MART AYININ SONU VE NISAN AYININ BASINDA TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR HADI BURAYA

Arkadaşlar elimde 2 kutu Puregon 600 var, hiç açılmamış. Son kullanma tarihi Haziran..Buzdolabımda saklıyorum.ihtiyacı olana ücretsiz verebilirim. Bursada yaşıyorum..

Merhaba...bana 12.gun yarin yani pazar gunu oldugu icin bugun yani 11.gun test tarihi vermislerdi. Cok sukur 22 cikti. Dusuklugunu 3.gun embriyosu olusuna ve 11.gun test yapilisina bagliyorum. Insallah bir sorun yoktur. Doktor hayirli olsun pazartesi iki kat artip artmadigini kontrol edicez dedi.

Canım İnşallah artar. Bol bol dua edelim. Şu an sevinmekten bile korkuyorum

Merhaba arkadaşlar ultrasyona girdim ve kalp atısını duydum.çok güzel bir duyguydu ama bugün kanamam oldu.hala devam ediyor dr. Gittim bebişim duruyor.ama düşük tehlikem devam ediyor şuanda 6+2 bebişim ne yapmalıyım kanamam azaldı biraz bilgisi olan yazabilirmi???

en doğru doktoruna aramak tabii ama ulaşamazsan nöbetçi eczanede tranexam tablet al ve Prolutan depot iğne al ve yaptır 1 tane. ve bol bol yat kalkmadan.
Bu aradada sen hangi laçlar kullanıyorsun şimdi?

Kizlar bende bugun transferim gerceklesdi 5 mayis test gunum insallah gebeyimdir dua edermisiniz bana insallah hepimizin cabalarini isteklerini dualarini bos cevirmez rabbim . bebişlerimize kavusuruz . bu arada benim embriyom 3. Gun embriyosu daha erken test yaptiran varmi aranizda

Dr gittim bebişim duruyor ama korkuyorum progestan pruloton viraminlerin var folik asir devit cleksan igne ama onu dr kes dedi

Mrb kızlar bende 2.5 yıllık evliyim 2 kez aşılama 10 ay kadar klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım bir kez mol gebelik yüzünden kürtaj oldum ondan 4 ay sonra da dış gebelik geçirdim nisan da da gonal f ve ovitrelle kullandım ama sanırım negatif sonuç ama reglime daha 7 gün var ama bu da olmazsa tüp bebek düşünüyorum bu arada esim varikosel ameliyatı oldu sayı ve hizda azalma vardi ben 32 yaşındayım zaman kaybetmek istemiyorum o yüzden çok fazla siz ne dersiniz bekleyim mi daha tecrübelerinı ihtiyacım var

Kizlar bisey sorabilirmiyim bugun transfer olurken doktorum transferden sonra kafani sakın sağ sola cevirme dedi bunun sebebi ne olabilir sizede boyle bir sey soylendimi

cnm haber bekliyorum senden!!!

ALLAHI. ISTEYEN DILEYEN HERKESE NASIP ETSIN AMIN SİZLERE DE YARDIM ETSİN
Tüp bebek tedavisi için onerecek bilecegin iz biyer var mı tecrübelerinizi paylasirmisiniz

Benimde ilk deneme olck yaknda trnsverm olck ve biseyi merak ediyorum benm evim merdivenli szce trnsfrdn sonra merdven ckmak tehlikeli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…