Mart Ayında Klomen kullanıp,Nisan Ayını bekleyenler...

inşallah ben bi yıl önce kendiliğimden gebe kaldım ama düştü bidaha olmadı artık nasip ne diyelim
kaçıncı haftada düştü canım.benim çok erken 5 hafta..dr tutunamadı dedi.şimdi duphaston kullanıyorum.inş yine hamile kalırız.klomenle kendiliğinden olmasına razıyım.aşılama tüp bebek gerek kalmaz umarım..

Valla benim duamda o yönde. İnş tüp bebeğe gerek kalmaz hayırlıca olur inş. kızlar sizlerde ne gibi belirtiler var??

Benimde besinci haftada dustu artik olsun istiyorum :-(

Valla benim duamda o yönde. İnş tüp bebeğe gerek kalmaz hayırlıca olur inş. kızlar sizlerde ne gibi belirtiler var??
Hic bi belirtim yok maleseff bat24 nisan belji erken diyorum ama hic umudum yok bu ay da insaallah yanilirim ama kirmizilari gormeye alistim

benimde hiç umudum yok çünkü psikolojik olarak alıştık umutsuzluğa. Her ay umutla olmadı bakalım bu ay ne olacak. Olmazsa napalım Rabbim biliyor demekki zamanı değişlmiş diyip Allah verene kadar bekleyeceğiz

aaa aynı hafta.. kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalınır diyorlar ama....senin doktor bir neden belirtti mi?
Dusukten baya sonra hasimato tiroidi oldugumu ogrendim yani tiroid hormonum yuksekti yeni gittigim bi doktor tahlil istrmese bilemezdik hic tiroid hormonu yuksek olunca hem gebelige engel oluyormus eger gebelik olusursada dusuge neden oluyormus cok sukur tiroid hormonum suan normal duzeyde

inşallah tutar canım değerin normalse.

merhaba arkadaşlar bugün iğnenin 6. günü zaman geçmiyor sanki hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallah

Canım ben kesin kanaat getirdim bebiş yok çünkü adetime 4-5 gün var ve ara ara kasık ağrısı dışında hiçbir belirti yok inş Rabbim gönlümüze göre verir

Zeynep moralini bozma canım yaaa Rabbim zamanını biliyor. Sende hiçbir belirti varmıydı??? Bide iğne vuruldun mu??? Kaçıncı denemen canım. Allah ol derse olur

Kızlar bişey sormak istiyorum şubatta klomen kullandım martta hsg çekindim bu ayda klomen kullandım dün bitti ilk kullandığımda sol kasığımda sürekli ağrı baskı oluyordu ki sol tarafımda 19 mm yumurtam vardı ama bu ay hiç ağrım yok çok hafif acaba büyümedilermi kiii çok üzgünümm hsg den sonra çok umutlanmıştım bu ayda olmazsa iyice bunalıma giricem ((

Canım bende de ağrı yoktu ama 19 mm olmuştu.Tek yumurtam oluştu. Merak etme :)

hadi yaa inşallah büyümüştür yaaa sen hsg çektirdinmi kaçıncı klomenin ?

Yok benim ilk Klomen kullanışımdı. hsg çektirmedim. Senin kaçıncı kullanışın ?

2. klomen dün bitti daha pazartesi takibe gidicem inşallah büyümüştür.

kızlar benimde klomende 2. ayım 23 mm yumurtam oluştu iğne oldum geçen ay çok ağrılarım oluyodu kasıklarımda falan bu ay ağrı mağrı yok tık yok mu yoksa noldu anlamadım geçen ay ki yan etkilerin hiç biri yok bu ay(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…