Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Olabuluuu

Unutmayin beniiii bak cok yakisikli oglum.var kizinizi vermek istersiniz almam hee3

Cok cokkk ben sela ezan arasi gidicem oglumda da oyle yapmistim.pendik sifa ya gidicem test için ay aksam toplassakmi bi yerde heee

yaaa akşam benimkinin izin vereceğini hiç zannetmiyorum ama olmazki banane banane ağlarım bak

Miamaya sen çatlahh bir annisin:))

canım benim ya çatlak olmasan inan bu dünyanınn kahrı çekilmez inan varya hiç gülmediğim kadar gülüyorum burda sizlerle konuşup muhabbet ederken bu arada git bakalım cuma gün kuzum hayırlı haberler verirsin inşallah :) dualarım hepinizle tüm bekleyenlerle :)

Ozaman mia cigim randevusunu erkene alsin

Ozaman mia cigim randevusunu erkene alsin

ben randevudan öncede gelirim farketmez hatta perşembe bir moral yemeğindede buluşabilirik tam bu saatlerde yada biraz daha erken size uyarım ben nasıl isterseniz randevumu değiştirme imkanım yok kuzum malesef bizim doktor full çeker vermezler yeni bi randevu :))

neyapsak kız ortak bi saat ayarlıyalım yaa

Yaaaa 2 dakka lavaboya gittik , topiğe bak ne hale gelmiş...

Tuuuuba kocan izin vermiyosa sen de alma diycem de o benim ki için geçerli sanırım

O da gelsin söyle o zaman...

Valla olur da denk düşerse güzel olur , Ümraniye -Pendik- Kurtköy ora bura...
Şiiişşşşşttt lokasyon bildirmeyen kim var

Ortak bir nokta bulursak , güsel olur...
En azından iyi sonuçlarımıza hepimiz sevineceğimiz gibi , kel bir durumda , teselli de ederiz ki kel duruma hiç ihtimal vermiyorum

Gel teskere, gel teskeree , bebişlerim nerdeee

topik topiklikten çıktı sen gidince :)
tubişin kocası gelirse kocalarda gelsin karılı kocalı gün yapalım :)
ortak noktayı bulalım evet koordinatları verin ben kurtköy ama heryere gelebilirim :)
kel sonuç diye bişi yoktur evladım :)
bebişlerin karnınnda 50 defa söyletme be kadın :)

Son düzenleme:

aksine bende fırsat bulupta şu helaya gidemedim rahat bırakmıyonzki:) olur aslında bi etek bi eşarp taktkmı bizim herifte gelir ama çok çirkin bi karı olur benden söylemesi:)

aksine bende fırsat bulupta şu helaya gidemedim rahat bırakmıyonzki:) olur aslında bi etek bi eşarp taktkmı bizim herifte gelir ama çok çirkin bi karı olur benden söylemesi:)

bende kusmaya gidecem gidemiyom iyide oluyor gitmimm en iyisi ben bebiklerim mamasız kalmasın :) yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi napıyok söyleyin hadi be ((

Bana uyar valla randevudan once gelirim.diosan banada her yer hamile :)) arabam var gelirim brezy biraz yzak kalio ama

tamam kuzum , celallenme

ben de öyle dedim ihtimal vermiyorum dedim

karılı kocalı, bebişli , göbüşlü gün yapalım , evet olabiler:13:

Evett benn , gün ve saat itibariyle Kısıklı da olacağım , Ümraniyenin az aşağısı yani

Bebişlerim , büyüsün karnımda, doğsun da Miamaya teyzesinin ellerinden öpsün inşallah , Aminnn

Hay bu telefonun yazim hatasina pardon breezey aplam :)

Bana uyar valla randevudan once gelirim.diosan banada her yer hamile :)) arabam var gelirim brezy biraz yzak kalio ama

arabası olan olmayanları götürür bende de var araba breezey nerde tam koordinat verdimi ya ben duymadım soorun değil onu gidip alırık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…