- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
- Konu Sahibi loveispink
-
inşallah ben bi yıl önce kendiliğimden gebe kaldım ama düştü bidaha olmadı artık nasip ne diyeliminş canım şifa olsun hepimize..benim de ikinci kullanışım.ilkinde tuttu düştü.umarım kavuşurum bebeğime bu sefer.
kaçıncı haftada düştü canım.benim çok erken 5 hafta..dr tutunamadı dedi.şimdi duphaston kullanıyorum.inş yine hamile kalırız.klomenle kendiliğinden olmasına razıyım.aşılama tüp bebek gerek kalmaz umarım..inşallah ben bi yıl önce kendiliğimden gebe kaldım ama düştü bidaha olmadı artık nasip ne diyelim
Benimde besinci haftada dustu artik olsun istiyorum :-(kaçıncı haftada düştü canım.benim çok erken 5 hafta..dr tutunamadı dedi.şimdi duphaston kullanıyorum.inş yine hamile kalırız.klomenle kendiliğinden olmasına razıyım.aşılama tüp bebek gerek kalmaz umarım..
Hic bi belirtim yok maleseff bat24 nisan belji erken diyorum ama hic umudum yok bu ay da insaallah yanilirim ama kirmizilari gormeye alistimValla benim duamda o yönde. İnş tüp bebeğe gerek kalmazhayırlıca olur inş. kızlar sizlerde ne gibi belirtiler var??
bende göğüslerde değişiklikler var.bide kasık yanması batması canım..ama bilemem tabi.umudum yok.Valla benim duamda o yönde. İnş tüp bebeğe gerek kalmazhayırlıca olur inş. kızlar sizlerde ne gibi belirtiler var??
aaa aynı hafta.. kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalınır diyorlar ama....senin doktor bir neden belirtti mi?Benimde besinci haftada dustu artik olsun istiyorum :-(
Dusukten baya sonra hasimato tiroidi oldugumu ogrendim yani tiroid hormonum yuksekti yeni gittigim bi doktor tahlil istrmese bilemezdik hic tiroid hormonu yuksek olunca hem gebelige engel oluyormus eger gebelik olusursada dusuge neden oluyormus cok sukur tiroid hormonum suan normal duzeydeaaa aynı hafta.. kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalınır diyorlar ama....senin doktor bir neden belirtti mi?
inşallah tutar canım değerin normalse.Dusukten baya sonra hasimato tiroidi oldugumu ogrendim yani tiroid hormonum yuksekti yeni gittigim bi doktor tahlil istrmese bilemezdik hic tiroid hormonu yuksek olunca hem gebelige engel oluyormus eger gebelik olusursada dusuge neden oluyormus cok sukur tiroid hormonum suan normal duzeyde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?