Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Canım benim bir miktar adet sancısı gibi oluyor bacağıma doğru daha çok, ama aşırı şekilde değil, ikinci gün belim ağrımıştı tek taraflı ama benim normalde de bazen belim ağrır yorulunca falan ben transfere yormadım onu o yüzden, bu sabah da adet benzeri hissettim kısa süreli geçti şu anda yok mesela

Yaptın mı test canm bir daha.

Kızlar selam kullandığım estrofem iğneler bence ( estrofem ) diş etlerimi şişirdi sanki diş etlerim çekilme varmış gibi sızlıyo günlerdir sinir oldum böyle bir şey yaşayan var mı

Aynen aynıyız sizinle. Valla olması mı iyi olmaması mı hiç bilemiyor insan ki. Ben sanki kendimi çok yoruyorum gibi geliyor ya günlük hayatıma devam ediyorum ama böyle vücudum yatmak istiyor sanki belim kasıklarım sırtım vs. Yatınca daha bir rahatlıyorum. Siz nasılsınız nasıl geçiyor
Ben genelde yattim 1 hafta rapor almistim yemegi falan annem yapti kac gundur pek yormadim kendimi ara ara kalkip evin icinde yurudum sadece kan dolasimi icin zaten cok su iciyorum kabiz olmamak icin o yuzden surekli wc icin kalkiyorum 😂 ancak pazartesi calismaya başlayacağım isim de pek yorucu degil masabasi çalışıyorum o yuzden sorun olcagini düşünmüyorum

Kızlar sedasyonla transfer olan var mı aranızda sordular sorun yok gerek yok dedim ama internette okuduğum kadarıyla bazen kendini sıkarsan zor oluyormuş yırtılna vn. Panik atağım tuttu opu sonrası da çok zor geçmişti yaptıranlar destek lütfen 🙏

Kızlar selam kullandığım estrofem iğneler bence ( estrofem ) diş etlerimi şişirdi sanki diş etlerim çekilme varmış gibi sızlıyo günlerdir sinir oldum böyle bir şey yaşayan var mı
Östrojen yükselince diş eti hassasiyetleri olabiliyormuş canım benim de tedaviye ilk başladığım zamanlar diş etlerim şişince bakmıştım, tuzlu karbonatlı suyla çalkalamıştım geceleri işe yaramıştı

Kızlar sedasyonla transfer olan var mı aranızda sordular sorun yok gerek yok dedim ama internette okuduğum kadarıyla bazen kendini sıkarsan zor oluyormuş yırtılna vn. Panik atağım tuttu opu sonrası da çok zor geçmişti yaptıranlar destek lütfen 🙏
İnan sedasyonluk bir durum yok, sadece çok su içmekten sıkışık olmak zorlayıcı, hem sedasyon altında o sıkışıklık sağlanabiliyor mu ki hiç bilmiyorum

İnan sedasyonluk bir durum yok, sadece çok su içmekten sıkışık olmak zorlayıcı, hem sedasyon altında o sıkışıklık sağlanabiliyor mu ki hiç bilmiyorum
İçimi rahatlattın canım kısa bir işlem zaten değil mi? Bir de çift transfer olsa da tek seferde veriyorlar mı acaba çok hissettin mi

Östrojen yükselince diş eti hassasiyetleri olabiliyormuş canım benim de tedaviye ilk başladığım zamanlar diş etlerim şişince bakmıştım, tuzlu karbonatlı suyla çalkalamıştım geceleri işe yaramıştı
Ay Allah razı olsun canım çok sağol çıldırmak üzereydim vallahi demek ki ilaçlar yapıyor

İçimi rahatlattın canım kısa bir işlem zaten değil mi? Bir de çift transfer olsa da tek seferde veriyorlar mı acaba çok hissettin mi
Ben transfer kısmında değil çişimi tutmakta zorlandığım için 🤣 Çifti nasıl veriyorlar hiç bilmiyorum ama önemi yok zaten bir kere vajinaya yerleştirdikten sonra aparatı ister üç versin ister beş sana bişi farketmez hem esasında özel bir an görmek daha iyi boşver sedasyonu doktorun, ekip seni sakinleştirir konuşur nasıl olsa

Evet evet hatta ben diş doktorundan randevu bile almıştım herhalde dişim çürüdü diye😂 Ama değilmiş yani merak etme seninki de ondandır bence
Evet çünkü sol taraf komple diş fırçası sandım ki en yumuşak olanı kullanıyorum kaç senedir sonra bi baktım hepsi şişmiş şimdi orta kısımda acıyo inş geçer çok fazla ilaç alıyoruz 🤣

Evet çünkü sol taraf komple diş fırçası sandım ki en yumuşak olanı kullanıyorum kaç senedir sonra bi baktım hepsi şişmiş şimdi orta kısımda acıyo inş geçer çok fazla ilaç alıyoruz 🤣
Geçer geçer sen de dene tuzlu karbonatlı su ile çalkalama işini

Benim sedasyonla oldu. Sorun yaşamadım. Uyanınca da 45 dk yatıp dinlenip sonra taburcu oldum.

Ben genelde yattim 1 hafta rapor almistim yemegi falan annem yapti kac gundur pek yormadim kendimi ara ara kalkip evin icinde yurudum sadece kan dolasimi icin zaten cok su iciyorum kabiz olmamak icin o yuzden surekli wc icin kalkiyorum 😂 ancak pazartesi calismaya başlayacağım isim de pek yorucu degil masabasi çalışıyorum o yuzden sorun olcagini düşünmüyorum

Ay iyi yapmışsın ya ben de ağır kaldırmadım ev işi yemek vs yapmadım annem yapıyor da yazlıktayız kızımı denize getir götür yapıyorum arabayla. Markete vs gidiyorum kendimi taşıyorum bi tek ama evden çıkıp yürüyünce yoruluyor insan. Bel kasık başlıyor hemen.

Back
X