Ben de o zaman size iyi günner diyom, acil çıkmam lazım , bi işim var daa
[TABLE="class: tableText"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: right"] 3 hafta 5 günlük olmuşlar , ayy yerim onları bennn[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ben kaçta dersem onda.. Dr.un hemşiresi 6 nisan dedi ,ben 5 nisana olur mu ayağımız alışsın dedim ama o bana bir şey demedi.
Lakinnn ben kararımı verdim.
5 nisan sabah ezanıyla , otobüsüme binerim,kanımı veririmm,sonra sakin sakin beklerim:18:
Gel teskere gel teskereeee
hangi hastaneydi kız söyle bende gelim bari seninn heyecana neyin ortak olurum :) sonrada ordan tubişe gecerim sonrada mirandaya :)
hangi hastaneydi kız söyle bende gelim bari seninn heyecana neyin ortak olurum :) sonrada ordan tubişe gecerim sonrada mirandaya :)
Şimdik kuzum plan şu
Sabah ezanıyla ben hastanenin kapısındayım....Saat 11,30 da tuuuuuuubaaa, sanırım arada Mirandaaa ya geçeriz sonra saat 16.00 gibi sende toplanıp günün muhasebesini yaparız.
Hospitaliuma gidiyorum kuzum ben , ama kan testini Afiyette yaptıracağım. Hospitaliumun lab. ındakilere gıcığım.
Yanlız burada bilinmezlik mirandanın saati... ondan da kesin saat alalım, programda aksama olmasın
Ayyy yerim ben bu bebişlerin hepsiniiiiii
Şimdik kuzum plan şu
Sabah ezanıyla ben hastanenin kapısındayım....Saat 11,30 da tuuuuuuubaaa, sanırım arada Mirandaaa ya geçeriz sonra saat 16.00 gibi sende toplanıp günün muhasebesini yaparız.
Hospitaliuma gidiyorum kuzum ben , ama kan testini Afiyette yaptıracağım. Hospitaliumun lab. ındakilere gıcığım.
Yanlız burada bilinmezlik mirandanın saati... ondan da kesin saat alalım, programda aksama olmasın
Ayyy yerim ben bu bebişlerin hepsiniiiiii
kız vallahmı anaaam negüzel olur hee:) herkese yetişiyon maşallah:)
hehehehehe .ben arabanınn önüne bir kız bir erkek ayıcık asar birazda süslerim plakalarada yazarık KAN VERMEYE GİDİYOZ ...POZİTİFİZ diye azcıkta çicek böcük neyin takarık arabaya tamamdır bizim LPG li anne taşıyan aracımızkızzzz bak ne geldi aklıma şimdi bizim bebekler LPG li ya :)) acep gercekten az yakarlarmı
ben bu planı çok sevdim:) inş yaparız dimi. bide hepimiz güzel haberler aldıkmı ohh deymeyin keyfimize:)
hehehehehe .ben arabanınn önüne bir kız bir erkek ayıcık asar birazda süslerim plakalarada yazarık KAN VERMEYE GİDİYOZ ...POZİTİFİZ diye azcıkta çicek böcük neyin takarık arabaya tamamdır bizim LPG li anne taşıyan aracımızkızzzz bak ne geldi aklıma şimdi bizim bebekler LPG li ya :)) acep gercekten az yakarlarmı
tabi kuzum gelirim isteyin yeterki senin hastane cok yakın zaten bana :) medicine gideriz tabi niye gitmeyelim :)
tabi kuzum gelirim isteyin yeterki senin hastane cok yakın zaten bana :) medicine gideriz tabi niye gitmeyelim :)
Olabuluuuayyyyy mirandayı iyice kızdırdık valla :) bu kez yine sona nasılsa ben kalcam :)) şimdi ilk breezey gidiyor sonra tubik sonra miranda gitsin gene en son ben gideyim barioldumu oldu :)
Unutmayin beniiii bak cok yakisikli oglum.var kizinizi vermek istersiniz almam hee3kızlaaaar Miranda yıda unutmuyorz:) onagöre heee:)
kuzumm valla öyle çenemiz düştü ki , kimse ne yazdığını biliyooo, ne nerde kaldığını...
O zaman sen de 5 nisancınlardansın , oyyyy... çok işimiz var çooookkkk
Rabbim hepimiz güzel haberleri paylaşalım,aminnn
Rabbim izin verdiği sürece bende size uyarım gulüm:) çok sevindim kıııız valla Allah sendende diğer kızlardanda razı olsun...
Valla ne olur ama , hatta bunu bir kumpir partisi ile kutlayalım bile diyorum...
ayy ben yine acıktım sanırım, 2 grissini tıkırdatayım barii
evett 2013 mart tüp bebekleri hem az yakıyormuş hem de doğa dostuymuş kuzum
Evet kızlar güzergahı belirleyelim
Bebişlerimizzzzzz içinnn her bi yere gideriz , geliriz valla
Olabuluuu
Unutmayin beniiii bak cok yakisikli oglum.var kizinizi vermek istersiniz almam hee3
Cok cokkk ben sela ezan arasi gidicem oglumda da oyle yapmistim.pendik sifa ya gidicem test için ay aksam toplassakmi bi yerde heee
şimdi mirandaya baglıyız o nerde ? randevu kaçta? bizi istiyormu yanında ? fatmagülün suçu ne ?
anam cem yılmaz bu kızın yanında halt etmiş :) mirandaaaaaaa nirdesin gıııııı:) valla bilemedim şimcik?
anam cem yılmaz bu kızın yanında halt etmiş :) mirandaaaaaaa nirdesin gıııııı:) valla bilemedim şimcik?
tişikkirler sipirmen :)) miranda burda diyorki tubaya söyle cuma akşama buluşup bişiler yapalım diyorum diyormuş sana kırılmış bana dedi illa sen sor diye ben dedim olmaz hepimiz arkadasız burda sen sor ben soramam dedimzorladı ondan soruyom cuma akşam buluşakmı
Pendikte annemdeyimmm
Gel bacim gellllSizin yüzünüzden Dayanamıycam bende gidicem bu cumaaa:)) aaaaa:)) heyecandan ölücem siz konuştukçaa:))
tişikkirler sipirmen :)) miranda burda diyorki tubaya söyle cuma akşama buluşup bişiler yapalım diyorum diyormuş sana kırılmış bana dedi illa sen sor diye ben dedim olmaz hepimiz arkadasız burda sen sor ben soramam dedimzorladı ondan soruyom cuma akşam buluşakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?