Mart ayında transfer yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hndcm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün itibariyle çift embriyo transferi oldum ama korkuyorum herkes kıpırdama falan diyor tıp yatmanın bı faydası yok dio kimi dinlemeliyim şaştım. Progeston fitili katarken bile korktum ya zarar verirsem die

S

Merhaba arkadaşlar 4. Transferim 8. Günüm ve hiç bir belirti yok.Hiç birşey hissetmeden hissetmeden hamile kalan var mı?

Merhaba arkadaşlar 4. Transferim 8. Günüm ve hiç bir belirti yok.Hiç birşey hissetmeden hissetmeden hamile kalan var mı?
Bende bisey hissetmiyorum bende merak icindeyim senin az kalmis canim ogrenmene benim daha trasfer gunude sayarsam 5 ci gunum senin kacinci gunu trasferin oldu

Bugün itibariyle çift embriyo transferi oldum ama korkuyorum herkes kıpırdama falan diyor tıp yatmanın bı faydası yok dio kimi dinlemeliyim şaştım. Progeston fitili katarken bile korktum ya zarar verirsem die
Korkma tipben kanıtlanmış birşey değil yatarak tedavi.ilk gün hastane yarım saat yatırıp kaldırıyorlar hatta sadece 3 gün dinlenerek geçir çok yorma kendini mümkün mertebe iş yapmamaya çalış ve uzanma bir yerlere hızlı hareketlerde bulunma sadece canım.hatta çalışanlar işine bile devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…