- 24 Aralık 2014
- 191
- 63
- 18
- 36
- Konu Sahibi yazkizim88
-
Insallah tutunur bebislerimiz
Umarım canım. İnşallah.Insallah tutunur bebislerimiz
Gunaydin hanimlar...Benim de cumartesi tek yumurtam toplandi. Once dolu mu bos mu derken doluymus. Fakat dollenicek kadar buyumemis. Buyutelim dediler. Hadi buyudu. Dollenicek mi derken pazar gunu dollendi. Dun her sey normal takip ediyoruz dediler. Bugun transfer icin ariyacaklardi. Hala bekliyorum. Her asama sabir... Ve bunlarin hepsi ya tutarsa icin. Allah gayret versin hepimize. Yazarken aradilar.13.30 da transferim var...
Sagol canim. Dedigin gibi inatci... Simdi dinleniyorum. Iki gun de rapor aldim. Bu sefer de boyle gecireyim dedim. Hep dinlenmece....Senin de hayirli haberlerin olsun insallah. Merakla bekliyorum...Canım hayırlı olsun!! Çok güzel bi haber ve şimdi herşey çok güzel gidiyor. Maşallah çok inatçı bi yumoş İnşallah tutar!! kendine çok iyi bak Allah yardımcınız olsun
Cok sevindiiiimmm. Allah kucagina almayi da nasib etsin... Ay darisi hepimizin basina. Ben de merakla bekliyordum...
Canım ben seni çok merak ediyorum gerçekten. Çok iyi anlıyorum seni. Sakın ve pozif olalım pozitif düşünelim.Haklisin. Her asama zor. Yasayip gorucez. Bana test gununu 12.gun verdiler. Ama 8.gunden itibaren denerim gibi geliyor. O da saliya denk geliyor. Bakalim hayirlisi. Bu sefer de tutmazsa maddi gocumuz yok artik...
kızlar hepinize merhaba benimde 4 nisanda 2 tane 3. gün embriyosu transfer oldu 18nisan tahlil istedi doktorum ama ben bugün 11. gün öğlen idrar testi yaptım silik bile çıkmadı(((
çok ağladım hiç bir şey hissetmiyorum tecrübeli arkadaşlar var mı bu konuda şimdiden saolun
saol canım Allah razı olsun acaba bizden var mı benim gibi olan merak ettim inşallah dediğin gibidir senin bebiş hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah..canım 3 günlük embriyoşlar geç gösteriyorlar. bence bekle.
Gebelik testini sabah idrariyla yaparsan daha guvenilir sonuc cikar canim..saol canım Allah razı olsun acaba bizden var mı benim gibi olan merak ettim inşallah dediğin gibidir senin bebiş hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah..
acilde bhcg bakılıyor mu acaba?
yarın sabah tekrar denicem umarım biraz belli olurGebelik testini sabah idrariyla yaparsan daha guvenilir sonuc cikar canim..
Canim nasilsin gelismeler nasil olumludur insallah...Canım ben seni çok merak ediyorum gerçekten. Çok iyi anlıyorum seni. Sakın ve pozif olalım pozitif düşünelim.
C
Canim nasilsin gelismeler nasil olumludur insallah...
Kizlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum .ignelerim bitmek uzere carsamba gunu anestezi ile yumurtalarim toplanacakmis.cumartesi de emriyo transferi gerceklesevekmis . ilk deneyimim yasayanlar anlatabilirmi bende korku var yumurta toplama isleminden korkmuyorum anestezi ile olacak zaten benim korkum tup bebegin yerlesecegi gun yani embriyonun trasfer edilecegi gun aciyormu neler yasadiniz bana anlatirmisiniz
tesekkurler canim azda olsa rahatladim :)Korkacak hiç bişey yok hem yumurta toplama çok hafif bi şlem hem emriyo transfri. Yumurta toplanırken anestezi veriyorlar hiç bişey anlamadan uyanıyorsun. Embriyon transferi 5 dk sürüyor muayene gibi. Korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?