Mart Ayında Klomen kullanıp,Nisan Ayını bekleyenler...

Ne zaman oldun canm iğneni

Canım ben kesin kanaat getirdim bebiş yok çünkü adetime 4-5 gün var ve ara ara kasık ağrısı dışında hiçbir belirti yok inş Rabbim gönlümüze göre verir
ya canım bende var da ne oluyor baksana millet hiç hissetmiyor hamile kaldığını..psikolojiktir diyorum bende belkide sen hamilesin..

Ayy canım inş. ya Rabbim hepimize nasip etsin canım benim. Geçen ay 21. Martta adet oldum sizce ne zaman yapsam testi bilemedim. Bugün 28 gün adetimin

Kızlar kimse ile bişi paylaşamıyoruz ve burda birbirimizle ne güzel dertleşip fikir alışverişi yapıyoruz. En azından kafamız dağılıyor :) açıkçası kimseye çocuk düşündüğümüzü söylemedik çünkü çok baskı ve stres daha çok oluyor. Birbirimize dua edelim hepimiz müjdeli haberler verelim inş

Buarada birkaç güne yapayım diyorum bende testi. Belirti o kadar az ki anlamadım gitti

Bugün test alıcam ve yarın sabah yapıcam sabah iyi oluyor diyorlar. İnş vardır kızlar yaaa

evet canım bugün al eczane kapanmadan..sabahtan yap. 28. günde akşamda çıkar ama..sabah daha iyi çıkıyor.ben 26. günde 1 saatlik idrarla yaptım akşam çıktı.

Buarada adetin kaçıncı günü yumurtlamıştın???*
ben dr a gittiğimde 11. günüydü. yumoşlar tam olmuşlardı.ertesi gün başlayın dedi 4 günü değerlendirin en iyi şekilde.. hangi gün yumurtlama günü sayılıyor şimdi? :) senin ne zaman oldu canım

benim yumurtlamam 6 Nisandı canım bugün başlayın dedi :) yarın 12.gün oluyor

:)) sen geç yumurtlamışsın bana göre demekki o zaman bikaç gün daha bekleyebilirsin.bende 13. gün yapıcam ama 23 nisanda yani

Ayy bilemedim inş olur canım yaaaa :) ara ara kasık ağrısı oluyor. Bugünde ara ara bel ağrısı oldu o kadar. Akıntı falan dün itibari ile bitti resmen ara ara akıntım var gögüslerde hiç değişiklik yok

akıntı bende de var canım.benm baya erken başladı ama.. adete yakın başladıysa net bişey diyemicem..boşver belirtileri günün gelmiş senin zaten. yap artık yarın bence kurtul silikte olsa çıkar..

Tamamdır yarın yapıcam inş çıkar çıkmazsa yapcak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…