Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

yani sorun yok kısıklıya gelinir ben 1 saat erken çıksam gelir alırım seni :)sonuçta herkes anadolu yakasında yani öyle dimi sorun yok beybiler sıkmayın canınızı buluşuruk ortak biyerlerde

arabası olan olmayanları götürür bende de var araba breezey nerde tam koordinat verdimi ya ben duymadım soorun değil onu gidip alırık

Kocamcım gelirse bizde de araba var da , o gelmezse , akbilim sağolsun... Her yere götürür beni

Sorun olmaz bebek

Hay bu telefonun yazim hatasina pardon breezey aplam :)

Sorun değil canım

Bana uyar valla randevudan once gelirim.diosan banada her yer hamile :)) arabam var gelirim brezy biraz yzak kalio ama

Uzaklık dediğin nedir Mirandacığım, 2 akbile bakar benim için dıt dıt, ordayım işte ...neresiyse yani

bende kusmaya gidecem gidemiyom iyide oluyor gitmimm en iyisi ben bebiklerim mamasız kalmasın :) yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi napıyok söyleyin hadi be ((

Gitmeee , dur durduğun yerde... taş mı yesin minnaklar...

Evett durumu toparlayalım

evet şimdi durumu toparlayalım canlar nasıl olsun breezey sana bırakıyoruz organizasyon işini biz dinlemedeyiz :)

Ben demedim ama sorun olmaz benimki aliskin hahaha oglumdan.cok guzel dostluklarimiz oldu gelis gidislerimiz oldu halada görüşürüz

evet şimdi durumu toparlayalım canlar nasıl olsun breezey sana bırakıyoruz organizasyon işini biz dinlemedeyiz :)

:18::44::26:

En son saat Miacığımın , onun lokasyonu Kutköy civarı yanılmıyorsam... Onun arabası var

Aşağı yukarı hepiniz o civardasınız... Neyyyyy ben yalnızmıyım ümraniyelerdeeee

İkea meydan yada viaport yada bildiğiniz ne varsa merkezi yerlerden seçin bakalım o zamann

evet ben kurtköydeyim ..arabam var :) evet hepimiz aynı yere yakınız :)sen ne yazıkki yanlızsın oralarda :) viaport olabilir bende burdan direkt hastaneye geçebilirim siz nasıl isterseniz farketmez siz zaten erken gitceksiniz miranda ve sen tubişinde 11 buçukta kısmet olursa ..tubişten sonra buluşalım ..ben kalıyom tek sap gibi siz mutlu haberleri verirsiniz bende yüzünüze bakar sırıtırım artık sonrada burdan ordan hastaneye gecer telefonla güzel haberleri veririm olmamı

bak bak bana nisbet yapar gibi:) bende benimkiyle konuştum o da bende izin aldınmı diyo:) tabi bunu ciddi söylese başına ne geleceğini bildiği için şakayla karışık lafı çakıyo:)

tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuba sen enişteyi bana bi bağlasana kuzumm

canına mı susamış o

he hee nasılsa bebişler bizde , artık onlarla ne işimiz olur ki

Koy tavrını , at fırçanıııı

anammmmm , efendimm kocamcımm:18::18:

yeterki sen güzel haberler al biz nezaman istersn gelirz kııız:) Allahtan ben yakınım sana yoksa bu gebe halimle niyapardım sonra:)

evet kuzum bana makul gibi geldii...

Miranda - tuuuuuuuuuuuuuuuuuba ne dersiniz , cevapları bu mesajla alıntılayarak birleştirelim lütfenn

miacığım , haklı olduğu adamın yüzüne yani kadının yani benim böyle çaaaatt diye söylenmez ki ama yaaa...

Hepimiz sırıtırız ben eminim

zaten bu bebikler yüzünden adamlarda mala bağladı geçen gün diyorki kan sonucunu veriyom ya sor bakalım sor bişey yapabilecekmiyiz doktor güldü kalp atışı duyana kadar bişey yapmayın dedi mehmettte zavallım diyorki bir bebek yüzünden karımızla yatamıyoz diyor salonda yatıyor garibim hehehhe ohhhh duble duble yatak kedimle bana kaldı mis mis

cevap verin ya heyecandan ölcem buluşma için tam net bişi söleyin..tubik ben gelir alırım seni hastanenin önünnden ...mirandanın arabası var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…