- Konu Sahibi yazkizim88
-
Merhaba...bana 12.gun yarin yani pazar gunu oldugu icin bugun yani 11.gun test tarihi vermislerdi. Cok sukur 22 cikti. Dusuklugunu 3.gun embriyosu olusuna ve 11.gun test yapilisina bagliyorum. Insallah bir sorun yoktur. Doktor hayirli olsun pazartesi iki kat artip artmadigini kontrol edicez dedi.Evet kızlar bugün transferim 10 günü ve benim 356.33 değeri çıktı.
aslında ikinci çizgi 2 gün önce çok net gördüm silik bile değildi. ama hala korkum var çünkü sabah hafif pembe lekeleme gördüm ve bel ağrısı hissettim. şimdi herşey temiz çok şükür ama pazartesi tekrarlamam gerekiyor kan testi İnşallah düşmez güzel yukselir.
Canım İnşallah artar. Bol bol dua edelim. Şu an sevinmekten bile korkuyorumMerhaba...bana 12.gun yarin yani pazar gunu oldugu icin bugun yani 11.gun test tarihi vermislerdi. Cok sukur 22 cikti. Dusuklugunu 3.gun embriyosu olusuna ve 11.gun test yapilisina bagliyorum. Insallah bir sorun yoktur. Doktor hayirli olsun pazartesi iki kat artip artmadigini kontrol edicez dedi.
en doğru doktoruna aramak tabii ama ulaşamazsan nöbetçi eczanede tranexam tablet al ve Prolutan depot iğne al ve yaptır 1 tane. ve bol bol yat kalkmadan.Merhaba arkadaşlar ultrasyona girdim ve kalp atısını duydum.çok güzel bir duyguydu ama bugün kanamam oldu.hala devam ediyor dr. Gittim bebişim duruyor.ama düşük tehlikem devam ediyor şuanda 6+2 bebişim ne yapmalıyım kanamam azaldı biraz bilgisi olan yazabilirmi???
en doğru doktoruna aramak tabii ama ulaşamazsan nöbetçi eczanede tranexam tablet al ve Prolutan depot iğne al ve yaptır 1 tane. ve bol bol yat kalkmadan.
Bu aradada sen hangi laçlar kullanıyorsun şimdi?
doktora sorsaydın belki ilaç dozu artmak gerekiyoDr gittim bebişim duruyor ama korkuyorum progestan pruloton viraminlerin var folik asir devit cleksan igne ama onu dr kes dedi
pazartesi gidicem kanama devam edersedoktora sorsaydın belki ilaç dozu artmak gerekiyo
cnm haber bekliyorum senden!!!Merhaba...bana 12.gun yarin yani pazar gunu oldugu icin bugun yani 11.gun test tarihi vermislerdi. Cok sukur 22 cikti. Dusuklugunu 3.gun embriyosu olusuna ve 11.gun test yapilisina bagliyorum. Insallah bir sorun yoktur. Doktor hayirli olsun pazartesi iki kat artip artmadigini kontrol edicez dedi.
İlginç, Sebebini öğrenebildiniz mi?Kizlar bisey sorabilirmiyim bugun transfer olurken doktorum transferden sonra kafani sakın sağ sola cevirme dedi bunun sebebi ne olabilir sizede boyle bir sey soylendimi
buyrunKzlar bana acil cevap yazrmsnz çok ihtiyacm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?