tamam kuzum , celallenme
ben de öyle dedim ihtimal vermiyorum dedim
karılı kocalı, bebişli , göbüşlü gün yapalım , evet olabiler:13:
Evett benn , gün ve saat itibariyle Kısıklı da olacağım , Ümraniyenin az aşağısı yani
Bebişlerim , büyüsün karnımda, doğsun da Miamaya teyzesinin ellerinden öpsün inşallah , Aminnn
neyapıyorz şimcik nasıl karar virdiniz. ben akşam gelemem demiştim siz nasıl olsun istiyosunuz ?
arabası olan olmayanları götürür bende de var araba breezey nerde tam koordinat verdimi ya ben duymadımsoorun değil onu gidip alırık
Hay bu telefonun yazim hatasina pardon breezey aplam :)
Bana uyar valla randevudan once gelirim.diosan banada her yer hamile :)) arabam var gelirim brezy biraz yzak kalio ama
bende kusmaya gidecem gidemiyom iyide oluyor gitmimm en iyisi benbebiklerim mamasız kalmasın :) yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi napıyok söyleyin hadi be ((
düşünme aşamasındayız kuzumplan proje çiziliyor şuan sen wc ye git gelince haber veririk sana :)
Kocamcım gelirse bizde de araba var da , o gelmezse , akbilim sağolsun... Her yere götürür beni
Sorun olmaz bebek
Sorun değil canım
Uzaklık dediğin nedir Mirandacığım, 2 akbile bakar benim içindıt dıt, ordayım işte ...neresiyse yani
Gitmeee , dur durduğun yerde... taş mı yesin minnaklar...
Evett durumu toparlayalım
Ben demedim ama sorun olmaz benimki aliskin hahaha oglumdan.cok guzel dostluklarimiz oldu gelis gidislerimiz oldu halada görüşürüz
yani sonuç şu ben özgürüm size nasıl uyarsa öyle yapcaz :)
evet şimdi durumu toparlayalım canlar nasıl olsun breezey sana bırakıyoruz organizasyon işini biz dinlemedeyiz :)
yani sonuç şu ben özgürüm size nasıl uyarsa öyle yapcaz :)
:18::44::26:
En son saat Miacığımın , onun lokasyonu Kutköy civarı yanılmıyorsam...Onun arabası var
Aşağı yukarı hepiniz o civardasınız...Neyyyyy ben yalnızmıyım ümraniyelerdeeee
İkea meydan yada viaport yada bildiğiniz ne varsa merkezi yerlerden seçin bakalım o zamann
bak bak bana nisbet yapar gibi:) bende benimkiyle konuştum o da bende izin aldınmı diyo:) tabi bunu ciddi söylese başına ne geleceğini bildiği için şakayla karışık lafı çakıyo:)
evet ben kurtköydeyim ..arabam var :) evet hepimiz aynı yere yakınız :)sen ne yazıkki yanlızsın oralarda :) viaport olabilir bende burdan direkt hastaneye geçebilirim siz nasıl isterseniz farketmez siz zaten erken gitceksiniz miranda ve sen tubişinde 11 buçukta kısmet olursa ..tubişten sonra buluşalım ..ben kalıyom tek sap gibi siz mutlu haberleri verirsiniz bende yüzünüze bakar sırıtırım artıksonrada burdan ordan hastaneye gecer telefonla güzel haberleri veririm olmamı
evet ben kurtköydeyim ..arabam var :) evet hepimiz aynı yere yakınız :)sen ne yazıkki yanlızsın oralarda :) viaport olabilir bende burdan direkt hastaneye geçebilirim siz nasıl isterseniz farketmez siz zaten erken gitceksiniz miranda ve sen tubişinde 11 buçukta kısmet olursa ..tubişten sonra buluşalım ..ben kalıyom tek sap gibi siz mutlu haberleri verirsiniz bende yüzünüze bakar sırıtırım artıksonrada burdan ordan hastaneye gecer telefonla güzel haberleri veririm olmamı
tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuba sen enişteyi bana bi bağlasana kuzumm
canına mı susamış o
he hee nasılsa bebişler bizde , artık onlarla ne işimiz olur ki
Koy tavrını , at fırçanıııı
anammmmm ,efendimm kocamcımm:18::18:
tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuba sen enişteyi bana bi bağlasana kuzumm
canına mı susamış o
he hee nasılsa bebişler bizde , artık onlarla ne işimiz olur ki
Koy tavrını , at fırçanıııı
anammmmm ,efendimm kocamcımm:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?