Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

2 tane mart ayında hamile kalmak isteyenlerin topiği var hangisine yazsam şaşırdım:)MErhaba kızlar ben de bebiş istiorum BAT 11 mart ,sol kasığımda iğne batmaları var bende bikaç gündür sizlerde de var mı böyle birşey

Hoşgeldin canım aramıza.
Bende batma var ama gebelik yok, yumurtlama haftamdayım o yüzden belkide.
mart sonuna kadar da bekliyoruz bakalım

kurabiyem hamilemisin yupppiii çok sevindim canım adına, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel ve kolay bir hamilelik dönemin geçer umarım

Kaçıncı denemenizde oldu canım?

Merhaba canim

Benim de BAT 12 Mart bende de dün lekelenme oldu kahve rengi
#

Bugünde üzerimde bir halsizlik var ?

valla klomen topiğinde bir arkadaşım içine öyle doğduğunu söylüyor ama bendeki hs tam tersi.. bilemiyorum ki..

adetim bugündü ama geçen ay beni şaşırtıp geç gelmişti.. kan verince çıkar aslında.. ama malesef cumaya kadar hastaneye gitmek için vaktim yok..cuma günü sadece 2 dersim var ve ben hemen kan vermeye giderim tabi kırmızı kart yemezsem o zaman kadar bu arada bende pcos var hashımato tiroid var.. birazcık gebeliğe engel olurlarmış ama Allaha sığınıyorum.. hem ilaçlarımı aldıktan sonra aşırı sorun olacağını sanmıyorum.. Allahım biliyor ya hayırlı vaktini,er ya da geç diyorum artık...

kızlar bugün doktorumla görüştüm.
tahlil sonuçlarımın gebeliğe engel olmadığını söyledi.
adetimin ilk 3 günü gidip tahlil yaptırmamı belirtti.

bi de kızlar benden kahverengi akıntılar geliyor.kasıklarımda biraz ağrı da var.

geçen aylarda böyle birşey görmemiştim.hatta düşük yaptığım gebelikte de akıntım olmamıştı.
sizce bu lekelenme yerleşme lekelenmesi mi?
yoksa soğuk algınlığı dolayısıyla da olabilir mi?

inşallah hamişsindir canım senden de güzel haberler bekliyoruz

Arkadaşlar merhaba öncelikle kurabiyemm seni tebrik ediyorum allah tamamını erdirip bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah diyorum sonrada benim beklenmeyen reglim 3 mart ve bütün belirtileri 2 haftadır yaşıyorum evde yapmış olduğum idrar testleri bu sabah dahil olmak üzere negatif çıktı şimdi ise 03 mart günün bekliyorum doktoruma danışıp aldığım cevabı sizlerlede paylaşmak istiyorum ki istenmeyen regl gününü bekleyen arkadaşlar için belki bir ön fikir olur.

Merhaba Ecrin 6 şubat son adet tarihin ve 24 günde bir adet görüyorsun, bu hafta sonuna kadar bekledikten sonra adet görmezsen eğer kanda gebelik testi yaptıralım. Ayrıca şikayetlerin evet çok erken bir gebeliği işaret edebileceği gibi yumurtlama sonrası yaşanan doğal bir durumda olabilir. Gebelik testinin pozitif çıkabilmesi için en az bir günlük adet gecikmesine ihtiyaç vardır, bu arada folik asite mutlaka başla, bol şans diliyorum ii günler:)

arkadaşlar bişey sorucam. aralıkda doğum yapmak istiyorum bunun için martta hamile mi kalmalıyım yoksa nisan damı??bu aralar yumurtlama dönemim ama emin değilim aralık bebeği olsun istiyorum.bilgi verirmisiniz??

slm kizlar...
benimda sol yanimda asiri batmalar oluyor,sirtim cok agriyor..
adetime daha 1 hafta var..
acaba adet sancilarimmi
yoksa hamilelik belirtileri olabilirmi,,,

arkadaşlar bişey sorucam. aralıkda doğum yapmak istiyorum bunun için martta hamile mi kalmalıyım yoksa nisan damı??bu aralar yumurtlama dönemim ama emin değilim aralık bebeği olsun istiyorum.bilgi verirmisiniz??

1 martı son adet günün olarak hesaplarsak muhtemel doğum tarihi 6 aralık olur bunun için öncelikle son regl tarihin önemli ben varsayım olarak hesap yaptım.

Süpppersin güzelim ne diyim :92::92::92::92::92:

canım sat tarihine bağlı o biraz.. mart sonu nisan ortası olabilir..

Son düzenleme:
en son 12 şubatta adet oldum ve 30 günde 1 adet oluyorum kafam karıştı ilk defa dün korunmadık.bilmiyorum tam kafam karıştı.sizce beklemelimiyim 14 martta muhtemelen adet olacağım.

en son 12 şubatta adet oldum ve 30 günde 1 adet oluyorum kafam karıştı ilk defa dün korunmadık.bilmiyorum tam kafam karıştı.sizce beklemelimiyim 14 martta muhtemelen adet olacağım.

son regl tarihine bakarak yaptığım hesapta 26 şubat muhtemel gebe kaldığın dönem oluyor bebeğin 40.gebelik haftasında doğum tarihi kasım 19. miyadında doğum yapacağın tarihler ise kasım 5 ve aralık 3 arası hesaplanıyor canım.Ama şunada dikkat çekmek istiyorum.
Yukarıda tarihlerin doğruluğu, girdiğiniz son adet tarihinizin doğruluğuna bağlıdır. Yanlış hatırlama, ovulasyon (yumurtlama) tarihinin gecikmesi, düzensiz adet görülmesi, "üstüne görme" gibi nedenlerle "Son Adet Tarihiniz" gebelik haftanızla uyumlu olmayabilir. Bu nedenle son adet tarihinizin gebelik haftanızla uyumluluğunun belirlenmesi için tercihen ilk trimesterde yapılmış bir ultrasonografi ile son adet tarihiniz teyid edilmiş olmalıdır.

Son düzenleme:
slm kizlar...
benimda sol yanimda asiri batmalar oluyor,sirtim cok agriyor..
adetime daha 1 hafta var..
acaba adet sancilarimmi
yoksa hamilelik belirtileri olabilirmi,,,

adetine 1 hafta varsa bugünlerde kanda çıkabilir varolup olmadığı canım.. ama aşırı batmanın iyi olmadığını okumuştum

İlk denemede hamile kalacağına inanıyorsan bidahaki ay aralıka gelir. ama sana şunu söyliyeyim bende nisanda doğsun diye başlamıştım üzerinden iki sene ve bir düşük geçti. inş istediğin ayda Allah nasip eder... ve hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur...

en iyisi ben martta başlayayım martta korunmasam iyi olcak.zaten bu ay ilk defa dün korunmadık.yani marttada adet olup nisanda olmamam gerekiyor bakalım artık hayırlısı.tşkler arkadaşlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…