stres yapma tatlım rahat ol Rabbim bugünleri gösterdi ya kucağına aldığını da gösterecek inşallah.
2 tane mart ayında hamile kalmak isteyenlerin topiği var hangisine yazsam şaşırdım:)MErhaba kızlar ben de bebiş istiorum BAT 11 mart ,sol kasığımda iğne batmaları var bende bikaç gündür sizlerde de var mı böyle birşey
2 tane mart ayında hamile kalmak isteyenlerin topiği var hangisine yazsam şaşırdım:)MErhaba kızlar ben de bebiş istiorum BAT 11 mart ,sol kasığımda iğne batmaları var bende bikaç gündür sizlerde de var mı böyle birşey
kurabiyem hamilemisin yupppiiiçok sevindim canım adına, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel ve kolay bir hamilelik dönemin geçer umarım
Kaçıncı denemenizde oldu canım?
cnmmm benım ne guzel bı msjdı hem bılgılendırıcı hemde heycanlandırıcııı... Okurken ayyy acaba hamılemı dıye düşünmeden edemedim doğrusu :) İnşallah bebişin sana tutunmuştur bu ayy.... :)
arkadaşlar veeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
valla klomen topiğinde bir arkadaşım içine öyle doğduğunu söylüyor ama bendeki hs tam tersi.. bilemiyorum ki..
adetim bugündü ama geçen ay beni şaşırtıp geç gelmişti.. kan verince çıkar aslında.. ama malesef cumaya kadar hastaneye gitmek için vaktim yok..cuma günü sadece 2 dersim var ve ben hemen kan vermeye giderim tabi kırmızı kart yemezsem o zaman kadarbu arada bende pcos var hashımato tiroid var.. birazcık gebeliğe engel olurlarmış ama Allaha sığınıyorum.. hem ilaçlarımı aldıktan sonra aşırı sorun olacağını sanmıyorum.. Allahım biliyor ya hayırlı vaktini,er ya da geç diyorum artık...
arkadaşlar bişey sorucam. aralıkda doğum yapmak istiyorum bunun için martta hamile mi kalmalıyım yoksa nisan damı??bu aralar yumurtlama dönemim ama emin değilim aralık bebeği olsun istiyorum.bilgi verirmisiniz??
Süpppersin güzelim ne diyim :92::92:Kurabiyemm minik kurabiyen sağlıcakla gelişip kucağına gelsin....Tebrrik ederim cnm benim....Kızlar bu arada bugün çok yoruldum yaaa kocama sürpriz yapacağım bugün yemek yapmadım pasta börek gibi şeyler yaptım bayılacak akşam çok seviyorrr Tatlı yapmadım mamaların üstüne tatlı niyetinede bennnn:26::26::26:
arkadaşlar bişey sorucam. aralıkda doğum yapmak istiyorum bunun için martta hamile mi kalmalıyım yoksa nisan damı??bu aralar yumurtlama dönemim ama emin değilim aralık bebeği olsun istiyorum.bilgi verirmisiniz??
en son 12 şubatta adet oldum ve 30 günde 1 adet oluyorum kafam karıştı ilk defa dün korunmadık.bilmiyorum tam kafam karıştı.sizce beklemelimiyim 14 martta muhtemelen adet olacağım.
slm kizlar...
benimda sol yanimda asiri batmalar oluyor,sirtim cok agriyor..
adetime daha 1 hafta var..
acaba adet sancilarimmi
yoksa hamilelik belirtileri olabilirmi,,,
en son 12 şubatta adet oldum ve 30 günde 1 adet oluyorum kafam karıştı ilk defa dün korunmadık.bilmiyorum tam kafam karıştı.sizce beklemelimiyim 14 martta muhtemelen adet olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?