- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi loveispink
-
Canım benimde 13. Gunum.kan testiyle ogreniliyor benim bildiğim ama ben reglimin gecikmesini beklicem.cunku korkuyorum.ilk on gun ignenin etkisinden dolayi bazi belirtiler goruluyor.eger 7-10gunden sonra devam ederse belirtiler umit olabilir bence.benim belirtilerim var ama umutlanmak istemiyorum uzulurum diye.senin canim goguslerin ne durumda?merhaba arkadaşlar bugün iğnenin 6. günü bakalım ne olacak merakla bekliyorum ara ara ağrılarım oluyor ama çok ümitlenmek istemiyorum hayırlısı olsun hepimiz hakkında arkadaşlar bir şey soracam 14. gün sonuç belli oluyor denior ama idrar mı yoksa kan tahlili mi yaptınız?
Mrb kizlar evet adet zamanini bekleyin.en kotu iki gun kala yaparsiniz.bende cok umutlanmiyorum ama gogusler benmde daha once hamile kaldigim aydaki gibi uclari kocaman oldu kasiniyo ya da aciyo bazen.ucun cevresi de koyulasti.bide burus burus oldu.cok ilginc.psikolojik olarak mi bilemedim..sizinkilerde varmi degisiklikCanım benimde 13. Gunum.kan testiyle ogreniliyor benim bildiğim ama ben reglimin gecikmesini beklicem.cunku korkuyorum.ilk on gun ignenin etkisinden dolayi bazi belirtiler goruluyor.eger 7-10gunden sonra devam ederse belirtiler umit olabilir bence.benim belirtilerim var ama umutlanmak istemiyorum uzulurum diye.senin canim goguslerin ne durumda?
canım ben ilk günler çok ağrı oldu ama iki gündür ara ara oluyor göğüslerimde acı ya da herhangi bir şey yok inşallah olur ben de ümitlenmek istemiyorum hayırlısı bekleyecem artıkCanım benimde 13. Gunum.kan testiyle ogreniliyor benim bildiğim ama ben reglimin gecikmesini beklicem.cunku korkuyorum.ilk on gun ignenin etkisinden dolayi bazi belirtiler goruluyor.eger 7-10gunden sonra devam ederse belirtiler umit olabilir bence.benim belirtilerim var ama umutlanmak istemiyorum uzulurum diye.senin canim goguslerin ne durumda?
Ben 2 nisanda igne oldum.9 kadar goguslerim tas gibiydi.sizi aci vardi cok kotuydu.daha sonra bir iki gun gecti Ve uc gun once tekrar gogus agrim sizim basladi ve bbuyudu.kasik batmamda var.dun hasta olucam sandim nerdeyse.normslde regli olcagimi oldugum gun hissederim.belirtileride bu sekilde olmaz.hayirlisi arrtik.sizlerde belirtiler nasil?kkac gun oldu?canım ben ilk günler çok ağrı oldu ama iki gündür ara ara oluyor göğüslerimde acı ya da herhangi bir şey yok inşallah olur ben de ümitlenmek istemiyorum hayırlısı bekleyecem artık
Ooff of belirti olsa bi dert olmasa bi dert.bende var ama erken diorum.psikolojiktir diorum.bazilarinda hic belirti olmuyor canimm.belki sennde oyledir.Benim hiçbir değişikliğim yok ara ara kasık ağrıyor ve biraz akıntı o kadar. Normalde adete yakın gögsüm sancılı ve şişer ama yokayın 20-21 i olmam lazım bir haftaya test yaparım umudum yok niyese. Çünkü başka belirti yok
Ayrica 23 unde yapcam bende.bat 24 nisanOoff of belirti olsa bi dert olmasa bi dert.bende var ama erken diorum.psikolojiktir diorum.bazilarinda hic belirti olmuyor canimm.belki sennde oyledir.
bilmiyorum bendede var ama benim daha kremsi. belki ilacın yan etkisidir..Bu arada çok ayıp olacak ama sümüksü akıntılarım var genelde yumurtlamada olur diyorlar ama yumurtlama biteli 1 hafta oldu nasıl oluyor
benimde bat 24 nisan ama hiç bir belirtim yok henüz erken diye avututyorum kendimi ki zaten erkende klomen kullandığım bir ay da kasık batmaları çok olmuştu ama bu ay hiç olmadı hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberler alırız inşaallahAyrica 23 unde yapcam bende.bat 24 nisan
klomen herkeste farklı durumlar yaratıyor. çok karşılastırma yapmakta zor..siz neden klomen kullandınız?umarım çift çizgi haberlerini veririz birbirimize:)))benimde bat 24 nisan ama hiç bir belirtim yok henüz erken diye avututyorum kendimi ki zaten erkende klomen kullandığım bir ay da kasık batmaları çok olmuştu ama bu ay hiç olmadı hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberler alırız inşaallah
benim hormonlarla ilgili bi problemim vardı onları hallettik gebelik yine oluşmayınca doktor klomene başlattı bu ay geçtiğimiz aylardada bi ay kullanmıştım ama bırakmak zorunda kaldım bu ay yine başladık inşallah olur bu ayklomen herkeste farklı durumlar yaratıyor. çok karşılastırma yapmakta zor..siz neden klomen kullandınız?umarım çift çizgi haberlerini veririz birbirimize:)))
inş canım şifa olsun hepimize..benim de ikinci kullanışım.ilkinde tuttu düştü.umarım kavuşurum bebeğime bu sefer.benim hormonlarla ilgili bi problemim vardı onları hallettik gebelik yine oluşmayınca doktor klomene başlattı bu ay geçtiğimiz aylardada bi ay kullanmıştım ama bırakmak zorunda kaldım bu ay yine başladık inşallah olur bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?