mart ayında hamileliği ümitle bekleyenler

Hayırlı olsun topik:)))
Bende geldim, inşallah mutlu haberi alacağımız tarih 6 mart. Bol bebişli bir topik olur inşallah

şuan çok moralim bozuk 6 gün geçince çok umutlanmıştım. bat 8 şubat görünüyordu. 13 şubat akşam regl oldum. 8 şubata göre ovulasyon tarihinde birliktelik oldu.. ama regl meğerse 13 ünde olacakmış acaba onun için mi olmadı bebek... gerçi bir oğlum var ama ümitsizliğe kapıldım.2. denemeydi. 1. denemede de regl geç oldu ovulasyonu sanırım onda da tutturamadım. bu ay kısmetse ovulasyon resti alıcam.. 1 yıl boyunca 29 30 gün arası olan adet döngüsü bu gecikmeyle 35 güne çıktı... :44:

Hayırlısı canım bak oğlunda varmış. Rabbim hayırlı zamandan yakın zamanda nasip eder inşallah. Oğlun hemen mi olmuştu canım

ya dur sabret biraz.2.denemeymiş zaten.sen bence ovülasyonu tutturamamışsın.test al kurtul.

ayyy çok heyecanlııı..

Son düzenleme:

ya canım ben bi topikte okudum.arkadasın regli 6-7 gün geçti.kanda hamiş çıktı.sonra ardından hemen regl oldu.doktora gtti.doktor ona hamileymişsin ama reglle atmışsın.tutunamamış bebek demiş.böyle bişey olabilir mi acaba?

Hayırlısı canım bak oğlunda varmış. Rabbim hayırlı zamandan yakın zamanda nasip eder inşallah. Oğlun hemen mi olmuştu canım

evet muhtemel ovulasyon tarihine baktim ilk gun 18 i 2 . Gunu 20 temmuzu. ama 2 gun birlikte olduk ilk deneme girisiminde oldus simdi olmuyor ama. o dort sene onceydi. hemen umitsizlestim

Son düzenleme:
Yani ilk cocukta oyle oldu simdi iki denemede bos ciikti.
ebda acaba dusuk mu yaptim . Sali gunu cok dik bir yokusu hizli hizli ciktim. bir ogrencimi ziyarete gitmistim

Yani ilk cocukta oyle oldu simdi iki denemede bos ciikti.
ebda acaba dusuk mu yaptim . Sali gunu cok dik bir yokusu hizli hizli ciktim. bir ogrencimi ziyarete gitmistim

valla canım bilmiyorum ki düşük hamileliğin ilk günlerindeyse adetle atılıyor mu acaba?test yapmış mıydın canım?

Son düzenleme:
Günaydınnn:) Esra kimyasal gebelikte bildiğim kadarıyla sağlıksız yumurta ve sperm oluyo zaten. Yani bir şekilde vücut atıyor.
İnşallah sağlıklı spermcik ve yumurtacıklarımız tez zamanda buluşur

merhaba arkadaşlar topğiniz hayırlı olsun

Ben dün itibariyle kırmızı kartı gördüm maalessefff bu ay da tutmadı ((

İnş. bu ay ovulasyon testleri ile deneyeceğim...

Allah hepimizin gönlüne göre versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…