gitmiyor.
Ben de çok geriliyorum zaten ilişkiden sonra yatmak gerekiyo e bunun banyosu var vs.Gece çok geç yatıyorum.
Durum böyle olunca da stres gerginlik hiç eksik olmuyor.Düşün ilişki esnasında bile çok gerginiz ha geldi ha gelecek diye.
offff
arkadaşlar veeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm

Valla bunu gördükten sonra diğerlerini okumadım bile.Tatlım tebrik ederim.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.İnan haberini okudum tüylerim diken diken oldu.Çok mutlu oldum.Darısı başımıza. Uğur getir inş bize.
kızlar bugün benim kasığım ağrıyor yaaaaa 3 yumurta olduğu içinmi yoksa çatlıyormu?bide bu sıralar çok ateş basıyor.nedendirki?

Beni de acayip ateş basıyor.Ben normalde çok üşürüm yorganı atıp yatıyorum gece.
Hatta eşime de dedim bu ne sıcak bunaldım diye kafayı yedin sen buz gibi diyor
Yumurtlama belirtisi mi acaba.KAsık ağrısı bende de var.Yumurtlayalım artık yaaaa

tşk ederim tatlım ben de hala inanamıyorum sancım var korkuyorum :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…