Olabuluuu
Unutmayin beniiii bak cok yakisikli oglum.var kizinizi vermek istersiniz almam hee3
Cok cokkk ben sela ezan arasi gidicem oglumda da oyle yapmistim.pendik sifa ya gidicem test için ay aksam toplassakmi bi yerde heee
Miamaya sen çatlahh bir annisin:))
gıcık :) neyse önce sen vercen mutlu haberi sonra breezey sonrada ben :) tahminlerime göre breezey sen ve benim aramdaki bir saatte gider kan vermeye :)
trasferden sonra hergün test yapma işini burda öğrendim valla süpersiniz ne deyimm. heyecana etki oluyo negatif görmek kötü ama ne olur ne olmaz diye yapıyonuz meraktan ben henüz transfer aşamasında değilim ama bendee transferden sonra hamilelik testi alcem 8 10 tanee
ben şunu biliyorum sabahın ilk idrar testiyle hamilelik testi yapmayın yazıyodu hamilelik testinde yanlış bilmiyorsam ..
doğrudur canım ovulasyonlada uğraştım bi ara .. evlat için insan yapmadığı kalmıyor..hamilelik testi bize uzakk mağlumm yabacıyız kendisiyle tedaviden fırsat kalmadığı için.. kan ver , bizde böyle hep hayırlısı olsun inş.
heheheh canım napalım merak işte en azında hergün yavaş yavaş alıştıra alıştıra negatifi alırız napalım bu arada sabah ilk idrarla yapılmayan testler ovulasyon testleri canım yanlış sonuç verir diye gebelik testleri ilk idrar la yapınız derler yıllardır böyle biliyorum ama sen yinede bildiğin gibi yap canımcım transferin ne zaman bu arada senin...yada hangi aşamadasın canımcım.
ben henüz hap kullanıyorum.. cuma kontrol var işte kalınlığa bakılacak sonra allah izin verirse trasfer günü gelir niş.. sonrası bebek olurr allahım senin varis ismine sığınıyoruz. sen sonuç aşamasındasın sanırım .. burdaki hanımlar genelde trasfer olmuş ben marta yetişemedim ama topiğin sohbeti hoştu kaldım.. güzel sonuçlara bakıyorum.. tek tek gelir inşş en güzel sonuçlar.
kızlar ben geçen seferki tüp denememde test günümden bir gün önce evde test yaptım pazitif çıktı .ikinci çizgi hafiften silikti.çok sevindik,kesin hamileyim dedik.ama ertesi gün kan değerim 3.17 çıktı yıkıldık.dra test yaptık pozitif çıkmıştı deyince yapmasaydınız keşke dedi,dr kesinlikle test yapmayı önermiyor,helede her gün yapmak moral olarak çok etkiler bizleri,stres bebeklerimizin tutunmasını etkiliyor bunu unutmayın!
sen böyle söyleyince şimdi tırstım bakk. o çok kötü olur işte.. bende süper fikir diyodum ama kaldım öylece.. inşş pozitifide görürsün kanda canım .piskoloji önemli haklısın. bi uyusak diyorum bazen test gününe kadarr
hiçç uyanmasak kalksak test yapsaknasıl olurdu acep .
İyi akşamlar kader arkadaslarım
Sayfa sayfa tüm mesajları takip ediyorum ama yazmaya pek fırsat bulamadım
Dün Tüm gün alışverişteydik eşim dokuz aylık görümcem kaynanam ve ben
Bebek alışverişlerine yardım için. Her mağazaya girip çıktıkça bir yanım orda kaldı sanki
Buarada bizim tedavi gördüğümüzü vs eşim ve ben dışında bilen hiç kimse yok.
Saklamak böyle birgünde dahada zor oldu(
Bugün 10. Günüm.Ve dün bütün gün adet sancısı gibi derinden derinden bir sancım oldu
Ağrı kesici içmek zorunda kaldım. Ağrılar artacak ve adet olcam diye ödüm koptu ama şimdi iyiyim.
Bu belirtilerin yada belirtisizliklerin tamamı psikolojik diye düşünüyorum
Kendimize pozitif enerji vermek zorundayız bence
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve pozitif sonuçlar almayı hepimize nasip etsin insallah.
üzülme canımm haplar iğneler ilaçlar bizi yorsada bizde anne olcezz allahın izniyle hiç bişi bizi yıldırmasın.. bi bakmışsın bi gün eşinle bebek reyenonda alışveriştesin..
olumlu düşün gelmeyecek gün yok. sen samimiyetle Allahtan iste ve dua et. gerisini yaratan bilir zaten .
çok sağol canım Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınz. Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inş. şükür değerim güzel yükselmiş ama bu sabah afedersn tuvallette biraz zorlandım şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı kendime nazar ettim herhalde. ya aslında kabız değilim ama biraz zorlanınca acaba bebişlerime bişey filan oldumu die ödüm koptusonrada dışarıya çıktık ister istemez araba sarsıyo eve gelince kendimede kızdım çıkmasam neyim eksilecek sanki bi sabredemiyorum gerçi hep evdeyimde haftasonları pek dayanamıyorum işte...
tebrik ederim. senin yazılarını burda okuyordum galiba hamilesin. bak çok umutsuzdunuz. allah büyük bebişlere ve kendinize iyi bakın. ve bizede dua edin inş..
Ozaman mia cigim randevusunu erkene alsin
Ozaman mia cigim randevusunu erkene alsin
ben randevudan öncede gelirim farketmez hatta perşembe bir moral yemeğindede buluşabilirik tam bu saatlerde yada biraz daha erken size uyarım ben nasıl isterseniz randevumu değiştirme imkanım yok kuzum malesef bizim doktor full çekervermezler yeni bi randevu :))
Insallah bende güzel haber veririm , sizinle beraber....
ben henüz hap kullanıyorum.. cuma kontrol var işte kalınlığa bakılacak sonra allah izin verirse trasfer günü gelir niş.. sonrası bebek olurr allahım senin varis ismine sığınıyoruz. sen sonuç aşamasındasın sanırım .. burdaki hanımlar genelde trasfer olmuş ben marta yetişemedim ama topiğin sohbeti hoştu kaldım.. güzel sonuçlara bakıyorum.. tek tek gelir inşş en güzel sonuçlar.
sen böyle söyleyince şimdi tırstım bakk. o çok kötü olur işte.. bende süper fikir diyodum ama kaldım öylece.. inşş pozitifide görürsün kanda canım .piskoloji önemli haklısın. bi uyusak diyorum bazen test gününe kadarr
üzülme canımm haplar iğneler ilaçlar bizi yorsada bizde anne olcezz allahın izniyle hiç bişi bizi yıldırmasın.. bi bakmışsın bi gün eşinle bebek reyenonda alışveriştesin..
olumlu düşün gelmeyecek gün yok. sen samimiyetle Allahtan iste ve dua et. gerisini yaratan bilir zaten .
tebrik ederim. senin yazılarını burda okuyordum galiba hamilesin. bak çok umutsuzdunuz. allah büyük bebişlere ve kendinize iyi bakın. ve bizede dua edin inş..
çok sağol canım Dularım sizlerle Rabbim cümle isteyenlere nasip etsin inş...
canım hayırlı transferlerin olsun inşallah ..bebişlerin seninle olsun annesi
Yaaaa 2 dakka lavaboya gittik , topiğe bak ne hale gelmiş...
Tuuuuba kocan izin vermiyosa sen de alma diycem de o benim ki için geçerli sanırım
O da gelsin söyle o zaman...
Valla olur da denk düşerse güzel olur , Ümraniye -Pendik- Kurtköy ora bura...
Şiiişşşşşttt lokasyon bildirmeyen kim var
Ortak bir nokta bulursak , güsel olur...
En azından iyi sonuçlarımıza hepimiz sevineceğimiz gibi , kel bir durumda , teselli de ederiz ki kel duruma hiç ihtimal vermiyorum
Gel teskere, gel teskeree , bebişlerim nerdeee
Tamam seni de Bizim topikten sayarız , yeter ki sen de güzel haberler al...Moralini ve enerjini yüksek tut.
Valla bu fikir benim de aklıma gelmişti
Aminnnn , inşallah hepimiz için
Rabbim bizim geldiğimiz noktaya gelmeniz, daha güzel mutluluklar yaşamanızı nasip etsin.
Yaaaa 2 dakka lavaboya gittik , topiğe bak ne hale gelmiş...
Tuuuuba kocan izin vermiyosa sen de alma diycem de o benim ki için geçerli sanırım
O da gelsin söyle o zaman...
Valla olur da denk düşerse güzel olur , Ümraniye -Pendik- Kurtköy ora bura...
Şiiişşşşşttt lokasyon bildirmeyen kim var
Ortak bir nokta bulursak , güsel olur...
En azından iyi sonuçlarımıza hepimiz sevineceğimiz gibi , kel bir durumda , teselli de ederiz ki kel duruma hiç ihtimal vermiyorum
Gel teskere, gel teskeree , bebişlerim nerdeee
aksine bende fırsat bulupta şu helaya gidemedim rahat bırakmıyonzki:) olur aslında bi etek bi eşarp taktkmı bizim herifte gelir ama çok çirkin bi karı olur benden söylemesi:)
ben randevudan öncede gelirim farketmez hatta perşembe bir moral yemeğindede buluşabilirik tam bu saatlerde yada biraz daha erken size uyarım ben nasıl isterseniz randevumu değiştirme imkanım yok kuzum malesef bizim doktor full çekervermezler yeni bi randevu :))
topik topiklikten çıktı sen gidince :)
tubişin kocası gelirse kocalarda gelsin karılı kocalı gün yapalım :)
ortak noktayı bulalım evet koordinatları verin ben kurtköy ama heryere gelebilirim :)
kel sonuç diye bişi yoktur evladım :)
bebişlerin karnınnda 50 defa söyletme be kadın :)
Bana uyar valla randevudan once gelirim.diosan banada her yer hamile :)) arabam var gelirim brezy biraz yzak kalio ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?