mart ayında hamileliği ümitle bekleyenler

iyi akşamlar anne adayları benimde adetime 1 hafta kaldı ama her ayda olduğu gibi hiç bişi hissetmiyorum.galiba yine bir sonraki ay diyerek mart ayını

beklicez ..... ben 2 senelik evliyim halen bebek bekliyoruz....ve (düşük kimyasal dış gebelik vs ) oluşmadı ... RABBİM gerçekten isteyenlere bir an

önce sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin çok özledim vallahi artık anne olmak istiyorum.... psikolojim hiç iyi değil cok takıntılıyım bi stres bi sinir

artık eski halime dönmek istiyorum.....

inşallah bu ay olur diyelm o zaman =)) ben de 3,5 yıldr evlym, ilk 1-2 yıl korunduk gerçi, şimdi istiyoruz ama tık yok =( doktor her şey normal dedi?? bekleyeceğiz bakalımmm

yeni topiğimiz hayırlı olsuuuunnnnnn

ben burdamıyım değilmiyim daha çözemedim ama yinede kalbim sizlerle inşallah mart ayında herkes melek yavrularını hisseder

ovulasyon testi kullanan var mı .. ben hiç kullanmadım bu ay alayım diyorum..

evet canim ben bu ay ilk kez kullaniyorum adetimin 12ci gunuydu merakten bi yapayim dedim ikinci cizgi kopkoyu cikti.benim adetim duzensizdir genelde 30da olur ama en son 26da gelmisti.calismalar SIKI gidiyor:)))) hayirlisi bakalim.ben bu arada sogan kurude yapiyorum birde corek otu bal tarcinda yapiyorum bakalim ilk kez deniyorum etkilerini ilerleyen gunlerde gorecegiz.kasiklarim cok agriyor yumurtalarim cat cat catliyorum sanirim:))))) allah herseyin gonlune gore versin insalllah.allahim dularimizi kabul etsin hepimizin.

Bende beklemedeyim arkadaslar Rabbim hayırlısını versin ins iki buçuk senelik evliyim . Hayırlısı ins

Benimde bat 2 mart 3 aydır bütün gayretimizle çalışmalar devam ediyor bu ay hem doktor hemde ovulasyon testi kullandım bakalım sonuç ne olacak kanda en erken ne zaman belli oluyor arkadaşlarrr

Slm kizlar bisi sorucam benim son adet tarihim 22 ocak ama yasmini biraktigim icin o tarihte oldum 22subta daha var ama dun kirmizi kahverengi arasi bi akinti geldi bu neden olabilir hamilelikle bir ilgisi var midir sizcee test yapsam cikar mi acep???

bata kalan 5. Göğüslerim hafif indi gibi geldi ama hayırlısı bakalım...

selam canim benimde bata 5kaldi.ne gibi belirtilerin var.benimde goguslerim hassaslasti.biraz ayip olacak ama gogsumun kahverengi olan kisminin sekli degisti biraz:))) arada bulantim oluyor.tabi hepsi psikolojikte olabilir:)))dunde beyaz akintim oldu.karnim agriyor adet olacam gibi.

selamm kızlarrrr bende yarına ovitrelle yapacam tutarsa mart ayı olur o yuzden bu topik güzel geldi gerçi bu ay öylesine deniyorum 5klomn 5ovitrelle olacak tabiii 1de başarısız aşılamam var

selam kızlarrrrr
uzun zamandır yoktum aranızda
ama döndümmmmm
ve sanırım güzel haberlerim var
dün test yaptım bir dakika içinde çift çizgi çıktı
göğüslerim büyümüştü zati son bir haftada
hemen doktora koştuk belli belirsiz birşey gördü ama emin olmak için kan testi istedi
sizce kan testini hemen yaptırmalımıyım yoksa biraz beklemelimiyim çok yeniyse çıkmaya bilir demi, yada ne kadarlıkken kanda görünmeye başlıyo acil bilgi verin lütfen bileniniz varsa
ayyyyyyyyyyy
aaaaaaaaaaaaaaaaaa

sanırım bu sefer oldu yaaa yoksa niye iki çizgi çıksın demi, u arada miyomumun boyuda 5.5 cm olmuş karnımın büyüme nedeni o oluyo yani küçük bir top taşıyorum

merhaba arkadaşlar bende mart ayının 8ini bekleyenlerdenim,inşallah hayırlı haberler olur ,beklemek çok zor zaman geçmiyor sanki,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…