Mart Ayında Klomen kullanıp,Nisan Ayını bekleyenler...

Kızlar kan testi yapmamı istedi doktor. Ben 14.günümde idrar yaptım çıkmadı dedim. Dediki idrara güvenmeyin biz güvenmiyoruz dedi. Dedim ya kist olduysa yani klomeni kullandıktan sonra çatlamamışsa ne yapcam diye dedi ki,bu fizyolojik bi durum varsada zaten gidecektir her ay olabilen bir durumdur. Yani anlayacağınız kan testi sonucunu beklemekteyim kızlar. Dua edin inş olmuştur :(

Kızlar kan testi yapmamı istedi doktor. Ben 14.günümde idrar yaptım çıkmadı dedim. Dediki idrara güvenmeyin biz güvenmiyoruz dedi. Dedim ya kist olduysa yani klomeni kullandıktan sonra çatlamamışsa ne yapcam diye dedi ki,bu fizyolojik bi durum varsada zaten gidecektir her ay olabilen bir durumdur. Yani anlayacağınız kan testi sonucunu beklemekteyim kızlar. Dua edin inş olmuştur :KK43:
canımmm inş pozitif çıkarrr dualarım seninle.bize hemen haber verirsin :)

hemen haber vericem kızlar tabiki :) tutmadıysada nasip diycez napalım :( burda deneyim kazanıyoruz ve tecrübe paylaşıyoruz :) çok saol canım yaaa inş hepimiz sağlıkla evltlarımızı kucağımıza alırız :)

Kızlar sonuç açıklandı ve bebek falan yok moralim bozuldu :KK42::KK42:ama yapcak bişi yok :( Allah isteyen herkese versin inş. nasip değilmiş demekki olmadı yine her ay hüsran ve üzüntü ne yapalım buda benim sınavım :cry:cok üzgünüm :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Kızlar sonuç açıklandı ve bebek falan yok moralim bozuldu :KK42::KK42:ama yapcak bişi yok :KK43: Allah isteyen herkese versin inş. nasip değilmiş demekki olmadı yine her ay hüsran ve üzüntü ne yapalım buda benim sınavım :cry:cok üzgünüm :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
aaayy canımm birden bu kadar ifade görünce heh dedim heralde pozitif...dr lar idrar kitlerine güvenmiyorlar ama.demek baya işe yarıyormuş.. olsun canım üzülme rabbim ne yazdıysa o :110:

canım valla en sinir olduğum şey şu istemeden hamile kalanlar yani dualar ediyorum elimden geldikçe ama moralim sıfır yani klomende işe yaramadı ağlamak istiyorum yaaaa iş yerindeyim ve moralim inanılmaz bozuk. artık usandım yani olmuyorsa olmuyor demekki :KK42::KK42:bütün hevesim kırıldı. eşim ne doktora gidiyor ne de bi çaba gösteriyor. en çok isteyen o ama çaba falan yok onda napcam bilmiyorum hiç böyle şeyler olcağını düşünmemiştim bu kadar zor hamile kalcağıma inanmıyordum ben :( :KK42::KK42::KK42: yanlış anlamayın ama evlenmeden yapınca olanlar var ben helali ile istedim herşeyi ve Allah2ın isteği doğrultusunda elimden geldiğince hareket ettim. Bu iş başka bişi sadece zaman meselesi diyorum. Şuan çok mutsuzum çokkkk :KK42::KK42::cry::cry::cry::cry:

canım valla en sinir olduğum şey şu istemeden hamile kalanlar yani dualar ediyorum elimden geldikçe ama moralim sıfır yani klomende işe yaramadı ağlamak istiyorum yaaaa iş yerindeyim ve moralim inanılmaz bozuk. artık usandım yani olmuyorsa olmuyor demekki :KK42::KK42:bütün hevesim kırıldı. eşim ne doktora gidiyor ne de bi çaba gösteriyor. en çok isteyen o ama çaba falan yok onda napcam bilmiyorum hiç böyle şeyler olcağını düşünmemiştim bu kadar zor hamile kalcağıma inanmıyordum ben :KK43: :KK42::KK42::KK42: yanlış anlamayın ama evlenmeden yapınca olanlar var ben helali ile istedim herşeyi ve Allah2ın isteği doğrultusunda elimden geldiğince hareket ettim. Bu iş başka bişi sadece zaman meselesi diyorum. Şuan çok mutsuzum çokkkk :KK42::KK42::cry::cry::cry::cry:
canım herşeyin vakti var.tevekkül et.dua etmeye devam et.dediklerin çok doğru.ama hepimizin sınavı var.hiç olmayacak diye birşey yok.tedavi olun yine bu ay.dr un en iyisini bilir ama. aşılama falan yaparsınız.lütfen üzülme

canım elimde değil ki her ay olur umuduyla yasadım olmadı yine. spora başlıyorum artık takmamak lazım dediğin gibi. artık nasip ne zamansa o zaman :(

canım elimde değil ki her ay olur umuduyla yasadım olmadı yine. spora başlıyorum artık takmamak lazım dediğin gibi. artık nasip ne zamansa o zaman :KK43:
aynen spor yağ rejim yap sen güzelleş.keyfine bak.olucak. ama dr a da git.bir taraftan da tedaviye devam et canım üzülme.insanoğlu neler yaşıyor.nelere alışıyor.kendine dikkat et

sinir oldum yaa okadar da çalıştık düzenli ama bütün adet belirtilerim oluştu suratımda sivilceler patladı adet olacağım ağrılarımda başladı salı gün kırmızılar geliyor :((((((

haklısın canım çok haklısın. artık stressiz günler istiyorum.doktora devam edicem dediğin gibi canım balım artık.Allah herkese nasip etsin ve sende içini ferah tut olur mu inş sen sağlıkla kucağına alırsın canımmm :)

haklısın canım çok haklısın. artık stressiz günler istiyorum.doktora devam edicem dediğin gibi canım balım artık.Allah herkese nasip etsin ve sende içini ferah tut olur mu inş sen sağlıkla kucağına alırsın canımmm :)
canım benimde içim ferah değil korkuyorum :cry: allah hayırlısını versin hepimize.cuma kan vercem yine.bu da çok heyecanlı bir bekleyişmiş

sinir oldum yaa okadar da çalıştık düzenli ama bütün adet belirtilerim oluştu suratımda sivilceler patladı adet olacağım ağrılarımda başladı salı gün kırmızılar geliyor :KK43:(((((

Herkese merhabalar...
Nisan 4 te çatlatma iğnesi oldum ve bugün tam 18.günüm. Dün akşam hem de erken gebelik testi ile test yaptım ve negatif çıktı. Doktor regl olana kadar progestan içebilirsin demişti ama ben dün negatifi görünce bugun içmekten vazgeçtim... Acaba yine de pozitife dönme ihtimali var mı bilemiyorum...Çok fazla akıntım var ve kasıklarımda bi var bir yok arası agrı.... Doktor 25 nisan gibi kan testi yaptırabilirsin demişti. Ama acaba benim gibi olan var mıdır? Ya da yorumlarınız neler?
bana doktorum iğneyi yaptırdıktan sonra 15. gün kanda test yaptır demişti en net o zaman çıkıyormuş

Kızlar sonuç açıklandı ve bebek falan yok moralim bozuldu :KK42::KK42:ama yapcak bişi yok :KK43: Allah isteyen herkese versin inş. nasip değilmiş demekki olmadı yine her ay hüsran ve üzüntü ne yapalım buda benim sınavım :cry:cok üzgünüm :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
canım benim inşallah önümüzdeki ay olur. yeni bir tedavi planı çizdi mi doktor?

Canim adetin 2.gunu gel dedi :( progestron degerim 0,42 cikti. Yani progestron boyle dusukken hamile olmamda imkansiz zaten dimi :KK42:

Sen nptin canim yaa var mi gelisme. Ben önümüzdeki Aya kaldim :(

Back
X