Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Hepinize tekrardan merhabaa🫶🏻 Bugün transferimin 7. Günü lekelenmem oldu 2 defa endişelenmeli miyim yoksa yerleşme kanaması olabilir mi? Kahverengi şekilde geldi
Yerleşme olabilir canım bende de olmuştu. Kahverengi gelmişti sonra geçti çok şükür 🥰

Senin de mi öyleydi canım 3 aa orta mı benim de biri 3 aa.önemli olan 5. Ve 6. güne mi gelmesi ben halen anlamış değilim 🤣
Aa sperm ve yumurtanın en iyi kalite olduğunu gösteriyor. 3.4.5 embriyonun dış hücresinin ya da yapısı sanırım, işte onun genişleme durumunu gösteriyor. Günle alakalı değil. Ne kadar üstündeki zar yapı incelir genişlerse tutulumu o kadar iyi olur gibi bişi. Ama işte duruma göre sanırım transferden sonra incelsin diye ilaç desteği de veriyorlar diye biliyorum. Bi de rahme transfer olunca gün içinde de o kendini geliştiriyormuş. Yani özelte hepimiz sağlıklı bebeklere gebe kalıp kucağınıza alalım 😂

Kızlar selammm bugün 2. Transferimi oldum 2 embriyo 5AA ve 4AA olarak. Şimdi 10 gün nasıl geçecek 🙈 Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin.
hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 ben sorduğumda doktorum çift transfer riskli deyip kabul etmedi sizin kendi tercihiniz miydi acaba yoksa doktorunuz mu önerdi çift transfer?

hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 ben sorduğumda doktorum çift transfer riskli deyip kabul etmedi sizin kendi tercihiniz miydi acaba yoksa doktorunuz mu önerdi çift transfer?
İlk transferim 5AA negatif gelince doktorum istersen bu sefer çift deneylim dedi. Yaşım 29 ondan da olabilir belki bilmiyorum 🥰

aa aynı yaştayız🥰 anladım başka etkenler olabilir o zaman hayrolsun hakkınızda güzel haberler alalım inşallah🤗
Aa yaşıtız 🥰 Amiin inşallah. Doktor ilkinden baya ümitliydi herşey tüm değerlerin çok iyi embriyo sağlıksızdı demek ki dedi. Bir de benim dondurulmuş 7 embriyom vardı sayısından dolayı da çift denemek istemiş olabilir.

Aa yaşıtız 🥰 Amiin inşallah. Doktor ilkinden baya ümitliydi herşey tüm değerlerin çok iyi embriyo sağlıksızdı demek ki dedi. Bir de benim dondurulmuş 7 embriyom vardı sayısından dolayı da çift denemek istemiş olabilir.
evet maşaallah emriyo sayısı müsait sizin peki pgt önerdi mi ikincide sanırım bu test kaliteyi daha net belirliyor

evet maşaallah emriyo sayısı müsait sizin peki pgt önerdi mi ikincide sanırım bu test kaliteyi daha net belirliyor
Bu sefer de olmazsa o zaman öneririm şu anlık bence gerek yok dedi. Doktordan doktora değişiyor sanırım ya da hastaya göre bilemiyorum açıkçası 🤷🏻‍♀️ Bir de maliyet de yüksek olduğu için belki ilk etapta da önermemiş olabilir. Bu arada kimler nerede tedavi görüyor. Ben İstanbulda Liv Hospital Ulus’a gidiyorum

Bu sefer de olmazsa o zaman öneririm şu anlık bence gerek yok dedi. Doktordan doktora değişiyor sanırım ya da hastaya göre bilemiyorum açıkçası 🤷🏻‍♀️ Bir de maliyet de yüksek olduğu için belki ilk etapta da önermemiş olabilir. Bu arada kimler nerede tedavi görüyor. Ben İstanbulda Liv Hospital Ulus’a gidiyorum
Bende Malatya Doğu Fertil Tüp Bebek Merkezinde görüyorum tedavi 2 tane dondurulmuşum var 6. Güne sonradan gelen

doğru haklısınız doktora ve hastaya göre de değişiyor olabilir bizim embriyolar biraz geriden geldi doktor ikinciye teste göndeririz olmazsa yaşınız genç dedi bakalım nasip. ben şişli memorialdeyim

Merhaba kızlar pazartesi günü taze 3. Gün embriyosu transferi yapılacak . 6 yumurta toplandı 2 si döllendi 1 tanesi iyi dedi doktor. 5. Güne götürmek istiyoruz ama başka embriyo yok elimizde tehlikeye atmayalım dedi. Biraz moralim bozuldu

Back
X