Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

kız anaam daha minnacıklar :) senfe benim gibi erkenden git kız çalışanları kapıda yakala:)

hangi hastaneydi kız söyle bende gelim bari seninn heyecana neyin ortak olurum :) sonrada ordan tubişe gecerim sonrada mirandaya :)

Şimdik kuzum plan şu

Sabah ezanıyla ben hastanenin kapısındayım....Saat 11,30 da tuuuuuuubaaa, sanırım arada Mirandaaa ya geçeriz sonra saat 16.00 gibi sende toplanıp günün muhasebesini yaparız.

Hospitaliuma gidiyorum kuzum ben , ama kan testini Afiyette yaptıracağım. Hospitaliumun lab. ındakilere gıcığım.

Yanlız burada bilinmezlik mirandanın saati... ondan da kesin saat alalım, programda aksama olmasın

Ayyy yerim ben bu bebişlerin hepsiniiiiii

ben bu planı çok sevdim:) inş yaparız dimi. bide hepimiz güzel haberler aldıkmı ohh deymeyin keyfimize:)

hehehehehe .ben arabanınn önüne bir kız bir erkek ayıcık asar birazda süslerim plakalarada yazarık KAN VERMEYE GİDİYOZ ...POZİTİFİZ diye azcıkta çicek böcük neyin takarık arabaya tamamdır bizim LPG li anne taşıyan aracımız kızzzz bak ne geldi aklıma şimdi bizim bebekler LPG li ya :)) acep gercekten az yakarlarmı

ya hakkaten bu kız beni gülmeden götürecek diyomda beni kimse dinlemiyo:) az yakarlar gülüm az yakarlr bizim bebişler tasrruflu çocuklardr:)

ben bu planı çok sevdim:) inş yaparız dimi. bide hepimiz güzel haberler aldıkmı ohh deymeyin keyfimize:)

Valla ne olur ama , hatta bunu bir kumpir partisi ile kutlayalım bile diyorum...
ayy ben yine acıktım sanırım, 2 grissini tıkırdatayım barii

evett 2013 mart tüp bebekleri hem az yakıyormuş hem de doğa dostuymuş kuzum

tabi kuzum gelirim isteyin yeterki senin hastane cok yakın zaten bana :) medicine gideriz tabi niye gitmeyelim :)

Evet kızlar güzergahı belirleyelim

Bebişlerimizzzzzz içinnn her bi yere gideriz , geliriz valla

ayyyyy mirandayı iyice kızdırdık valla :) bu kez yine sona nasılsa ben kalcam :)) şimdi ilk breezey gidiyor sonra tubik sonra miranda gitsin gene en son ben gideyim bari oldumu oldu :)
Olabuluuu
kızlaaaar Miranda yıda unutmuyorz:) onagöre heee:)
Unutmayin beniiii bak cok yakisikli oglum.var kizinizi vermek istersiniz almam hee3

Cok cokkk ben sela ezan arasi gidicem oglumda da oyle yapmistim.pendik sifa ya gidicem test için ay aksam toplassakmi bi yerde heee

kumpir nerden geldi aklına acıkmışn belli:) hemen yede bebişleri aç bırakma annesi:) bebişlerimz için değer gidelim kııız çekilin yoldan biz geliyoruz heyyyytt:)

Olabuluuu

Unutmayin beniiii bak cok yakisikli oglum.var kizinizi vermek istersiniz almam hee3

Cok cokkk ben sela ezan arasi gidicem oglumda da oyle yapmistim.pendik sifa ya gidicem test için ay aksam toplassakmi bi yerde heee

olar benim eşim bişi demez :) hem günlerde uzadı toplaşak valla kız :)

anam cem yılmaz bu kızın yanında halt etmiş :) mirandaaaaaaa nirdesin gıııııı:) valla bilemedim şimcik?

tişikkirler sipirmen :)) miranda burda diyorki tubaya söyle cuma akşama buluşup bişiler yapalım diyorum diyormuş sana kırılmış bana dedi illa sen sor diye ben dedim olmaz hepimiz arkadasız burda sen sor ben soramam dedim zorladı ondan soruyom cuma akşam buluşakmı

Miamaya sen çatlahh bir annisin:))

Sizin yüzünüzden Dayanamıycam bende gidicem bu cumaaa:)) aaaaa:)) heyecandan ölücem siz konuştukçaa:))
Gel bacim gellll

Anaaaa tek ayak.ustunde yalan hahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…