- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi merhabahayatt
-
merhabahayat canım biliyor musun bir yerde okumuştum topik açan o ay hamile kalıyor diye.inş sana da şans getirir.totem yapalım biz de.tutar belki.bat ne zamandı senin?[/
QUOTE]
ayy guzel bir dua niyetine gecsin insllah , bat belli degil canim bugun doktora gittim adet icin ilac verdi
cuma günü kırmızılar gelirse bu topikteyim kızlar haberiniz olaaaa...
merhabahayat canım biliyor musun bir yerde okumuştum topik açan o ay hamile kalıyor diye.inş sana da şans getirir.totem yapalım biz de.tutar belki.bat ne zamandı senin?[/
QUOTE]
ayy guzel bir dua niyetine gecsin insllah , bat belli degil canim bugun doktora gittim adet icin ilac verdi
benim bat 21 şubat canım
ben de olursa şubatta kalıp martta öğrenicem:) burdan sayılır mıyım bu durumda :)
Umudunu neden kaybettin canım yaaNeyse ben de geleyim bakalım bu ay umudum yok bat 23 subat ama.
canim soyle bi hesap yaparsk 10 gun adet icin hap kullanirsam 7gun icinde adet olursam, 6gun adet surerse tabi hap kullanirken hamis olmazsam bizim melek mrta kaldi
İnşallah bebeklerimiz de aynı anda gelir
anammm mart ayı açılmış acılın bende geldim kuzum hayırlı olsun topikcıgn
nuarinim hosgeldin tatlim
tedavi mi görüyorsunuz yoksa henüz kendiniz mi deniyorsunuz?
hayırlı olsuna geldim caney nasılsın buarada batlarda yaklastı 18sen 19bennuarincim hayırdır cnm durum bukdr mı ümitsiz mart topigine transfer olmussun tatlım :)
buarada hayırlı olsun yni topiginiz kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?