- 12 Şubat 2015
- 273
- 65
- 13
- Konu Sahibi loveispink
-
Aynen canim psikoloji yerlerde.her turlu olmadi diye dusunuyoruz.sen ne yaptin.ben dun aksam test yaptm bir hafta varken bu belirti uzerinevalla canım psikolojimiz bozulmuş desene :) bence sende vardır çünkü belirtilerin var yani ;-) inş da olur Rabbim hepimize nasip etsin. Benimde dualarım senle canım. Müjde verelim birbirimize :)
Ins tutmustur canim benm de seninde herkesindeeee.aminnnn.yap yap haberleselimmmAyh ins tutmustur canim yaaa benim olmasa bile ısteyen herkesin bebeği olsun bu ay. Pazartesi sabah yine yapicam
canım bir kaç gündür pek bir şey yok ama daha öncesi çok ağrılı geçti ne olur bilmiyorum korkuyorum da yapmaya ama yapacam artık böyle belirsizlik daha kötüCanım belirtin var mı??? anlıyosun az çok yaaaa
canım ben ümitsizliğe kapılmıyorum ama hayal kırıklığı insanı üzüyor ister istemez çok takmıyorum ama bebek de istiyorum Rabbim zamanını biliyordur ben de geç evlendim 10 aylık evliyim yaş 27 benden küçüklerin çocukları olunca ister istemez canım sıkılıyor ama Rabbime güveniyorum inşallah o bilir en güzelini bugün oruç tutuyorum recep ayına girdik dua ediyorum elimden gelen buYa varya her dakika aklımda sorunda burda zaten. Psikopata bağladık resmen aklımız fikrimiz ne oldu , niye belirti yok... offf önce kafa rahatlatmak lazım ama olmuyoryaşım gecikiyor moralim bozuluyor. 28 e gircem en erken 29 da bebek olacak o da olursa çok mu geç kaldım yaaaa
canım ben beş ay istemedim ama yaşım iyi olduğu için düşündüm hemen şuan bekliyorum işteyim şuan akşam idrar testi alıp yapacam hayırlısı artıkya aslında ben 26 da evlendim1 yıl istemedim.9 aydır olmuyor moralim bozulyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?