- Konu Sahibi yazkizim88
-
Ay cok sevindiiimm...Darisi benim ve tum isteyenlerin basina. Tranfer gununu sayarsak bugun 7.gunum. sayiliyor muydu emin olamadim gerci. Erken gebelik testi yaptim. Bir sey cikmadi. Erkendir degil mi? Karamsarliga kapilmak istemiyorum. Gelismelerini heyecanla bekliyorum....Canım Allaha çok şükür bugün 1624 çıktı.
Sen nasılsın?
Ne yaptin canim? Merak ettim seni.yarın sabah tekrar denicem umarım biraz belli olur
сanım transfer günü sayılmaz bi de senin 3 gün embriyosu eğer doğru hatırlıyorsam. bu demek transferden 6 gün ve daha çok erken.Ay cok sevindiiimm...Darisi benim ve tum isteyenlerin basina. Tranfer gununu sayarsak bugun 7.gunum. sayiliyor muydu emin olamadim gerci. Erken gebelik testi yaptim. Bir sey cikmadi. Erkendir degil mi? Karamsarliga kapilmak istemiyorum. Gelismelerini heyecanla bekliyorum....
Tamamen haklisin. Ay insan bilmiyor ki ne yaptigini... Sonradan bir daha dusundum ben de. Bos yere uzmusum kendimi. En azindan bugun icin. Destegin icin tesekkurler... Senin yavrularin keyfi yerindedir umarim...сanım transfer günü sayılmaz bi de senin 3 gün embriyosu eğer doğru hatırlıyorsam. bu demek transferden 6 gün ve daha çok erken.
sizin hiç gebelik oluşmadı mı benim de tüplerim de yapışıklı var konya medicana hastanesi nde tüp bebek yaptıracagım doktor sorun değil dedi amabenim tüpler kapalı. o yuzden. 1 seferde tutmadı. 2 başlayacaz İnşallah bu sefer tutar
sizin hiç gebelik oluşmadı mı benim de tüplerim de yapışıklı var konya medicana hastanesi nde tüp bebek yaptıracagım doktor sorun değil dedi ama
yok sıvı birikmiyor özellikle sordum sadece yapışiıklık var hangi hastane doktorunuz kimdi.bende hidrosalpinks vardı. eğer tüpler sıvı biriktirmiyorlarsa sorun değil.
İkiz mi acaba sizinCanım Allaha çok şükür bugün 1624 çıktı.
Sen nasılsın?
eğer böyleyse sorun değil gerçekten. Hastanem Medicana Beylikdüzü. Aysun Laçın doktorumyok sıvı birikmiyor özellikle sordum sadece yapışiıklık var hangi hastane doktorunuz kimdi.
Böyle şüpheleniyoruz ama kese görmeden belli olmaz kesinİkiz mi acaba sizin
Hayrlisi.olsn insallahBöyle şüpheleniyoruz ama kese görmeden belli olmaz kesin
Çok sağol cnm. Allah nasip etsin hepimizeHayrlisi.olsn insallah
enimde tüp bebeği 4 250 anlaştık ilaçlar ne kadar tutacak bilmem raporum yok bnm 1500 falan tutar dediler....hayırlısı inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz senin sorun neydiBir arkadasin tavsiyesiyle gittim ben . daha ilk deneyimim. Onunda ilkinde direk tutmus. İlaclarla beraber toplam 6 bin di sanirim. Benim. Senin nekadar ?
İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR RABBİM BAKALIM BİZ DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ:)Benimde raporum yok biz 4.500 e anlasdik tup bebegi ilaclarda 1.500 e geliyo evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?