- 19 Ağustos 2014
- 475
- 195
- 103
- 36
- Konu Sahibi loveispink
-
belki sende de çıkar canım hala adet olmamışsınBen hala beklemedeyim kızlar. Yarın kan testi yaptırcam belirtim yok. Muhtemelen bebekte yokher gün hamile görmekten usandım moralim çoooook bozuk ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıraaa
öyle davran tabii.onlara neymiş ki..Ama canım adetim düzensiz zaten moralim sıfır. Çok yoruldum usandımmm.Çevremdeki herkes hamile ve bana niye yapmıyosun diyenler var yani istemiyomuş gibi davranyorum
olur olur allah yazdıysa olucak canımmm. tekrar test yaptım pembeleşti çizgi.dr a gittim diye yazdım ya demin sana.pozitif şu an için.kese görünmüyor erken diye..bekliciiiğizzzAynen oyle davranyorum. Olmuyor işte olmuyorbu arada sen naptın canım var mı gelişme???
Saol cnm evet demistinnnnn.degerim 40 uc gun kala normal miAyyy çok sevindimmm. Kan değerin nasıl peki??? İnş ben dedim bu ay olmuştur senin diye :)
Canım tebrik ederim inş keseyi de görürsün. Dr ne zaman tekrar gel dedi? Kan değerinin 2 günde bir ikiye katlaması gerekiyor inş hersey yolunda gider. Bu arada benim de sat 27 mart. 3 gün önce dayanamayıp kanda baktırdım <1.2 negatif çıktı. Belki yükselir diye umutluyum yine de. Sen idrarda hangi gün baktın? Bir defa mı idrarda baktın? Erken gebelik testlerini mi kullandın normal olanı mı? Bir de markası neydi canım? Çok soru sordum kusura bakma. Tekrardan tebriklerrrrrr :)Saol cnm evet demistinnnnn.degerim 40 uc gun kala normal mi
canım amin inş bana dua edin nolur..insanın stresi bitmiyor yemin ederim.. önce test yapsam mı yapmasam mı ay negatif mi pozitif mi.şimdi değer iyi mi kötü mü..neyse rahat olmaya çalışıyorum.rabbimin istediği can elbet bana ulaşır herhalde.allah seninde gönlüne göre versin canım.sabır...Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :) içini ferah tut bence hamilesin. Çünkü belirtin çok :) zorlu bir dönem bende farkındayım ama sen rahat olmaya bak. Allah gönlüne göre versin inş. biraz daha sabret bakalım :)
sizde benim dualarımdanız canımSen içini ferah tut. Bak dua ediyoruz biz :) dediğin gibi zaten Allah verirse her türlü olur bebişimiz ama inanyorum sen hamilesin canımmm :) bizim vaktimiz ne zamansa o zaman zaten. Hepimizin gönlüne göre olsun. Kimse bizi anlamıyor ama burda bizler birbirimize desteğiz dediğin gibi :) yani dularla olur inş tatlımmm. Bize güzel haberler vereceksin ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?