Mart Ayında Klomen kullanıp,Nisan Ayını bekleyenler...

Yarın sabah test yapıcam bide pazartesi sabah. Bakalım ne olcak dua edelim birbirimize. Çıkmazsa adet olmazsamda kan veririm. Yoksa da artık üstüne düşmek istemiyorum. Psikolojim bozuldu

dualarim seninle canim.üstüne düşme bu kadar. yarın yap bakalım canım.benim bir haftam var.sayende benim bile yapasım geldi :))) çünku cok sari akintim var.ve demin baktim gogus uclarim burus burus olmus.ustunde tanecikler var minik.bu kadar mi psikolojim bozuldu.

valla canım psikolojimiz bozulmuş desene :) bence sende vardır çünkü belirtilerin var yani ;-) inş da olur Rabbim hepimize nasip etsin. Benimde dualarım senle canım. Müjde verelim birbirimize :)

valla canım psikolojimiz bozulmuş desene :) bence sende vardır çünkü belirtilerin var yani ;-) inş da olur Rabbim hepimize nasip etsin. Benimde dualarım senle canım. Müjde verelim birbirimize :)
Aynen canim psikoloji yerlerde.her turlu olmadi diye dusunuyoruz.sen ne yaptin.ben dun aksam test yaptm bir hafta varken bu belirti uzerine

Canim bu sabah erken yaptim ilk idrara çıkmadı ins senim çıkar canim dualarim hepimizle

Dun aksam yaptgmda coook acik cizgi cikti canim ama hayali.bilmiyorunmmm.dua edelim hayirlisi....

Kizlar merhaba. Aranizda yeniyim. Yaklasik 1 senedir bebek istiyoruz ama olmadi bir turlu. Doktor bu ay klomene baslayalim dedi. Ilk defa kullanacagim. Dikkat etmem gereken birsey var mi? Bide adetinin 5. Gunu basla dedi. Sizler kacinci gun başladınız?

Ayh ins tutmustur canim yaaa benim olmasa bile ısteyen herkesin bebeği olsun bu ay. Pazartesi sabah yine yapicam

Canim adetin 5.gunu günde 2 defa yemekten sonra iciyosun. Klomen bittikten 3 gun sonra doktora gorun. Yumurtana baksin.

Kızlar bugün yumurtlamanın 14.günüydü ve test yaptım sabah ilk idrarda çıkmadı moralim inanılmaz bozuk. Psikolojim bozuldu resmen. herkes hamile çevremde ve ben hala hamile kalamadım 9.ay oldu ama yine yok çünkü belirtide yok. Ne yapcam bilmiyorum. İlk klomen kullanışımdı ve yine olmadı çarşamba doktora gidicem kontrole bakalım durum ne

arkadaşlar benim de 11. gün iğnenin bugün idrar testi alıp yapıyım diyorum ama daha erken mi hayal kırıklığına uğramak da istemiyorum (

Ya varya her dakika aklımda sorunda burda zaten. Psikopata bağladık resmen aklımız fikrimiz ne oldu , niye belirti yok... offf önce kafa rahatlatmak lazım ama olmuyor yaşım gecikiyor moralim bozuluyor. 28 e gircem en erken 29 da bebek olacak o da olursa çok mu geç kaldım yaaaa

canım ben ümitsizliğe kapılmıyorum ama hayal kırıklığı insanı üzüyor ister istemez çok takmıyorum ama bebek de istiyorum Rabbim zamanını biliyordur ben de geç evlendim 10 aylık evliyim yaş 27 benden küçüklerin çocukları olunca ister istemez canım sıkılıyor ama Rabbime güveniyorum inşallah o bilir en güzelini bugün oruç tutuyorum recep ayına girdik dua ediyorum elimden gelen bu

ya aslında ben 26 da evlendim 1 yıl istemedim.9 aydır olmuyor moralim bozulyor işte

canım daha erken bak yapma bence yumurtlamadan 14-15 gün sonra dene bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…